FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Mortem hvala bracika moj!
19mb60 vidjećeš ako ih dobijemo, koliko ih se bojimo . poprilično sam uvjeren da je na ovom forumu puno više pitara nego hordi zla,
19mb60 vidjećeš ako ih dobijemo, koliko ih se bojimo . poprilično sam uvjeren da je na ovom forumu puno više pitara nego hordi zla,
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nista,izraelci ne leze nikako a vi bi bolje legli + puno ste blizi...ne gleda se samo jacina a i i vama je da izbjegnete recimo Astanu pa nas...ja zivot dajem da ne bi oni prosli ispod 5 komada ali opet vi recimo mislite da su oni jaci,kontas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ljudi nebi da pametujem,jedino bi sa mariborom bili egal,i to samo zbog invazije hordi na sloveniju,i pakla koji ih ceka na kosevu...kada sve saberes 50-50
ovo ostalo....
pa taj azerbejdjanci,intera otresose ljudi skoro,ponistise im regularan gol....sretno vama u svakom slucaju
ovo ostalo....
pa taj azerbejdjanci,intera otresose ljudi skoro,ponistise im regularan gol....sretno vama u svakom slucaju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa blizi vam je cipar (APOEL) nego izrael (maccabi)FrancescoTotti je napisao/la:sa svima se ovdje da igrat! daj koga daš, al zbog daljine bi volio da nas fulaju apoel, lech i azerbajdzanci.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Moramo biti zadovoljni grupom,sada za sada,kad pogledati šta je Olimpic dobio i to u 1. pretkolu LE,nama je ekstra haha
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na PMsolinas je napisao/la:ljudi nebi da pametujem,jedino bi sa mariborom bili egal,i to samo zbog invazije hordi na sloveniju,i pakla koji ih ceka na kosevu...kada sve saberes 50-50
ovo ostalo....
Razlog je da raja jos zeli Maribor jer osjecaju da bi bili kao Olimpija iz 80-tih proslog vijeka. Ali sadasnji Maribor je nesto sasvim drugo i svake godine sistematski napreduju. Ovaj Maribor obavezno treba izbjeci kao i Apoel. Poljaci su odlicno drilovani i uopste nisu pozeljni.19mb60 je napisao/la:a i mi smo maccabija lani prosli..sta sadMortemHz je napisao/la:Tako samo mi mislimo drug,Maccabi je protiv zelje vodio 5:0 u 30. minuti a recimo Zrinjski je igrao 0:0 sa vama...19mb60 je napisao/la:daj maribora daj mribora daj janeze..svaku godinu ista zelja..
a maccabi lech i pogotovo qarabag ni u snu a
svastaaaaaa
maccabi losiji od maribor 100posto..
19mb60, nemamo mi manjak respekta nego nam ni jedna ekipa previse ne odgovara.
Ostaju Qarabag ili cak Maccabi. Ja bih Maccabia da izvucemo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
a da.. propusti ove ****... slobodno dodaj i njih na tu listu 'nepozeljih protivnika'jandro je napisao/la:Pa blizi vam je cipar (APOEL) nego izrael (maccabi)FrancescoTotti je napisao/la:sa svima se ovdje da igrat! daj koga daš, al zbog daljine bi volio da nas fulaju apoel, lech i azerbajdzanci.
ps- vidi na foruumu ne daju da napises ČIF'UTI
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma poljaci su vjerovatno i najveci huligani u Evropi. 90% tribine im cine nabildane glavonje sa preko 100kg u prosjeku, koje se u slobodno vrijeme bave barem jednim borilackim sportom. Uz to treba dodati i u kakvim su odnosima sa ovima preko Drine, tako da ih ne bi bilo lose izbjeci. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Apoel i Lech i Qarabag su dobro slabiji i od Maccabia i Maribora. Ja prizeljkukem sad taj Apoel a i Maribor (iako su najaci od ovih) zato sto su nosioci i u trecem pretkolu.
A Apoel hem imaju povrijedenih dva, hem su im svi bizniji igraci u pafu forme a i sa godinama kubure.
A Apoel hem imaju povrijedenih dva, hem su im svi bizniji igraci u pafu forme a i sa godinama kubure.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos pola sata

Sto se mene tice, protivnici po mjeri su nam Maribor i Qarabag.
Mogli bi se nositi i sa Lechom, ali me hastra ovih stvari nevezanih za fudbal.
Mogli bi se nositi i sa Lechom, ali me hastra ovih stvari nevezanih za fudbal.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
ballinblood
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Neko rece da ce biti izvlacenje na OBN-u,a sad gledam pregled programa i ne pise da ima,dal ce neko od domacih prenositi izvlacenje ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Evo kazu mi ovi neki vasi Hordasi da su vam ovi iz Drezdena valjda dobri sa Lechovcima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
ZrinjskiMostar1994
- Kontakt:
MA majstore masa je mama,al imamo i mi sa ovi prostora neki svojih aduta,sad jesu li oni ok nisu,al ko te pitaEvolution87 je napisao/la:Ma poljaci su vjerovatno i najveci huligani u Evropi. 90% tribine im cine nabildane glavonje sa preko 100kg u prosjeku, koje se u slobodno vrijeme bave barem jednim borilackim sportom. Uz to treba dodati i u kakvim su odnosima sa ovima preko Drine, tako da ih ne bi bilo lose izbjeci.
- Evolution87
- Kontakt:
Postoje kontakti, ali nista sto bi sprijecilo moguce belaje.corleone87 je napisao/la:Evo kazu mi ovi neki vasi Hordasi da su vam ovi iz Drezdena valjda dobri sa Lechovcima..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 29 gostiju.