odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VelaHavle
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la VelaHavle » 19 jun 2015, 21:10

Pogba je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la: Imam par poznanika koji su mi rekli da su cijene visoke. Planiram maksimalno 350 ili 360 maca za naočale dati, naravno sa staklima. Mislim da se mogu dobre kupiti.
Hoćeš kupiti dioptrijske od mene, ne nosim ih, kao nove, izbij stakla samo? :)
slika
A opet, moraš probati šta god da kupuješ, pogotovo čale. :mrgreen:
Ma hoću nove da kupim. Koliko si ti rejbanke platio?

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 jun 2015, 21:29

VelaHavle je napisao/la: Ma hoću nove da kupim. Koliko si ti rejbanke platio?
300 cca.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 jun 2015, 22:37

Zavisi od marke ;) Ako hoćeš Rayban, sam okvir ti je 300 - 350 km. Tamo meni čovjek fino nađe jeftinije a bolje jer Talijanski Rayban nije ko poslije rata USA što se radio. Svakako
vidi više varijanti ;)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 19 jun 2015, 23:35

Ma da, toliko sam i spreman dati za naočale. Jbg-a, kada kupujem barem kvalitetno da kupim. Iskreno i sviđaju mi se naočale tako da (Y).

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2015, 23:43

Ja tolike pare za naočare nikad ne bih dao.
Ali za sat bih. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 jun 2015, 20:16

vozdra raja zna li neko gdje se mogu ovakve maksice nabaviti u SA.. gdje god sam gledao većinom su one šabanske..
slika
slika
slika
slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 jun 2015, 20:32

Ja mislim da sam u Intersportu vidio te prve, ili bar slične, ali uglavnom nisu šabanske, mislim da su oko 250 KM
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2015, 21:08

Te Air max 90 hyperfuse su jedine i koje mi se svidjaju od tih modela, pogotovo bijele.

slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 20 jun 2015, 22:17

Svi modeli air max 90 su beton,ostale nikako ne mirisem..Inace imam jedne obicne devedesetke sad kontam uzeti sebi ovo cudo
slika
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 24 jun 2015, 20:35

/
Zadnja izmjena: zabranjeni, dana/u 25 jun 2015, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jun 2015, 21:09

Pozz raja , zanima me majice one sportske uz tijelo (sto nose fudbaleri ispod dresa ) dugih rukava ali da je BOJA TIJELA :D ako netko negdje na netu vidi ili u Bosni da se prodaje neka javi, bio bih zahvalan!! :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 24 jun 2015, 22:58

VelaHavle je napisao/la:Planiram maksimalno 350 ili 360 maca za naočale dati, naravno sa staklima. Mislim da se mogu dobre kupiti.
Taman toliko ja svoje platio, i to prije tačno 3 godine, doduše bez stakala, sa staklima i pregledom preko 400.

Pitam se šta je skupo u ovom komadu plastike, ne znam ni ja šta je? :?

Ne nosim ja to puno, nisam se mogao naviknuti, kako ljudi čitav život to nose ne znam, ja ne mogu trpiti to smetalo na nosu i ušima.

Doktorica rekla moraš stalno nositi, ja ih nosim samo kad gledam TV i duže za kompom, te kad noćno vozim.
Da sam ih stalno nosio garant da bi ta dioptirija još porasla, to će reći ovi što stalno nose, a evo kod mene se trenutno vjerovatno smanjila, samo moram na pregled da to potvrdim.

Ako ti nije velika dioptrija preporučujem da ih nosiš samo kad moraš, tj. kad naprežeš oči, TV, noćna vožnja...

Pregled ti bolje obaviti u bolnici, jer ćeš 30KM uštediti, eto ako ti 30KM znači.

Ne znam šta bih rekao za cijene tih okvira, skupo jeste, ali kad pogledam ove svoje koliko sam to puta stavio, skinuo, odložio, koliko puta ispadalo, a one i sad iste, ni malo se rasklimale nisu, ipak reklo bi se da tu ima nešto, jer gledam ove što jeftinije kupuju ne može to nidokle.

Inače ja ni sunčane nosit' ne mogu, ne godi mi, volim da oči dišu i upijaju prirodnu svijetlost.

