Igrač br. 6

joker90
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2015, 15:25

tuzlak1987 je napisao/la:
BozePetra je napisao/la: O tome se i radi - sad je 2015.godina! Sračunaj koliko dugo živiš u prošlosti.
Na osnovu cega ja eto zivim u proslosti? Ja samo zagovaram da treba posjedovati nacionalni ponos u istoj mjeri koliko ga posjeduju u Srbiji i Hrvatskoj, niti vise, a niti manje.

To da su mi svi isti na terenu jesu, sam znam na osnovu sebe kada pratim kosarkasku i rukometnu reprezentaciju gdje su pola igraca Srbi i Hrvati.
Ma ignorisi ovog lazova koji se predstavlja ko zensko.. Sacuvaj nas Boze ovakvih lazova i laznih moralista, Ognjenov je ovim cinom zasluzio da bude udaljen iz repke i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 15:26

Trebali bi pitati na ulicama RSa sto misle o precrtavanju tetovaze koju je Vranjes napravio. Sada ga treba ostaviti u repki jer je poruka poslana i primljena na znanje. To je osnova svega, a njegovim intimnim razmisljanjima daleko lijepa kuca. Sreca da ih ne slusamo cesto u eteru.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jun 2015, 15:27

tuzlak1987 je napisao/la: To da su mi svi isti na terenu jesu, sam znam na osnovu sebe kada pratim kosarkasku i rukometnu reprezentaciju gdje su pola igraca Srbi i Hrvati.
Samo zato sto ne mogu igrati za Srbiju i Hrvatsku. Zato i jesu dosta slabije od fudbalske.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jun 2015, 15:27

Kad bi mi u BiH manje bili Bošnjaci, Srbi i Hrvati a više bili Bosanci i Hercegovci, bilo bi nam odlično. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 15:28

Nura pokušava stati na loptu, smiriti situaciju, ali ne shvata da je ovo lopta koja se ne može uštopati. Zato su svi ovi pokušaji smirivanja toliko patetični, jer ovo se može braniti samo patetikom i kvazimoralisanjem.

Ognjen Vranješ mora izaći pred javnost, objasniti ovo što je uradio, pokajati se. Isto to mora uraditi i Edin Džeko kao kapiten, reći da su igrači svjesni situacije, svjesni da je Ognjen pogriješio i da ga podržavaju, kao i selektor. Tek tada postoji mala šansa da se ovo smiri, u suprotnom ćemo ući u poprilično turbulentan period sukoba između navijača i NFSBiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jun 2015, 15:31

BozePetra je napisao/la: O tome se i radi - sad je 2015.godina! Sračunaj koliko dugo živiš u prošlosti.
Na osnovu cega ja eto zivim u proslosti? Ja samo zagovaram da treba posjedovati nacionalni ponos u istoj mjeri koliko ga posjeduju u Srbiji i Hrvatskoj, niti vise, a niti manje.

To da su mi svi isti na terenu jesu, sam znam na osnovu sebe kada pratim kosarkasku i rukometnu reprezentaciju gdje su pola igraca Srbi i Hrvati.
i jesi i našao na koga da se ugledas... jedni crtaju svastike, drugi poznati po rasističkim ispadima :facepalm:

@unoficial kad bi mi prije svega bili ljudi koji najviše uče ekonomiju a ne vjeronauku i istoriju, e đe bi nam kraju bio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 15:32

Virtu4l je napisao/la:Nura pokušava stati na loptu, smiriti situaciju, ali ne shvata da je ovo lopta koja se ne može uštopati. Zato su svi ovi pokušaji smirivanja toliko patetični, jer ovo se može braniti samo patetikom i kvazimoralisanjem.

Ognjen Vranješ mora izaći pred javnost, objasniti ovo što je uradio, pokajati se. Isto to mora uraditi i Edin Džeko kao kapiten, reći da su igrači svjesni situacije, svjesni da je Ognjen pogriješio i da ga podržavaju, kao i selektor. Tek tada postoji mala šansa da se ovo smiri, u suprotnom ćemo ući u poprilično turbulentan period sukoba između navijača i NFSBiH.
To se nikad nece dogoditi jer bi mu to bila figurativno smrtna kazna u mjestu iz kojeg dolazi. Glupan je vec napravio i vise nego sto je realno preporucljivo nakon budalastine koju je sam ucinio.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2015, 15:34

