Igrač br. 6
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Kakve izvlakuse? neko ti fisne samarcinu pa te nema 10 dana na temi pa opet uletis sa pricom da neki jgkjdgj klub ima vise titula npr. i onda te opet plode pa te opet nema a i naravno sve notorne lazi i bolesne postove zbog cega si proglasen najvecim bolesnikom foruma..ali ne damo na glavni grad
povuci se opet slobodno vrijeme ti je zar ne?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je nesto Zeljo-Sarajevo pa se prenijelo i na ovu temu. Uzivaj covjece pravite nogometno cudo u Sarajevu i svaka vam cast za to. Ostavi se navijaca Zelja pa normalno da vas nece gledati u miru kako rastete.MortemHz je napisao/la:Kakve izvlakuse? neko ti fisne samarcinu pa te nema 10 dana na temi pa opet uletis sa pricom da neki jgkjdgj klub ima vise titula npr. i onda te opet plode pa te opet nema a i naravno sve notorne lazi i bolesne postove zbog cega si proglasen najvecim bolesnikom foruma..ali ne damo na glavni gradpovuci se opet slobodno vrijeme ti je zar ne?
Svima vama je u dubini duše žao što Safet više nije selektor, nema drame, nema tempa, nema cirkusa, ali nećete da priznatedubrovnik je napisao/la:Sala na stranu u zadnje vrijeme si mi se nesto promijenio i sve se cesce upitam gdje je nestao onaj sto nam je vecini pio krv na temi SS.
Ja zaista ne znam o čemu ti pričaš. Kakve veze ima glavni grad Bosne i Hercegovine sa klubom za koji ti navijaš? Ti si rekao da ja mrzim glavni grad Bosne i Hercegovine i evo čekamo da nađeš post kojim to dokazuješ. Ko je spominjao titule i slično? Stvar je poprilično prosta.MortemHz je napisao/la:Kakve izvlakuse? neko ti fisne samarcinu pa te nema 10 dana na temi pa opet uletis sa pricom da neki jgkjdgj klub ima vise titula npr. i onda te opet plode pa te opet nema a i naravno sve notorne lazi i bolesne postove zbog cega si proglasen najvecim bolesnikom foruma..ali ne damo na glavni gradpovuci se opet slobodno vrijeme ti je zar ne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taj ti ne razumije rečenicu dužu od dvije riječi, tako da te molim da malo češće stavljaš tačku.dubrovnik je napisao/la:Ovo je nesto Zeljo-Sarajevo pa se prenijelo i na ovu temu. Uzivaj covjece pravite nogometno cudo u Sarajevu i svaka vam cast za to. Ostavi se navijaca Zelja pa normalno da vas nece gledati u miru kako rastete.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma lagano se praviti glup moj dijasporac,ti si sve spominjao..pusti se suplje sviju ti a jel to nemas nikakvu drugu uvredu pa to spominjes? nek si otisao kuca ti daleko od Sarajeva bila
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Definitivno glup. I izjave mu za avaz 
Ili se pravi glup. Da ne miješamo sport i politiku? Ne znam koje prvi počeo da to miješa, mi ili Ognjen? Samo glup čovjek može pomislit da neće naići na žestok otpor tetoviranjem entitetskih granica a pogotovo ako je RS.
Ili se pravi glup. Da ne miješamo sport i politiku? Ne znam koje prvi počeo da to miješa, mi ili Ognjen? Samo glup čovjek može pomislit da neće naići na žestok otpor tetoviranjem entitetskih granica a pogotovo ako je RS.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta kaze Ognjen cista glupost 
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Ognjen Vranješ
Je suis Daca 
U zabludi ste momci,tolikoBurundi je napisao/la:Drummer-Rusilac-BozePetra
Re: AW: Ognjen Vranješ
Goalgetter je napisao/la:Je suis Daca
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ti si, ovo je bila teorija Han PijeskaFidelis je napisao/la:U zabludi ste momci,tolikoBurundi je napisao/la:Drummer-Rusilac-BozePetra
DD
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
da je ne priznaje ne bi ni igrao za istu, a te priče zbog karijere ne piju vodu, jer toliki drugi nisu htjeli da igraju.. a igrao je samo zato da ne bi bila čisto bošnjačka(stari dobri fazon drugova bratstva i jedinstva da ne igraju samo najbolji već da igraju svi).. politika i sport kada se počnu miješati kreću teška sranja..Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ, valjda znaš da mene ne možeš prevariti. Još uvijek se ne dotičeš stvarnog problema i uzroka istog, već samo bubaš po forumašima i prosipaš patetiku. Majstoru spina ne možeš spinovatiBozePetra je napisao/la:A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.![]()
Svako ko ne priznaje cjelovitu Bosnu i Hercegovinu nema mjesta među Zmajevima.
