FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hahahha kakv hladan tuš na forumu
bolje da ne ocekujemo puno ,tako je bilo i ovu proslu sezonu kad smo svi prezalili titulu onda smo tek zaredali pobjede .sve je ovo

- trunks1946
- Kontakt:
Fakat jbt cuj menadjeri da odlucuju gdje ce na posudbu, pa onda bi tan pola Cardiffa doveo kod nas za LP...igrac se najvise pitaPantelija je napisao/la:ahah delač moze odbiti posudbu i tu se sva prica zavrsava... dakle previse se zamarate tim stvarima...
orde del male
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ali pazi, ostaje dovoljno vremena da i mi nekog dovedemo. Ipak ja ne mislim da će otići iko više osim eto Mateja i Gojka.zagorski je napisao/la:Kako stvari stoje i kako se odvijaju definitivno cemo uci slabiji u sezonu iako dovoljno jaki da budemo jedan od kandidata za naslov.
Pa šta ces Hilmo vise.
Od tri najbolja igraca (Benko,Cimi Delac) odose dvojica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas hladan tus haha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A priznaješ da si je i ti bio halali, a bio si veliki optimista na početku, i na kraju bio u pravubordobijeli je napisao/la:hahahha kakv hladan tuš na forumu![]()
bolje da ne ocekujemo puno ,tako je bilo i ovu proslu sezonu kad smo svi prezalili titulu onda smo tek zaredali pobjede .sve je ovo
![]()
Al fakat, ja konkretno, nisam ni očekivao neki spektakularan transfer rok, onako neka se popunimo gdje škripimo. Ne bolujem za "kapitalcima" niti latinoamerikancima. Daj najbolje iz lige i to je to.
Evo ja vjerujem da je Oštraković odličan golamn za našu ligu a siguran sam da će se i u Evropi dobro snaći. A za ne daj Bože ima i @sabinho koji se sam ponudio
@amy
Pa znali smo, odnosno pretpostavljali smo, da će otići.
Na kraju želim puno sreće timu sa Koševa u budućnosti, a njihovim navijačima obećavam da ću uskoro dovesti igrača u rangu Simona Vukčevića – kaže Muhamed Harbaš, zastupnik Simona Vukčevića.
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 21 jun 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa normalno da menadjer vodi glavnu rijec ako ludogorec ponudi bolje uslove celziju djaba nam sto Delac voli FKStrunks1946 je napisao/la:Fakat jbt cuj menadjeri da odlucuju gdje ce na posudbu, pa onda bi tan pola Cardiffa doveo kod nas za LP...igrac se najvise pitaPantelija je napisao/la:ahah delač moze odbiti posudbu i tu se sva prica zavrsava... dakle previse se zamarate tim stvarima...
Tome se i nadam,jer ce nam definitivno trebati adekvatna zamjena i za gojka i mateja uz dolazak tog famoznog stopera. Mada imam neku suhvu da ce nam zamjene trebati i za druge igrace (krste,milos,puzi).hilmo je napisao/la:Ali pazi, ostaje dovoljno vremena da i mi nekog dovedemo. Ipak ja ne mislim da će otići iko više osim eto Mateja i Gojka.zagorski je napisao/la:Kako stvari stoje i kako se odvijaju definitivno cemo uci slabiji u sezonu iako dovoljno jaki da budemo jedan od kandidata za naslov.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Odete na TM i pogledajte Chelsea posuđene igrače,piše fino da je delac do 30.06.2016. i oodite na str Chelsea fino piše da je delac priključen fks do 30.6.2016.
