Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jun 2015, 23:56

Ništa čudno.
dubrava je napisao/la:kako je meni Mirta dobra mačka... ufff...
odoh pod tuš...
:lol:

Izbori :kafa:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 jun 2015, 20:34

Dakle Portugal je dobio Italiju i u 1. smo potu za kvalifikacije na SP :clap:

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 17 jun 2015, 21:51

Da, ali opet se moze dogodito da mi iz prvog bubnja dobijemo tezu grupu od nekoga ko je u drugom ili trecem bubnju. I sta je sad sa ovom kaznom? Moramo cekati mjesec dana da vidimo sta ce biti.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 18 jun 2015, 19:36

Lillard je napisao/la:Menscini da je svastiku "nacrtao" pripadnik MUP-a :urnebes:

Samo na Balkanu :urnebes:

da nisi to pročitao na nekom hdz-ovskom portalu ala max,direktno a da ne govorim o uvredama za zdrav mozak tipa dnevno hr ili pak bujici.čudi me samo da nisu napisali da je taj policajac bio neki srbin kao što su par dana za vrijeme šatorskih sranja na markovom trgu pisali kako je policijac srbin uletio prvi u crkvu i kako su ga šatoraši primili za gušu i krenuli gušiti,da bi na kraju ispalo da je riječ o 28-godišnjem sinu hrvatskog branitelja iz slavonije kojem je btw.pola obitelji bilo u ratu,nisam vidio da su se negdje ispričali dečku nego su nastavili sa svojim sranjima dalje

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jun 2015, 23:06

Ček,jel moguće da su iz HNSa nakon pitanja zašto se išla odigravati utakmica ako su znali za svastiku na terenu odgovorili da nisu znali (iako je dokazano suprotno) i "a zašto nitko od novinara nije vidio svastiku"? :tokralju:

Koja god kazna zadesila reprezentaciju jasno je da je HNS,koji nije reagirao iako je znao što je na terenu,glavni krivac za nju.Da je normalna država kompletno vodstvo bi podnijelo ostavke.Kako je ono išlo...nikad krivi,uvijek zaslužni.

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 19 jun 2015, 13:43

Nadolazeće Euro bit će negledljivo bez nas :cry:
YNWA
Dinamo Zagreb

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jun 2015, 14:40

Reds96 je napisao/la:Nadolazeće Euro bit će negledljivo bez Grčke :cry:
Tak.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 07 jul 2015, 17:05

Dva dana nakon što je prvom dopredsjedniku Zdravku Mamiću i izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću Uskok odredio istražni zatvor, zasjedat će Izvršni odbor

Hrvatski nogometni savez uvijek se rukovodi presumpcijom nevinosti u ovakvim procesima, na što poziva i medije i javnost u ovom kao i u svim drugim slučajevima. Radi se o jednom od osnovnih principa demokracije. Također, Izvršni odbor HNS-a vjeruje u nedužnost visokih dužnosnika Saveza Zdravka Mamića i Damira Vrbanovića, kao i trenera Dinama Zorana Mamića, rekao je na konferenciji za novinare u Zagrebu predsjednik HNS-a Davor Šuker pa pojasnio:

- Morate znati da savez ima svoje programe i aktivnosti i da će raditi po ucrtanom planu. Kad sam rekao da je bilo jedinstvo, da je bilo sve ono što krasi jedan Izvršni odbor, najvažnija je nevinost prije sudske odluke. Poslije presude imat ćemo dosta presica o ovom slučaju.

[video: 1098084 / davor šuker]

Vrhuška krovne organizacije hrvatskog nogometa nalazi se u teškoj situaciji nakon što je članu IO-a i prvom dopredsjedniku saveza Zdravku Mamiću te izvršnom direktoru Damiru Vrbanoviću Uskok odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela prilikom oštećivanja Dinama za 117,8 milijuna kuna te državni proračun za 12,2 milijuna kuna neplaćenog poreza i prireza.

U istražnom su zatvoru poreznik Milan Pernar te trener Dinama Zoran Mamić koji su također povezani s ovim slučajem.

Niti Šuker proteklih dana nije bio oslobođen sumnji zbog nezakonitih radnji. Njemački su se mediji raspisali o njegovoj umiješanosti u kladioničarsku mafiju s osuđenim njemačkim Hrvatom Antom Šapinom. U međuvremenu je Šuker boravio na sjednici Uefina IO-a i poručio kako "jedva čeka čuti zaključke u informativnim emisijama".

- Tko može opravdati ove stranice i toliki gnjev prema meni? Za mene je slučaj gotov, pravda će uvijek pobijediti. Na zadnjem IO-u dobio sam toliko pozdrava i potpore. Moja značka IO-a Uefe vrijedi, dobio sam 35 glasova, je li moguće da ništa ne vrijedi?! - poručio je Šuker.

Nastavio je u pozitivnom tonu.

- Ja sam ponosan na hrvatski nogomet, rast naših koeficijenata, HNL je za mene najbolja liga, cijelu regiju zanima kako mi u HNS-u radimo! U posljednje četiri godine pomogli smo klubovima s 26.462.946,70 kuna, 2014. smo završili u plusu 19.781.725,64 kuna.

Ipak, za negativnosti su se pobrinuli huligani.