ovo je kao ona situacija sa SP 1990 i Slučaj Divac vs hrvatska zastava... ovdje je većina protiv divca, na strani hr zastave.. međutim sad se priča mijenja, e to se zove licemjestvo..
uostalom svi znamo kako više od pola španije nosi katalonske zastave pa opet svi igraju za španiju(a oni su čak i drsko bezobrazni)
nego šta da je istetovirao srpsku trobojku? karađorđa? njegoša? vuka? šantića? obilića? red zmaja? stefana lazarevića? i to bi se našlo da smeta nekome..
jer utisak je da ne smeta to zbog separatizma(nikad se neće desiti to samo neko glup može tvrditi)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozes ubacivati Kataloniju u istu pricu sa RS ali nikako...
Piše Nura Bazdulj Hubijar
Moja rahmetli majka bila je plemenita, blaga, s urođenim dostojanstvom. Bila je domaćica, imala je završenu samo osnovnu školu, ali je, koliko god su joj obaveze dopuštale, čitala. Novine i knjige. I svaki, baš svaki dan poluglasno učila Kur'an. Nikad, ali nikad, ni u najintimnijim trenucima kada smo bili sami, nije nikoga osudila, narugala se, tračala. Za svakog je nalazila opravdanje. Učila nas da volimo ljude, životinje, biljke. Jako se ljutila na mene ako bih se ja nekome nasmijala ili narugala. Širila je oko sebe dobrotu, svjetlo, mir.Učila je njemački iz nekog udžbenika, a niko od nas u kući niti je znao niti učio njemački. Živa je slika kako razvija jufku za pitu i glasno govori - abfel, abfel, abfel... Babo bi se tada redovno smijao.
Da, bila je i lijepa, ali zar je nekome s toliko duše važna ljepota? I mladolika, kad sam ju vidjela u martu '92, nijednu boru mislim da nije imala, a bila primjer psihofizičkog zdravlja. Dok smo se naduravale hoću li ja u Sarajevo ili ona u Travnik, nisam ni slutila da je to naš posljednji susret. Poginula je 4. 1. 1993.
Ono što je mene boljelo je činjenica da se nije smijala, mada nije bila ni ljuta ni smrknuta. Na njenom licu uvijek je bila neka čudesna blagost. A oči, najljepše plave oči na svijetu, dva gorska vrela, dva ralička u žitu, uvijek su bile tužne. Godinama sam se pitala - zašto, ali mi odgovor nije davala. Bila sam već sasvim zrela kada sam saznala. Ne od nje, nego od tetke po ocu.Godine 1942. imala je šesnaest godina. Njen otac, moj djed Suljo je na zaravni ispred kuće klanjao podne, a blizu njega se igrao majčin brat Uzeir koji je imao samo tri godine. Do kraja svijeta, moj daidža Uzeir će imati tri godine.
Naišli su njemački avioni i bacali bombe. Jedna je pogodila dječaka i prepolovila ga. Moj djed je (ne mogu ni slutiti šta je osjećao!) prekinuo namaz i krenuo skupiti ostatke svoga djeteta. Onda je pala druga njemačka bomba i ubila njega.A stariji joj brat, moj daidža Fehim, bio u logoru u Njemačkoj. Voljela ga je nezamislivo mnogo. Iza rata se vratio živ i zdrav, naučio njemački. Eto, zato je moja majka učila taj jezik. Da bude kao brat.
I tako, prošlo je pedeset godina od kad su Nijemci ubili djeda i daidžu. Bila je 92. godina kad je moj brat otišao u Njemačku, na sigurno skloniti ženu i tri malene kćeri. Nostrificirao diplomu, zaposlio se. Kupio i uredio stan, kupio vikendicu i mali vrt. Iškolovao kćeri, one dobile posao. Lijepo im. Niko ne planira da se ikad vrati u Bosnu. Ko je rekao: Domovina je tamo gdje ti je lijepo.
