dobro vam covjek na kraju i kazejuveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro vam covjek na kraju i kazejuveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu
hehehe pa ne živim u Konjicu jbtjuveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu
"Mora" nas biti puna grbavica, sve ispod toga...??? Ja lično uvijek idem zbog naših na tekmu u dolinu ili tušanj nebitno a ko je protivnik to je najmanje bitno, bitno je da momci i MI "ginemo" na svakoj utakmici a još bolje ako isprašimo protivnike sa što više golova u mreži!nedaTM87 je napisao/la:bilo bi odlicno kada bi nas veceras bilo jedno 6500-7000 to bi bio jedan korak naprijed sto se tice nas Manijaka i podrske!
sta to ti iams protiv konjica,ja dolazim iz konjica na svaku tekmubang je napisao/la:hehehe pa ne živim u Konjicu jbtjuveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu![]()
![]()
i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?Strumph_tm87 je napisao/la:Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
Isreno zaboli me koliko ce raje biti. Ja znam da idem na ovu utakmicu jer me interesuje kako ce igrati vezni red (M.Beslija, Svraka i Bekric) bez klasicnog destruktivca, da vidim neke nove igrace koje bi Amar trebao provjerit, da vidim Viscu, Rovcanina, Bajru i Lazu. Odbrana znam da ce dobro odigrat.
Ovu utakmicu gledam sa sjevera uz kospe
Vidis, imam godisnju za jug a svaku sam osim protiv Sirokog gledao sa sjevera. Znaci doprinjeo sam malo vise od 3 KMplava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?Strumph_tm87 je napisao/la:Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
Isreno zaboli me koliko ce raje biti. Ja znam da idem na ovu utakmicu jer me interesuje kako ce igrati vezni red (M.Beslija, Svraka i Bekric) bez klasicnog destruktivca, da vidim neke nove igrace koje bi Amar trebao provjerit, da vidim Viscu, Rovcanina, Bajru i Lazu. Odbrana znam da ce dobro odigrat.
pa dobro tvoj izbor samo sam htio da te pozovem da nam se pridruzis na Jugu. Nema veze uzivaj na sjeveru ako je to moguceStrumph_tm87 je napisao/la:Vidis, imam godisnju za jug a svaku sam osim protiv Sirokog gledao sa sjevera. Znaci doprinjeo sam malo vise od 3 KMplava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?Strumph_tm87 je napisao/la:Vala fakat treba test inteligencije napravit prilikom uclanjenja na forum.
slažem se u potpunosti, i ja sam bio jedan od te manjine koja je bodrila Želju kad je bio u kriznoj dobi, i sad mi dođu ovi navijači na baterije i počnu pametovati neke stvari koje imaju veze sa svim osim sa NAVIJANJEM !Avanes je napisao/la:Otpravnik vozova je to odlicno napisao, da nama navijacima najmanje bitna informacija treba da bude ime protivnika i koliko je oblaka iznad DOLINE. Ne trebaju nama ko komsijama plakati da nas pozivaju na utakmice. Trebamo bodriti svoga ŽELJU uvijek, bez obzira kako mu ide i bez obzira na sve. Ja sam jedan od onih 500 koji su dolazili i kad smo se borili za opstanak, a bit cu ako Bog da i medju onih 50.000 kad budemo slavili titulu, ove ili neke druge godine i to treba da nam bude najmanje bitno.
Umjesto sto ovdje neki naprdjuju, pametuju i hvale se ogromnim koeficijentima intelignecije, puno pametnije bi bilo da tu Bogom danu inteligneciju iskoriste tako sto ce skontati nesto da svi zajedno uradimo za svoj KLUB.
Ja sutim i cinim koliko mogu, to bi trebalo malo vise nas da radi od napadanja jednih na druge po glupom forumu.
Hajmo sad lijepo pomoci svom klubu i ako nista malo napuniti kasu kupljenim ulaznicama.
Volim te ŽELJO!
Fatmir je sam sebe zaustavio jos kad je imao 14 godina u svim sferama zivota!Željovac je napisao/la:Amar je za to školu završio i svaki trening prati svakog igrača i još imaju pomoćni treneri koji mu pomažu, koji su isto tako stručni. Hajde i da ne treba neka škola za fudbal, recimo, ne možeš reći da neko zaslužuje šansu ako na pratiš baš svaki trening(pripreme, prijateljske utakmice, ponašanje u svlačionici...)! To je neki minimum uslova da bi mogao "imati mišljenje" drugačije od Amarovog. Dotad je puno pametnije ne iznositi slična mišljenja, bar ne ozbiljno, o tome ko bi i koliko trebao da igra.
Večeras je bitno samo Fatmira zaustaviti
Mozda bi najbolje bilo da sruse sjever, zapad i istok pa da samo oni koji idu na jug dolaze na utakmice. Neki zakljucak iz ove gore recenice je da svi oni koji udju u godine i nisu vise za navijanja od 90 minuta na jugu NIKAD vise ne dolaze na utakmice ..plava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Stole opusteno skontace s godinamaStole iz Bora je napisao/la:Mozda bi najbolje bilo da sruse sjever, zapad i istok pa da samo oni koji idu na jug dolaze na utakmice. Neki zakljucak iz ove gore recenice je da svi oni koji udju u godine i nisu vise za navijanja od 90 minuta na jugu NIKAD vise ne dolaze na utakmice ..plava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Ma i to sto kazes ..pile87 je napisao/la:Stole opusteno skontace s godinamaStole iz Bora je napisao/la:Mozda bi najbolje bilo da sruse sjever, zapad i istok pa da samo oni koji idu na jug dolaze na utakmice. Neki zakljucak iz ove gore recenice je da svi oni koji udju u godine i nisu vise za navijanja od 90 minuta na jugu NIKAD vise ne dolaze na utakmice ..plava_pruga je napisao/la:i šta kako ćeš ti doprinjeti ičemu tako što sjediš na sjeveru osim sa tih +3 marke koliko je skuplji sjever?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.