FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moramo biti zadovoljni grupom,sada za sada,kad pogledati šta je Olimpic dobio i to u 1. pretkolu LE,nama je ekstra haha
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na PMsolinas je napisao/la:ljudi nebi da pametujem,jedino bi sa mariborom bili egal,i to samo zbog invazije hordi na sloveniju,i pakla koji ih ceka na kosevu...kada sve saberes 50-50
ovo ostalo....
pa taj azerbejdjanci,intera otresose ljudi skoro,ponistise im regularan gol....sretno vama u svakom slucaju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Razlog je da raja jos zeli Maribor jer osjecaju da bi bili kao Olimpija iz 80-tih proslog vijeka. Ali sadasnji Maribor je nesto sasvim drugo i svake godine sistematski napreduju. Ovaj Maribor obavezno treba izbjeci kao i Apoel. Poljaci su odlicno drilovani i uopste nisu pozeljni.19mb60 je napisao/la:a i mi smo maccabija lani prosli..sta sadMortemHz je napisao/la:Tako samo mi mislimo drug,Maccabi je protiv zelje vodio 5:0 u 30. minuti a recimo Zrinjski je igrao 0:0 sa vama...19mb60 je napisao/la:daj maribora daj mribora daj janeze..svaku godinu ista zelja..
a maccabi lech i pogotovo qarabag ni u snu a
svastaaaaaa
maccabi losiji od maribor 100posto..
19mb60, nemamo mi manjak respekta nego nam ni jedna ekipa previse ne odgovara.
Ostaju Qarabag ili cak Maccabi. Ja bih Maccabia da izvucemo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
a da.. propusti ove ****... slobodno dodaj i njih na tu listu 'nepozeljih protivnika'jandro je napisao/la:Pa blizi vam je cipar (APOEL) nego izrael (maccabi)FrancescoTotti je napisao/la:sa svima se ovdje da igrat! daj koga daš, al zbog daljine bi volio da nas fulaju apoel, lech i azerbajdzanci.
ps- vidi na foruumu ne daju da napises ČIF'UTI

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma poljaci su vjerovatno i najveci huligani u Evropi. 90% tribine im cine nabildane glavonje sa preko 100kg u prosjeku, koje se u slobodno vrijeme bave barem jednim borilackim sportom. Uz to treba dodati i u kakvim su odnosima sa ovima preko Drine, tako da ih ne bi bilo lose izbjeci. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Apoel i Lech i Qarabag su dobro slabiji i od Maccabia i Maribora. Ja prizeljkukem sad taj Apoel a i Maribor (iako su najaci od ovih) zato sto su nosioci i u trecem pretkolu.
A Apoel hem imaju povrijedenih dva, hem su im svi bizniji igraci u pafu forme a i sa godinama kubure.
A Apoel hem imaju povrijedenih dva, hem su im svi bizniji igraci u pafu forme a i sa godinama kubure.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos pola sata

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto se mene tice, protivnici po mjeri su nam Maribor i Qarabag.
Mogli bi se nositi i sa Lechom, ali me hastra ovih stvari nevezanih za fudbal.
Mogli bi se nositi i sa Lechom, ali me hastra ovih stvari nevezanih za fudbal.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Neko rece da ce biti izvlacenje na OBN-u,a sad gledam pregled programa i ne pise da ima,dal ce neko od domacih prenositi izvlacenje ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Daj nam ove begove da se igramoooo 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- corleone87
- Kontakt:
Evo kazu mi ovi neki vasi Hordasi da su vam ovi iz Drezdena valjda dobri sa Lechovcima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
MA majstore masa je mama,al imamo i mi sa ovi prostora neki svojih aduta,sad jesu li oni ok nisu,al ko te pitaEvolution87 je napisao/la:Ma poljaci su vjerovatno i najveci huligani u Evropi. 90% tribine im cine nabildane glavonje sa preko 100kg u prosjeku, koje se u slobodno vrijeme bave barem jednim borilackim sportom. Uz to treba dodati i u kakvim su odnosima sa ovima preko Drine, tako da ih ne bi bilo lose izbjeci.

- Evolution87
- Kontakt:
Postoje kontakti, ali nista sto bi sprijecilo moguce belaje.corleone87 je napisao/la:Evo kazu mi ovi neki vasi Hordasi da su vam ovi iz Drezdena valjda dobri sa Lechovcima..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
kad je vec ovako tezak zrijeb daj bar prvu u gostima

ako dobijete nas tu sam vam za sve informacije od a do z
sarajevo lech 0-0
lech-sarajevo 1-1
a onda se mozemo naci..samo da se prođe ovaj najvazniji 2.krug
sarajevo lech 0-0
lech-sarajevo 1-1
a onda se mozemo naci..samo da se prođe ovaj najvazniji 2.krug
Svako onaj ko za neki od mogućih protivnika misli da je lagan posao, ili u suprotnom da je nepremostiva prepreka, taj veze nema.
Nijedna od ovih ekipa ne spada u top ekipe, niti igra u najjačim ligama Europe, tako da je radijus oscilacija ogroman. Isto tako je i sa Sarajevom, ako se poklopi dosta stvari idete dalje i ja vam čuvam fige, i vama i tri ostala kluba koji će ove sezone predstavljati BiH. Imam neki dobar osjećaj da će neki klub napraviti iskorak po pitanju plasmana.
Sretno iz Travnika
Nijedna od ovih ekipa ne spada u top ekipe, niti igra u najjačim ligama Europe, tako da je radijus oscilacija ogroman. Isto tako je i sa Sarajevom, ako se poklopi dosta stvari idete dalje i ja vam čuvam fige, i vama i tri ostala kluba koji će ove sezone predstavljati BiH. Imam neki dobar osjećaj da će neki klub napraviti iskorak po pitanju plasmana.
Sretno iz Travnika

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gdje se moze gledati ovo izvlacenje ?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Bing [Bot], fks74, hadzibake, Imamkarbarum, johntravolta123, Konzerva, MSOZ101, Posejdon, shminka, Sinfoc1986, Vanja8, Varijantas8, Vaya, ŠTA_JE i 99 gostiju.