FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hskzmostar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hskzmostar » 21 jun 2015, 21:29

momirpeh je napisao/la:
Ajax je napisao/la:slika

:kafa: :kafa:
Hoćel' biti svirana himna LP i hoćel' biti da se pred utakmicu na centru igrališta iznese ona okrugla zastava LP ? Prošlih sezona u drugom kolu to nije bivalo.Zrinjski kad je igrao,Željo...nije bilo.Čini mi se da je bilo kad je Borac igrao,ili nije ni tad ? Zna li iko,ili to počinje od utakmica trećeg pretkola ?! :hmmmmm:

Lani je bilo sviranje himne lige prvaka u Mostaru,a okrugla zastava ne!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 jun 2015, 21:30

Po meni bitno je da je kostur ekipe tu. Uprava sigurno ne sjedi skrštenih ruku, sabura brate, doće sve na svoje ;) .
U novi boj ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 21:31

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Moj zavrsni sud za sutrasnjeg protivnika kojeg cemo dobiti je da mozemo proci sve osim Ludogoretsa, Celtica i Dinama.
Naisao sam na ovo, "Tako se prema prognozi švedskih medija Sarajevo nalazi u grupi u kojoj su nositelji, BATE Borisov, Skenderbeu, Videoton, Dinamo i Maribor." Dakle, ovo bi bilo odlicno, samo jedna neprelazna prepreka u vidu Dinama, jedna ekipa sa kojim bi imali 50:50 sanse- Skenderbeu, jedna nesto jaca ekipa u vidu Videotona koju takodje mozemo eliminisati iako su oni favoriti te dvije ekipe koje su sigurno favoriti- Maribor i Bate medjutim ekipe sa kojima se da igrati i protiv kojih takodje imamo dobre sanse u odnosu na situaciju kad bi igrali sa Dinamom.
otprilike stvari stoje tako :thumbup: i nadam se da cemo i biti u ovakvoj grupi sutra, s tim da bih recimo radije i Lech nego Dinamo, bez obzira na njihove navijace, nekako bi se to sredilo
Manite se navijaca, oni budu zasticeni po dolasku u Poljsku jedino ako sami traze belaje i qrce se pa bude problema. Gledao sam kijamet utakmica Ekstraklase, vecinom najvecih derbija a i onih manjih i nikad ni najmanji incident nije bio. Dalje, ekipa sa kojom se moze igrati, prosle godine ispadose od Stjarnana sa Islanda, nisu gola dali u dvije utakmice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jun 2015, 21:33

pitarlOOk je napisao/la:Pravo mi je glupo, da cemo ovisno o protivniku i mi dovesti neka pojacanja, a kojeg to protivnika trebamo dobiti da se odlucimo za neka strasna imena i koga uopste od jakih dovesti i uigrati za 20 dana, meni je to prava suplja
ma pusti takve suplje, dovedes igraca i potom ispusis, njemu vise ni neigra, ima zagarantovanu svotu itd.
Jednostavno sto prije shvatimo da smo madju posljednjim opcijama kod vecine igraca, bice lakse.
Pa H Kong, Tajland, Malta, Azerbeijan, S. Africa su pozeljnije destinacije u karijeri od nase lige.
Ako bude kakvih igraca u narednom periodu, pokusat ce se dogovorit i to je to.
Nece vice olahko svakakv skart po preporukama managera ulazit u ekipu.
Delac je tudju igrac, kao takav on nece vise nastavit kod nas, a evo mi ga pogurasmo, dobra polusezona i on ode na stepenicu vise, sto vise ovakve stavri ciniti, tj gurati tudje igrace. :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 21:34

ma ne bojim se na stadionu belaja, ni ovdje ni tamo, iako ne mozemo biti skroz sigurni ali na ulicama moze biti svega, poljaci jesu divljaci a pogotovo kad na balkan dolaze imaju posebnnu zelju za nekakvim dokazivanjem, pa bih ih zato volio izbjeci no opet i pored svega toga uvijek bih Lech izabrao prije Dinama
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 21:35

THEC je napisao/la:ma ne bojim se na stadionu belaja, ni ovdje ni tamo, iako ne mozemo biti skroz sigurni ali na ulicama moze biti svega, poljaci jesu divljaci a pogotovo kad na balkan dolaze imaju posebnnu zelju za nekakvim dokazivanjem, pa bih ih zato volio izbjeci no opet i pored svega toga uvijek bih Lech izabrao prije Dinama
Pasa moj samo sebi belaj mogu napraviti. Znas kako je Legija fasovala prije 6-7 godina. :kafa:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 21 jun 2015, 21:40

Borjan je potpiso za Ludogorets.. Matej nije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 21:40

Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:ma ne bojim se na stadionu belaja, ni ovdje ni tamo, iako ne mozemo biti skroz sigurni ali na ulicama moze biti svega, poljaci jesu divljaci a pogotovo kad na balkan dolaze imaju posebnnu zelju za nekakvim dokazivanjem, pa bih ih zato volio izbjeci no opet i pored svega toga uvijek bih Lech izabrao prije Dinama
Pasa moj samo sebi belaj mogu napraviti. Znas kako je Legija fasovala prije 6-7 godina. :kafa:
vidis more i ta varijanta, malo ih nahuskati i onda neka sami odrade posao, izbace svoj klub :D
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2015, 21:41

pitarlOOk je napisao/la:Pravo mi je glupo, da cemo ovisno o protivniku i mi dovesti neka pojacanja, a kojeg to protivnika trebamo dobiti da se odlucimo za neka strasna imena i koga uopste od jakih dovesti i uigrati za 20 dana, meni je to prava suplja
A i meni je to nelogicno