Vjerujem, ne, SIGURNA sam da mu nikad nije ni palo na um da su oni avioni koji su ubili našega djeda i našeg daidžu došli upravo iz te zemlje. Da je naš daidža tamo robijao.
Tako se valjda ponašaju svi normalni ljudi. Kakve uopće imaju veze ovi Nijemci i ova Njemačka s fašistima i Hitlerom. Nemaju apsolutno nikakve.
Ja nisam zaboravila, nikad ni neću. Ali JESAM oprostila. Nikad neću zaboraviti pogibiju moje majke. Ali JESAM oprostila.Zašto sve ovo pričam? Zato što nikako ne mogu shvatiti kakve veze ima Ognjen Vranješ s onima koji su u posljednjem ratu činili zlo. Hoćemo li ikad doći pameti, hoćemo li shvatiti da zlo nije činio niti jedan narod, činili su ga pojedinci iz naroda, izrodi. A izroda ima u svakom narodu.
Hoće li iko srušiti mostove koji su izgrađeni u našim glavama, mostove koje ne može srušti nikakav eksploziv, kamoli bageri. Može samo ono u nama.
Ognjene Vranješu, svaka tebi čast! Zdrav i veseo bio!
#Salihović
Hajmo ponoviti jos jednom. Ognjen ne igra za repku zato sto je voli i sto priznaje drzavu, nego cisto zbog svoje koristi i transfera!! Da mu nije repke i danas bi bio u PL BiH.. Kad je vidio da zbog tetovaze moze ostati bez repke i sanse za boljim transferima onda je sto bi rekao Seselj u Hagu "pojeo sva g*vna koja je izasr*o"..DANTES je napisao/la:da je ne priznaje ne bi ni igrao za istu, a te priče zbog karijere ne piju vodu, jer toliki drugi nisu htjeli da igraju.. a igrao je samo zato da ne bi bila čisto bošnjačka(stari dobri fazon drugova bratstva i jedinstva da ne igraju samo najbolji već da igraju svi).. politika i sport kada se počnu miješati kreću teška sranja..Virtu4l je napisao/la:Džaba spinuješ, valjda znaš da mene ne možeš prevariti. Još uvijek se ne dotičeš stvarnog problema i uzroka istog, već samo bubaš po forumašima i prosipaš patetiku. Majstoru spina ne možeš spinovatiBozePetra je napisao/la:A šta si ti javljaš iz Crne Gore? Ono malo mira šta postignemo ovdje, u.seru nam internet ratnici iz drugih država.![]()
Svako ko ne priznaje cjelovitu Bosnu i Hercegovinu nema mjesta među Zmajevima.
ovo je kao ona situacija sa SP 1990 i Slučaj Divac vs hrvatska zastava... ovdje je većina protiv divca, na strani hr zastave.. međutim sad se priča mijenja, e to se zove licemjestvo..
uostalom svi znamo kako više od pola španije nosi katalonske zastave pa opet svi igraju za španiju(a oni su čak i drsko bezobrazni)
nego šta da je istetovirao srpsku trobojku? karađorđa? njegoša? vuka? šantića? obilića? red zmaja? stefana lazarevića? i to bi se našlo da smeta nekome..
jer utisak je da ne smeta to zbog separatizma(nikad se neće desiti to samo neko glup može tvrditi)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Dantes, u toj situaciji je Divac glupo reagovao jer je i Hrvatska bila clan Jugoslavije, i gaziti zastavu države koja je u sklopu Jugoslavije je debilan potez. Kasnije su to mediji napuhali dodatno i u Srbiji je on bio heroj u Hrvatskoj zločinac.
Poređenje Katalonije i RS-a
Poređenje Katalonije i RS-a
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kakve to veze imarob do bagro je napisao/la:U Ognjenovom rodnom gradu.![]()
![]()
http://www.glasbosne.com/2015/06/kamion ... ovanu.html
----------------
Ako Vranješa ova prevara od navijača uspije otjerati iz reprezentacije, ja prestajem da pratim reprezentativne sportove u BiH.
Ko su oni da budu iznad nekog ???
kao što je Republika Srpska dio Bosne i Hercegovine, Srbi građani ove državne, ljudi sa pravom na svoj identitet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja nezz kako se možete raspravljati sa osobom koje je četnike okarakterisao kao masu koja se okupi da popije, pojede i derneči...
Što se tiče izjave Vranješ još veći debil ispao
Što se tiče izjave Vranješ još veći debil ispao
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 19 jun 2015, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.