Sabrine mi moje!
ma BK cim procitaju bilo sta uhvate se toga... ohladite kljudi, Simon nije potpisao jer je trazio PREVISE... mozda on i vrjedi toliko ali nama je to bilo previse i to je to... bili smo blizu dogvora, napravili smo i mi mali kiks tu, ali i on Bgm, neka mu je sretno
sutra je izvlačenje, od toga ce i zavisiti da li ce se ici u pojacavanje tipa Sion, ili ce se dovesti jos stoper i eventualno vezni jer je jasno da i sa tim igracima mozemo titulu uzet ... daakle sutra poslje 12h cemo znati daljnji nacin dovođenja pojacanja
sutra je izvlačenje, od toga ce i zavisiti da li ce se ici u pojacavanje tipa Sion, ili ce se dovesti jos stoper i eventualno vezni jer je jasno da i sa tim igracima mozemo titulu uzet ... daakle sutra poslje 12h cemo znati daljnji nacin dovođenja pojacanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
a vjeruj hilmo vjerovao sam u titulu citavo vrijeme naravno poslije čelika sam bio poljuljan ali ono zbog cega sam bio najvise optimist prosče sezone to je sto smo imali toliku zelju da budemo prvaci ,navijaci ,uprava pa i igraci bas smo gorili od zelje da osvojimo tu titulu ,a sto se tice nase igre i nije bila nesto .tako i ovo za evropu nikad se nezna Oštri je dobar golman i nema razloga da brinemo još jedan stoper i idealnohilmo je napisao/la:A priznaješ da si je i ti bio halali, a bio si veliki optimista na početku, i na kraju bio u pravubordobijeli je napisao/la:hahahha kakv hladan tuš na forumu![]()
![]()
![]()
Al fakat, ja konkretno, nisam ni očekivao neki spektakularan transfer rok, onako neka se popunimo gdje škripimo. Ne bolujem za "kapitalcima" niti latinoamerikancima. Daj najbolje iz lige i to je to.
Evo ja vjerujem da je Oštraković odličan golamn za našu ligu a siguran sam da će se i u Evropi dobro snaći. A za ne daj Bože ima i @sabinho koji se sam ponudio![]()
@amy
Pa znali smo, odnosno pretpostavljali smo, da će otići.
- kupus army
- Kontakt:
Kako ne volim ovaj pitarski mentalitet,od ponora do zvijezda i tako u krug.Jel vi stvarno mislite da ce uprava sad prepustiti stvari slucaju i da necemo uci u sezonu jaci bar 50 %,nego prosle godine?Sabura malo,traze se provjereni igraci,a ne da nam dodje neko samo da se zove da je dosao,sam pokusaj dovodjenja Vukcevica je jasna poruka kojim tokom tece ovaj prelazni rok.Daj nam dragi Allahu sutra te Skandinavce ili Siptare,Amin!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
1.prelazni rok je prethodnih sezona bio do 31.08. Danas je 21.06, znaci jos dva mjeseca sigurno.
2. Niko se od nas ne nada da cemo ovaj prelazni rok dovesti neka sega mega pojacanja, neko je vec objasnio to sa rijecima da mi nemozemo placati to.
3. Ako do kraja prelaznog roka uspijemo pokupiti mesto na trzistu kvalitetom iznad nase lige bice super. Simon je bio prva prilika valjda ce ih biti jos, treba sacekati izvlacenje mozda i Simon dođe
4. mi smo ovdje pomenuli 15-tak stopera ali moramo biti svjesni da mi ne odgovaramo kao uprava u slucaju da taj neki stoper ne proigra pa nam je samim tim lako i naprdivati.
5. I da nedovedemo nikog vise(vise prostora za mlade igrace) mozemo biti zadovoljni ovom godinom: titula, akademija, sponzor...
2. Niko se od nas ne nada da cemo ovaj prelazni rok dovesti neka sega mega pojacanja, neko je vec objasnio to sa rijecima da mi nemozemo placati to.
3. Ako do kraja prelaznog roka uspijemo pokupiti mesto na trzistu kvalitetom iznad nase lige bice super. Simon je bio prva prilika valjda ce ih biti jos, treba sacekati izvlacenje mozda i Simon dođe
4. mi smo ovdje pomenuli 15-tak stopera ali moramo biti svjesni da mi ne odgovaramo kao uprava u slucaju da taj neki stoper ne proigra pa nam je samim tim lako i naprdivati.
5. I da nedovedemo nikog vise(vise prostora za mlade igrace) mozemo biti zadovoljni ovom godinom: titula, akademija, sponzor...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
http://www.transfermarkt.co.uk/fc-chels ... verein/631BosnianKingdom je napisao/la:Odete na TM i pogledajte Chelsea posuđene igrače,piše fino da je delac do 30.06.2016. i oodite na str Chelsea fino piše da je delac priključen fks do 30.6.2016.
ovdje pise da on ima ugovor do 2016. a da je posudba istekla/istice 30.06.2015.
Pyro is not a crime !
Hoćel' biti svirana himna LP i hoćel' biti da se pred utakmicu na centru igrališta iznese ona okrugla zastava LP ? Prošlih sezona u drugom kolu to nije bivalo.Zrinjski kad je igrao,Željo...nije bilo.Čini mi se da je bilo kad je Borac igrao,ili nije ni tad ? Zna li iko,ili to počinje od utakmica trećeg pretkola ?!Ajax je napisao/la:
![]()
Moj zavrsni sud za sutrasnjeg protivnika kojeg cemo dobiti je da mozemo proci sve osim Ludogoretsa, Celtica i Dinama.
Naisao sam na ovo, "Tako se prema prognozi švedskih medija Sarajevo nalazi u grupi u kojoj su nositelji, BATE Borisov, Skenderbeu, Videoton, Dinamo i Maribor." Dakle, ovo bi bilo odlicno, samo jedna neprelazna prepreka u vidu Dinama, jedna ekipa sa kojim bi imali 50:50 sanse- Skenderbeu, jedna nesto jaca ekipa u vidu Videotona koju takodje mozemo eliminisati iako su oni favoriti te dvije ekipe koje su sigurno favoriti- Maribor i Bate medjutim ekipe sa kojima se da igrati i protiv kojih takodje imamo dobre sanse u odnosu na situaciju kad bi igrali sa Dinamom.
Naisao sam na ovo, "Tako se prema prognozi švedskih medija Sarajevo nalazi u grupi u kojoj su nositelji, BATE Borisov, Skenderbeu, Videoton, Dinamo i Maribor." Dakle, ovo bi bilo odlicno, samo jedna neprelazna prepreka u vidu Dinama, jedna ekipa sa kojim bi imali 50:50 sanse- Skenderbeu, jedna nesto jaca ekipa u vidu Videotona koju takodje mozemo eliminisati iako su oni favoriti te dvije ekipe koje su sigurno favoriti- Maribor i Bate medjutim ekipe sa kojima se da igrati i protiv kojih takodje imamo dobre sanse u odnosu na situaciju kad bi igrali sa Dinamom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Braco pitari bezpotrebno se zamarate sta i kako ce biti. U ligi cemo biti nenadyebivi i najaci pa pogledajte koga dovode nasi konkurenti sve polovnjak do polivnjaka. Pustite ibraka i drustvo da nam naprave ekipu za narednu sezonu. Simon nam se izjalovio nije se dalo al nije smak svijeta, iz ove lige doveli smo sto valja tako da nemojte se sikirat. Doci ce jos stoper ja se nadam do prve utakmice LP. Tako da nema mjesta ocaju mi smo Divovi i ponasajmo se tako!!!!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pravo mi je glupo, da cemo ovisno o protivniku i mi dovesti neka pojacanja, a kojeg to protivnika trebamo dobiti da se odlucimo za neka strasna imena i koga uopste od jakih dovesti i uigrati za 20 dana, meni je to prava suplja
Mosa RajvoSa
otprilike stvari stoje takoSabinho je napisao/la:Moj zavrsni sud za sutrasnjeg protivnika kojeg cemo dobiti je da mozemo proci sve osim Ludogoretsa, Celtica i Dinama.
Pyro is not a crime !
Nadam se da ce nasi raskinuti saradnju sa ovim sinanovim tariguzom jer smijesno je vise sta se tu sve nece procitati, ispade sada da smo mi ganjali onog odrona Mesanovica ..
Sto dalje ovakve ljude treba tjerati od kluba.
Sto dalje ovakve ljude treba tjerati od kluba.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: boki86, haris004, PeppermintSA, supervizor, Vjecnobordo i 75 gostiju.