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2015, 21:46

Ja vise ne bi uzimao igraca na posudbu pa tamam da je Messi. Ovako ostane kod nas pola sezone,podigne formu i vise nece nazad,upravo sto neko rece mi smo zadnja opcija svakome iole kvalitetnijem igracu.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 21 jun 2015, 21:49

dr.van nostrand je napisao/la:
ma pusti takve suplje, dovedes igraca i potom ispusis, njemu vise ni neigra, ima zagarantovanu svotu itd.
Jednostavno sto prije shvatimo da smo madju posljednjim opcijama kod vecine igraca, bice lakse.
Pa H Kong, Tajland, Malta, Azerbeijan, S. Africa su pozeljnije destinacije u karijeri od nase lige.
Ako bude kakvih igraca u narednom periodu, pokusat ce se dogovorit i to je to.
Nece vice olahko svakakv skart po preporukama managera ulazit u ekipu.
Delac je tudju igrac, kao takav on nece vise nastavit kod nas, a evo mi ga pogurasmo, dobra polusezona i on ode na stepenicu vise, sto vise ovakve stavri ciniti, tj gurati tudje igrace. :(
Da nije bilo Delaca ne bi mozda ni uzeli titulu, covjek koji se vise borio za boje kluba nego neki koji su nasi igraci. Pa svaki gol je proslavio kao je finale LP. Vise je on nas pogurao brate nego mi njega ;)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 21 jun 2015, 21:53

zagorski je napisao/la:
A i meni je to nelogicno
Kad dovodis ciljano pojacanje odnosno igraca onih karakteristika koje su potrebne za poziciju koju treba da ojacas. I kad pri tome imas uigranu ekipu odnosno kostur ekipe igrac se gotovo i ne treba uigravati. U tim situacijama igrac zna odmah koji su njegovi zadaci.

Druga je prica kad dovodis igraca koji tek treba da nauči .
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 21:54

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
vidis more i ta varijanta, malo ih nahuskati i onda neka sami odrade posao, izbace svoj klub :D
O tome ti pricam pasa moj. :beba:

Lacoste
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Lacoste » 21 jun 2015, 21:56

hskzmostar je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:
Ajax je napisao/la:[img]http://media.giphy.com/media/rrZgT7FMAnCtq/giphy.gif[/img]

:kafa: :kafa:
Hoćel' biti svirana himna LP i hoćel' biti da se pred utakmicu na centru igrališta iznese ona okrugla zastava LP ? Prošlih sezona u drugom kolu to nije bivalo.Zrinjski kad je igrao,Željo...nije bilo.Čini mi se da je bilo kad je Borac igrao,ili nije ni tad ? Zna li iko,ili to počinje od utakmica trećeg pretkola ?! :hmmmmm:

Lani je bilo sviranje himne lige prvaka u Mostaru,a okrugla zastava ne!
Hahah koje ste vi legende! Cuj himnu lige prvaka u drugom pretkolu :D po pravilima uefe, himna se samo smije pustiti u playoff a uefa salje sve ostalo. Reklame na stadionu u playoff-u moraju biti kao i one u grupnoj fazi.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 jun 2015, 22:03

Lacosta nasi su je pustili na razglas,tko ih jeb.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 22:04

hskzmostar je napisao/la:Lacosta nasi su je pustili na razglas,tko ih jeb.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
cudo niste kaznu dobili za to, jer inace oni iz Uefe kad nemaju za sta kazniti izmisle neko novo pravilo :P :lol:
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2015, 22:05

Zamisli koliko je on zagotivio klub kad se nakon svega vratio opet u FKS??
Pricam za Delaca

Sigurno da osjeca simpatije, i da bi se rado vratio na jos jednu sezonu.. A ako bude pametan, sigurno da mu slj sezona kod nas moze puno pomoci..

Sta god bilo, Matej je legenda!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 jun 2015, 22:06

hordasDoboj je napisao/la:Da nije bilo Delaca ne bi mozda ni uzeli titulu, covjek koji se vise borio za boje kluba nego neki koji su nasi igraci. Pa svaki gol je proslavio kao je finale LP. Vise je on nas pogurao brate nego mi njega ;)
Ne kazem da nije tako, ali valja se sloziti sa cinjenicom da Delac nije sad aman neki golman (jeste nama valjao) ali je i on branio po kojekakvim ligama i generalno nista sad pozit. nije napravio, polusezona tamo, pa druga ovamo, pokoji nastup itd.
Hocu rec. da je momak boravio u ozbiljnijim okrzenjima (od Chelseaja, pa Vitesse, Guimaraes), profesionalac je, potrudio se, branio u kontinuitetu i dosegao sigurnost i konstantu u igri.
I tesko da ce igdje na posudbi imat ovakve rezultate kao ovu posljednju polusezonu sa nama, da bi igrac dizao formu valja igrat a tesko ce mu to igdje drugdje poci, kakav ba Ludogor. tamo bi kao i onaj iz Middlesb. branio na klupi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 21 jun 2015, 22:10

hskzmostar je napisao/la:Lacosta nasi su je pustili na razglas,tko ih jeb.... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:thumbup: :clap:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 21 jun 2015, 22:15

Evo himne, pusticemo je mi u isti trenutak svi sa mobitela :D
[youtube][/youtube]

Ima li kakvih ideja za koreografiju?

Sto se Delaca tice mislim da ce on morati obaviti pripreme sa njima pa da oni odluce sta ce sa njim, odnosno koliko je napredovao da li da produze ugovor sa njim ili da ga prodaju ili posalju na posudbu do isteka ugovora ako vise ne racunaju na njega. Tako da ga ja i ne ocekujem u narednih mjesec dana osim ako su vec odlučili da ne racunaju na njega.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 jun 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, Pact1921, Zeko87 i 18 gostiju.