Rijeka je platila 285.000, Dinamo 675.000, a Hajduk 720.000 eura kazni Uefi. Ukupno smo u posljednje četiri godine platili 6.711.708,71 kuna kazne. Tri godine i dva dana sam predsjednik i idem ponosno cijelim svijetom.
[/
Stvarno ima biti ponosan, supchina smrdljiva!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jul 2015, 11:07

Nakon višednevne šutnje na optužbe da je sudjelovao u namještanju utakmica, konačno je i Davor Šuker iznio svoju stranu priče. Učinio je to pisanim priopćenjem i očito je s razlogom izbjegao usmeno izjašnjavanje o optužbama. Pri tom ne mislimo na njegov siromašan vokabular, već na činjenicu da je pod svaku cijenu htio izbjeći potpitanje, budući da na osnovno pitanje nije odgovorio.

Naime, već danima domaći mediji pišu kako je Šuker uplaćivao oklade temeljem razgovora sa osuđenim Šapinom, što Davor u svojem priopćenju uopće nije demantirao.

Pa koristimo priliku da javno pitamo predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza: jeste li se, gospodine predsjedniče, kladili na nogometne parove? Ako jeste, jesu li savjeti g. Šapine utjecali na izbor parova?
Hvala.
Svi smo ponosni na Šukija slika

Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u Remetincu slika Izbori :kafa:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 08 jul 2015, 12:30

Kad je mali tat ponosan na sebe sto ne biti.
Suki bankar.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jul 2015, 21:56

Jovanović: Hrvatska treba biti strogo kažnjena, ali ne izbacivanjem s Eura!

http://www.vecernji.hr/nogomet/jovanovi ... ra-1015670

Evo kakvi nama kroje sudbinu. :facepalm:

Ne bi me čudilo ni da je on jedan od naručitelja famozne 'svastike'. Kao što me ne čudi ni da krivci još nisu pronađeni. Sve vrhunski odrađeno.

Sreća pa neće još dugo. :kafa:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 24 jul 2015, 13:34

uh, dobro je...ovaj put smo se izvukli...ali ako stoka nastavi provocirati :salut:

inače, sutra je ždrijeb za sljedeće kvalifikacije...naravno da smo nositelji, ali i dalje možemo dobiti težu skupinu od neke ekipe iz drugog, ili trećeg bubnja

iz drugog bubnja bi bilo dobro izbjeći Francuze i Talijane
iz trećeg ne znam...čini se da su sve to podjednake reprezentacije...eto, može da izbjegnemo Srbiju, iako su trenutno u priličnom rasulu...ali znate o čemu pričam...doduše i Škoti su već dokazali da nam ne leže

iz četvrtog bi bilo dobro izbjeći Tursku i Irsku
iz zadnja dva bubnja ne bi volio Makedoniju i Gruziju, jer mislim da bi njih bilo najteže slomiti

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 25 jul 2015, 19:00

A bgti dragog...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 jul 2015, 19:04

pa dobro nije toliko lose mi smo najkvalitetniji ovi ostali bi mogli medusobno dosta bodova prosipati

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2015, 19:05

Huh. Ukrajina, Turska, Island, Finska.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jul 2015, 20:53

dean33 je napisao/la:uh, dobro je...ovaj put smo se izvukli...ali ako stoka nastavi provocirati :salut:
Koja tocno stoka?"Obicni gradjani" sa znamo kojim povicima protiv Norveske ili reprezentativci sa slicnim povicima prije SP?Ili vodstvo HNS (plus vrla preSjednica) koje je opravdavalo "sjajnu atmosferu" sa obje te utakmice?

KayserSose
Kontakt:

Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la KayserSose » 16 avg 2015, 20:20

Ode Kova u Real. :thumbup: Jaki smo. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 16 avg 2015, 23:58

eto Manchini je potvrdio transfer

zanimljivo....navijao sam da Kova ode iz Italije, ali nisam mislio da će odmah u Real......nadam se da će Benitez, za razliku od Anchelotija, malo više rotirati, da ne bi imali problema kao prošle sezone...i da će Kova iskoristiti priliku...sada igra sa boljim suigračima i vrijeme je da pokaže sve što može

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 avg 2015, 12:01

dean33 je napisao/la:eto Manchini je potvrdio transfer

zanimljivo....navijao sam da Kova ode iz Italije, ali nisam mislio da će odmah u Real......nadam se da će Benitez, za razliku od Anchelotija, malo više rotirati, da ne bi imali problema kao prošle sezone...i da će Kova iskoristiti priliku...sada igra sa boljim suigračima i vrijeme je da pokaže sve što može
Gledaj ovo..

Monaco
Sahtar Lokomotiv Liverpool Napoli

Wolfsburg Madrid Barcelona Madrid

Juventus Leicester

To nekako di nam najbolji igraci igraju, ovakva postavka ce tesko bit. Ali brutalni smo. Samo sto imamo klauna na klupi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 17 avg 2015, 14:27

Lillard je napisao/la:
Gledaj ovo..

Monaco
Sahtar Lokomotiv Liverpool Napoli

Wolfsburg Madrid Barcelona Madrid

Juventus Leicester

To nekako di nam najbolji igraci igraju, ovakva postavka ce tesko bit. Ali brutalni smo. Samo sto imamo klauna na klupi.

mali je problem što Kramarić NE igra u Leicesteru...nažalost to sam i predvidio...katastrofalan izbor kluba i lige...bar za njega..

Kovačić se tek mora dokazati u Realu.. nadajmo se da će tamo napredovati, a ne nazadovati
na krilo bi uz Perišića stavio malog Pjacu....imam jako velika očekivanja od njega....on će vjerojatno sljedeće sezone ići vani....

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []