FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 16:18

juveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu :mrgreen:
dobro vam covjek na kraju i kaze :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 16:20

juveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu :mrgreen:
hehehe pa ne živim u Konjicu jbt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 24 apr 2010, 16:57

Večeras, aBd, ima da demoliramo Modriču, sve ispod 4-5 nula bilo bi iznenadjenje, naravno uz postovanje prema Modriči, ali ta ekipa je izgleda otpisana i sprema se za drugu ligu. Večeras kao i protiv Borca, samo hrabro i da nas dodje sto vise na Grbavicu. FORZA ŽELJO!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 24 apr 2010, 16:58

nedaTM87 je napisao/la:bilo bi odlicno kada bi nas veceras bilo jedno 6500-7000 to bi bio jedan korak naprijed sto se tice nas Manijaka i podrske!
"Mora" nas biti puna grbavica, sve ispod toga...??? Ja lično uvijek idem zbog naših na tekmu u dolinu ili tušanj nebitno a ko je protivnik to je najmanje bitno, bitno je da momci i MI "ginemo" na svakoj utakmici a još bolje ako isprašimo protivnike sa što više golova u mreži! ;) Naš Željo je naša najveća radost i kad vodi i kad gubi i protiv Borca i protiv Modriče MI moramo biti njihova najveća snaga!

PS Navijači koji nalaze raznorazne razloge da ne idu na utakmicu nek se zapitaju (svaki pojedinac i svi mi zajedno) na kraju sezone kad abd budemo slavili dvostruku krunu KOLIKO JE SVAKO OD NAS DOPRINIO DA OVE GODINE NAPIŠEMO JOŠ NEKOLIKO VJEČNIH STRANICA NAŠE TEŠKE ALI SLAVNE ISTORIJE :!: :?:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Denyyy
Kontakt:

Post Postao/la Denyyy » 24 apr 2010, 17:00

bang je napisao/la:
hehehe pa ne živim u Konjicu jbt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sta to ti iams protiv konjica,ja dolazim iz konjica na svaku tekmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 apr 2010, 17:01

Amar je za to školu završio i svaki trening prati svakog igrača i još imaju pomoćni treneri koji mu pomažu, koji su isto tako stručni. Hajde i da ne treba neka škola za fudbal, recimo, ne možeš reći da neko zaslužuje šansu ako na pratiš baš svaki trening(pripreme, prijateljske utakmice, ponašanje u svlačionici...)! To je neki minimum uslova da bi mogao "imati mišljenje" drugačije od Amarovog. Dotad je puno pametnije ne iznositi slična mišljenja, bar ne ozbiljno, o tome ko bi i koliko trebao da igra.
Večeras je bitno samo Fatmira zaustaviti :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 17:02

Neki zakljucak danasnje rasprave izmedju pojedinih clanova: Ako veceras ne bude na Grbavicu 10.000 ljudi i ako ne pobjedimo najmanje 4 razlike nisu zasluzili titulu i ne treba uopste ici na utakmice.

Kako mi ovo neko nije rekao prije, da ne gubim djaba vrijeme svaki drugi vikend tolike godine .. :shock:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 24 apr 2010, 17:11

Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
Isreno zaboli me koliko ce raje biti. Ja znam da idem na ovu utakmicu jer me interesuje kako ce igrati vezni red (M.Beslija, Svraka i Bekric) bez klasicnog destruktivca, da vidim neke nove igrace koje bi Amar trebao provjerit, da vidim Viscu, Rovcanina, Bajru i Lazu. Odbrana znam da ce dobro odigrat.
Ovu utakmicu gledam sa sjevera uz kospe :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 24 apr 2010, 17:17

Strumph_tm87 je napisao/la:Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
Isreno zaboli me koliko ce raje biti. Ja znam da idem na ovu utakmicu jer me interesuje kako ce igrati vezni red (M.Beslija, Svraka i Bekric) bez klasicnog destruktivca, da vidim neke nove igrace koje bi Amar trebao provjerit, da vidim Viscu, Rovcanina, Bajru i Lazu. Odbrana znam da ce dobro odigrat.
i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
G A Z I
Željo sve do pobjede

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 24 apr 2010, 17:19

plava_pruga je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Vidis, imam godisnju za jug a svaku sam osim protiv Sirokog gledao sa sjevera. Znaci doprinjeo sam malo vise od 3 KM ;)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 apr 2010, 17:23

Jer kada mi navijamo,navijamo i sve se trese na jugu opšte ludilo,Željooooooooooo Željoooooooooooo
svi na tekmu nema izgovora nikadddddddddd :shock:

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2010, 17:32

Ša la la la la la laaaa Željezničarrrrr :) zagrijavanje je počelo, jos sat vremena i odo na sv. Jug :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 apr 2010, 17:40

Otpravnik vozova je to odlicno napisao, da nama navijacima najmanje bitna informacija treba da bude ime protivnika i koliko je oblaka iznad DOLINE. Ne trebaju nama ko komsijama plakati da nas pozivaju na utakmice. Trebamo bodriti svoga ŽELJU uvijek, bez obzira kako mu ide i bez obzira na sve. Ja sam jedan od onih 500 koji su dolazili i kad smo se borili za opstanak, a bit cu ako Bog da i medju onih 50.000 kad budemo slavili titulu, ove ili neke druge godine i to treba da nam bude najmanje bitno.
Umjesto sto ovdje neki naprdjuju, pametuju i hvale se ogromnim koeficijentima intelignecije, puno pametnije bi bilo da tu Bogom danu inteligneciju iskoriste tako sto ce skontati nesto da svi zajedno uradimo za svoj KLUB.
Ja sutim i cinim koliko mogu, to bi trebalo malo vise nas da radi od napadanja jednih na druge po glupom forumu.

Hajmo sad lijepo pomoci svom klubu i ako nista malo napuniti kasu kupljenim ulaznicama.

Volim te ŽELJO!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 24 apr 2010, 17:41

Strumph_tm87 je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:
Vidis, imam godisnju za jug a svaku sam osim protiv Sirokog gledao sa sjevera. Znaci doprinjeo sam malo vise od 3 KM ;)
pa dobro tvoj izbor samo sam htio da te pozovem da nam se pridruzis na Jugu. Nema veze uzivaj na sjeveru ako je to moguce :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2010, 17:43

Avanes je napisao/la:Otpravnik vozova je to odlicno napisao, da nama navijacima najmanje bitna informacija treba da bude ime protivnika i koliko je oblaka iznad DOLINE. Ne trebaju nama ko komsijama plakati da nas pozivaju na utakmice. Trebamo bodriti svoga ŽELJU uvijek, bez obzira kako mu ide i bez obzira na sve. Ja sam jedan od onih 500 koji su dolazili i kad smo se borili za opstanak, a bit cu ako Bog da i medju onih 50.000 kad budemo slavili titulu, ove ili neke druge godine i to treba da nam bude najmanje bitno.
Umjesto sto ovdje neki naprdjuju, pametuju i hvale se ogromnim koeficijentima intelignecije, puno pametnije bi bilo da tu Bogom danu inteligneciju iskoriste tako sto ce skontati nesto da svi zajedno uradimo za svoj KLUB.
Ja sutim i cinim koliko mogu, to bi trebalo malo vise nas da radi od napadanja jednih na druge po glupom forumu.

Hajmo sad lijepo pomoci svom klubu i ako nista malo napuniti kasu kupljenim ulaznicama.

Volim te ŽELJO!
slažem se u potpunosti, i ja sam bio jedan od te manjine koja je bodrila Želju kad je bio u kriznoj dobi, i sad mi dođu ovi navijači na baterije i počnu pametovati neke stvari koje imaju veze sa svim osim sa NAVIJANJEM !
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2010, 17:45

Dolina zove...

Sretno nam ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 apr 2010, 18:11

Željovac je napisao/la:Amar je za to školu završio i svaki trening prati svakog igrača i još imaju pomoćni treneri koji mu pomažu, koji su isto tako stručni. Hajde i da ne treba neka škola za fudbal, recimo, ne možeš reći da neko zaslužuje šansu ako na pratiš baš svaki trening(pripreme, prijateljske utakmice, ponašanje u svlačionici...)! To je neki minimum uslova da bi mogao "imati mišljenje" drugačije od Amarovog. Dotad je puno pametnije ne iznositi slična mišljenja, bar ne ozbiljno, o tome ko bi i koliko trebao da igra.
Večeras je bitno samo Fatmira zaustaviti :mrgreen:
Fatmir je sam sebe zaustavio jos kad je imao 14 godina u svim sferama zivota!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 18:16

plava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Mozda bi najbolje bilo da sruse sjever, zapad i istok pa da samo oni koji idu na jug dolaze na utakmice. Neki zakljucak iz ove gore recenice je da svi oni koji udju u godine i nisu vise za navijanja od 90 minuta na jugu NIKAD vise ne dolaze na utakmice .. :?
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 apr 2010, 18:17

Stole iz Bora je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Mozda bi najbolje bilo da sruse sjever, zapad i istok pa da samo oni koji idu na jug dolaze na utakmice. Neki zakljucak iz ove gore recenice je da svi oni koji udju u godine i nisu vise za navijanja od 90 minuta na jugu NIKAD vise ne dolaze na utakmice .. :?
Stole opusteno skontace s godinama :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 18:20

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Stole opusteno skontace s godinama :D
Ma i to sto kazes .. ;)
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.