A ove likove neke što to nose, pa ne skinu kad pričaju s nekim, osnove nekulture. ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2015, 00:09

Klare je napisao/la: Pitam se šta je skupo u ovom komadu plastike, ne znam ni ja šta je? :?
Odlično pitanje.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 25 jun 2015, 00:21

fedeltafrotta je napisao/la:vozdra raja zna li neko gdje se mogu ovakve maksice nabaviti u SA.. gdje god sam gledao većinom su one šabanske..
slika
slika
slika
slika
Druge i treće, tj. air max 1 su meni najbolje ubjedljivo i jedini max koji bih nosio. Ogroman izbor preko e-baya, a nisu puno skupe, ukupno sa poštarinom može izaći do 250 kakve hoćeš.. Imaš ih i u nike shopu kod tržnice, fin model, sličan ovim drugim samo izražena siva sa detaljima crne. 250 maraka su..
Viva la France, as they say in Rome.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 jun 2015, 00:55

rob do bagro je napisao/la:Te Air max 90 hyperfuse su jedine i koje mi se svidjaju od tih modela, pogotovo bijele.

slika
Kol'ko para i gdje ?

Isto pitanje i za ove ako neko zna

slika

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jun 2015, 10:33

Ja mislim da te patike mozes uzeti u Banja Luci u radnji koja se zove Buzz, imaju najnovije modele patika svih brendova od Adidasa zx fluxa, superstara do Nike Air force itd.

Evo stranica na fejsu pa baci pogled https://www.facebook.com/buzzbih?fref=ts

A druga varijanta je narudzba iz vana, druge solucije nema. :)

SMRT FASIZMU!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 12:26

Kakvih tena ima u ovom Buzzu. :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ljudi da otvore radnju u Sarajevu pomeli bi svu konkurenciju. Savrsenstvo. :bow:
1946

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jun 2015, 20:20

:bow: :bow:

slika

SMRT FASIZMU!!!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 jun 2015, 01:31

Klare je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Planiram maksimalno 350 ili 360 maca za naočale dati, naravno sa staklima. Mislim da se mogu dobre kupiti.
Taman toliko ja svoje platio, i to prije tačno 3 godine, doduše bez stakala, sa staklima i pregledom preko 400.

Pitam se šta je skupo u ovom komadu plastike, ne znam ni ja šta je? :?

Ne nosim ja to puno, nisam se mogao naviknuti, kako ljudi čitav život to nose ne znam, ja ne mogu trpiti to smetalo na nosu i ušima.

Doktorica rekla moraš stalno nositi, ja ih nosim samo kad gledam TV i duže za kompom, te kad noćno vozim.
Da sam ih stalno nosio garant da bi ta dioptirija još porasla, to će reći ovi što stalno nose, a evo kod mene se trenutno vjerovatno smanjila, samo moram na pregled da to potvrdim.

Ako ti nije velika dioptrija preporučujem da ih nosiš samo kad moraš, tj. kad naprežeš oči, TV, noćna vožnja...

Pregled ti bolje obaviti u bolnici, jer ćeš 30KM uštediti, eto ako ti 30KM znači.

Ne znam šta bih rekao za cijene tih okvira, skupo jeste, ali kad pogledam ove svoje koliko sam to puta stavio, skinuo, odložio, koliko puta ispadalo, a one i sad iste, ni malo se rasklimale nisu, ipak reklo bi se da tu ima nešto, jer gledam ove što jeftinije kupuju ne može to nidokle.

Inače ja ni sunčane nosit' ne mogu, ne godi mi, volim da oči dišu i upijaju prirodnu svijetlost.

A ove likove neke što to nose, pa ne skinu kad pričaju s nekim, osnove nekulture. ;)
Pregled je besplatan u optičarskoj radnji. Danas idem to završiti i nadam se da ću naći dobre naočale. Ne znam koliko se čeka dok stakla naprave?

Klare

Post Postao/la Klare » 26 jun 2015, 01:34

3 dana vise-manje, nije valjda da ti se svidja nositi cale? :)
Kako si se odlucio na pregled, gdje poteskoce sa vidom osjetis?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 13 gostiju.