dubrava je napisao/la:kako je meni Mirta dobra mačka... ufff...
odoh pod tuš...
Izbori
dubrava je napisao/la:kako je meni Mirta dobra mačka... ufff...
odoh pod tuš...
Lillard je napisao/la:Menscini da je svastiku "nacrtao" pripadnik MUP-a![]()
Samo na Balkanu
Tak.Reds96 je napisao/la:Nadolazeće Euro bit će negledljivo bez Grčke
Stvarno ima biti ponosan, supchina smrdljiva!Dva dana nakon što je prvom dopredsjedniku Zdravku Mamiću i izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću Uskok odredio istražni zatvor, zasjedat će Izvršni odbor
Hrvatski nogometni savez uvijek se rukovodi presumpcijom nevinosti u ovakvim procesima, na što poziva i medije i javnost u ovom kao i u svim drugim slučajevima. Radi se o jednom od osnovnih principa demokracije. Također, Izvršni odbor HNS-a vjeruje u nedužnost visokih dužnosnika Saveza Zdravka Mamića i Damira Vrbanovića, kao i trenera Dinama Zorana Mamića, rekao je na konferenciji za novinare u Zagrebu predsjednik HNS-a Davor Šuker pa pojasnio:
- Morate znati da savez ima svoje programe i aktivnosti i da će raditi po ucrtanom planu. Kad sam rekao da je bilo jedinstvo, da je bilo sve ono što krasi jedan Izvršni odbor, najvažnija je nevinost prije sudske odluke. Poslije presude imat ćemo dosta presica o ovom slučaju.
[video: 1098084 / davor šuker]
Vrhuška krovne organizacije hrvatskog nogometa nalazi se u teškoj situaciji nakon što je članu IO-a i prvom dopredsjedniku saveza Zdravku Mamiću te izvršnom direktoru Damiru Vrbanoviću Uskok odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela prilikom oštećivanja Dinama za 117,8 milijuna kuna te državni proračun za 12,2 milijuna kuna neplaćenog poreza i prireza.
U istražnom su zatvoru poreznik Milan Pernar te trener Dinama Zoran Mamić koji su također povezani s ovim slučajem.
Niti Šuker proteklih dana nije bio oslobođen sumnji zbog nezakonitih radnji. Njemački su se mediji raspisali o njegovoj umiješanosti u kladioničarsku mafiju s osuđenim njemačkim Hrvatom Antom Šapinom. U međuvremenu je Šuker boravio na sjednici Uefina IO-a i poručio kako "jedva čeka čuti zaključke u informativnim emisijama".
- Tko može opravdati ove stranice i toliki gnjev prema meni? Za mene je slučaj gotov, pravda će uvijek pobijediti. Na zadnjem IO-u dobio sam toliko pozdrava i potpore. Moja značka IO-a Uefe vrijedi, dobio sam 35 glasova, je li moguće da ništa ne vrijedi?! - poručio je Šuker.
Nastavio je u pozitivnom tonu.
- Ja sam ponosan na hrvatski nogomet, rast naših koeficijenata, HNL je za mene najbolja liga, cijelu regiju zanima kako mi u HNS-u radimo! U posljednje četiri godine pomogli smo klubovima s 26.462.946,70 kuna, 2014. smo završili u plusu 19.781.725,64 kuna.
Ipak, za negativnosti su se pobrinuli huligani.
Rijeka je platila 285.000, Dinamo 675.000, a Hajduk 720.000 eura kazni Uefi. Ukupno smo u posljednje četiri godine platili 6.711.708,71 kuna kazne. Tri godine i dva dana sam predsjednik i idem ponosno cijelim svijetom.
[/
Svi smo ponosni na ŠukijaNakon višednevne šutnje na optužbe da je sudjelovao u namještanju utakmica, konačno je i Davor Šuker iznio svoju stranu priče. Učinio je to pisanim priopćenjem i očito je s razlogom izbjegao usmeno izjašnjavanje o optužbama. Pri tom ne mislimo na njegov siromašan vokabular, već na činjenicu da je pod svaku cijenu htio izbjeći potpitanje, budući da na osnovno pitanje nije odgovorio.
Naime, već danima domaći mediji pišu kako je Šuker uplaćivao oklade temeljem razgovora sa osuđenim Šapinom, što Davor u svojem priopćenju uopće nije demantirao.
Pa koristimo priliku da javno pitamo predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza: jeste li se, gospodine predsjedniče, kladili na nogometne parove? Ako jeste, jesu li savjeti g. Šapine utjecali na izbor parova?
Hvala.

Izbori Koja tocno stoka?"Obicni gradjani" sa znamo kojim povicima protiv Norveske ili reprezentativci sa slicnim povicima prije SP?Ili vodstvo HNS (plus vrla preSjednica) koje je opravdavalo "sjajnu atmosferu" sa obje te utakmice?dean33 je napisao/la:uh, dobro je...ovaj put smo se izvukli...ali ako stoka nastavi provocirati![]()
Gledaj ovo..dean33 je napisao/la:eto Manchini je potvrdio transfer
zanimljivo....navijao sam da Kova ode iz Italije, ali nisam mislio da će odmah u Real......nadam se da će Benitez, za razliku od Anchelotija, malo više rotirati, da ne bi imali problema kao prošle sezone...i da će Kova iskoristiti priliku...sada igra sa boljim suigračima i vrijeme je da pokaže sve što može
Lillard je napisao/la:
Gledaj ovo..
Monaco
Sahtar Lokomotiv Liverpool Napoli
Wolfsburg Madrid Barcelona Madrid
Juventus Leicester
To nekako di nam najbolji igraci igraju, ovakva postavka ce tesko bit. Ali brutalni smo. Samo sto imamo klauna na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.