DANTES je napisao/la:

i jesi i našao na koga da se ugledas... jedni crtaju svastike, drugi poznati po rasističkim ispadima :facepalm:

@unoficial kad bi mi prije svega bili ljudi koji najviše uče ekonomiju a ne vjeronauku i istoriju, e đe bi nam kraju bio
A u isto vrijeme spomenes sve od Obilica do Santica. To su elementi ekonomije i suvremenog zivljenja. Da mi pokojnik oprosti sto ga stavljam na mjesto gdje ne bi trebao. Aleksa naravno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2015, 15:35

DANTES je napisao/la:

Mi moramo znati svoju historiju i uciti je i ponavljati sto vise, jedino tako nam se mozda nece ponoviti kao mnogo puta do sada krvoprolice. A ti ekonomisto uci sta hoces!
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 15:36

DANTES je napisao/la:

Nisam mislio nacionalni ponos na tribinama gdje ljudi izbacuju svoje frustracije vec u obicnom zivotu.

Ne volim jednostavno kada se neko ponasa ovako jadno i pravi od sebe nizu rasu u odnosu na Hrvate i Srbe.Jos nisam vidio da jedan narod toliko ne cijeni sebe kao ovdje u Bosni. I to ne znaci da sam nacionalista, sta vise dobrim dijelom sam i Jugoslaven :kafa:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jun 2015, 15:36

@Dantes bili bi bolji bolji ljudi da ne gledamo ko smo i šta smo. Da ne težimo ka nekoj drugoj državi, ocjepljenju... Ekonomija je povezana sa Dejtonom, ne održivo je, imaš 10 poddržava u državi i ne može to opstat. Ukinuti Dejton, uspostaviti RBiH, ako želimo da živimo bolje, moramo se žrtvovat i svoje ideologije zaboravit. :bih:

Damir Dzumhur!!!!

teo7799
Kontakt:

Post Postao/la teo7799 » 19 jun 2015, 15:37

Pitanje za ove koji osuđuju Ognjena Vranješa zbog tetovaže:
Da li bi isto tako osuđivali nekog drugog kada bi istetovirao ljiljane?
Moš mislit. Licemjeri.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jun 2015, 15:38

Je li u rukometnoj reprezentaciji neko igra za nas a brat mu za Hrvatsku?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jun 2015, 15:38

Greivis je napisao/la:Je li u rukometnoj reprezentaciji neko igra za nas a brat mu za Hrvatsku?
Jest. Igor i Ivan Karačić. :D

Damir Dzumhur!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 15:39

teo7799 je napisao/la:Pitanje za ove koji osuđuju Ognjena Vranješa zbog tetovaže:
Moš mislit. Licemjeri.
Ljilajn nije nikakva karta, granica. Uopste ne simbolizuje to, ljiljan kao ljiljan moze samo simbolizovati ljubav prema domovini. Uopste kroz historiju nije toliko povezan sa muslimanima niti je muslimanski simbol

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 15:41

L'Avvocato je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Nura promašila poentu skroz. Džaba se obrukala.
neka se Nura rega na forum, da joj objasnimo par stvari :urnebes:
Kad bi se znala registrovati možda bi i došla :mrgreen:
au, da, registracija je u domenu nuklearne fizike, ne zna to Nura garant!
#Salihović

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 15:42

Greivis je napisao/la:Je li u rukometnoj reprezentaciji neko igra za nas a brat mu za Hrvatsku?
Imao si u fudbalu recimo Mirko Hrgovic igrao za nas a njegova sestra jedna od najboljih rukometasica u Hrvatskoj za koju je i nastupila. :angel:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jun 2015, 15:44

karacic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 jun 2015, 15:44

Unofficialpage je napisao/la:
Jest. Igor i Ivan Karačić. :D
Ovaj nas je sigurno duplo losiji. I onda sto smo slabi. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

teo7799
Kontakt:

Post Postao/la teo7799 » 19 jun 2015, 15:44

dubrovnik je napisao/la:
teo7799 je napisao/la:Pitanje za ove koji osuđuju Ognjena Vranješa zbog tetovaže:
Moš mislit. Licemjeri.
Ja osobno bi kad bi ljiljani imali trag necemu slicnom Potocarima ili pozivali na pripajanje BiH Turskoj.
edikuj se šta je armija bih radila u srednjoj bosni
EDIKUJ SE FAŠISTO

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.