Samo zadnjih 1500 stranicaTHEC je napisao/la:ja ja stoper obavezno, ne znam je li to iko pominjao![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moze i branič nije problemTHEC je napisao/la:ja ja stoper obavezno, ne znam je li to iko pominjao![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne znam, meni se cini bi nam trebao stoper. Cudi me da na to niko nije obratio paznju... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma koliko smo navalili ima da nam Ibrakovic dovede dva najmanje uz jos jednog veznog i jedno krilo 
Pyro is not a crime !
100% se slažem s tobom, samo bih dodao još da nam treba dobar stoper.FrancescoTotti je napisao/la:svi jedno te isto ponavljaju vec 10 stranica![]()
Ljudi Lech je jaci od nas, to je cinjenica, veliki su favoriti, imaju sve sto mi nemamo, bolje skuplje igrace, veci bolji stadion bolju infrastrukturu opcenito, igraju u 4 puta jacoj ligi u drzavi koja nevjerovatno ulaze u sport, jedino sto mi imamo a imaju i oni, su navijaci.
Eh sad, ne igraju pare na terenu, fudbal je to, sve se moze kad se hoce! Ima kvaliteta i u nasoj ekipi, ako oni odluce da HOCE kao sto je bilo prosle godine u europi ja sam uvjeren da se Lech nece dobro provest sa nama!
I nema potrebe da pisete da nam je potreban stoper, fakat smorilo brate.. uprava zna sta radi .
Nasi momci nek se dobro spreme, a i mi navijaci, maksimum dat pa sta bude .
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
ta vezni, krilo, samo stoperTHEC je napisao/la:ma koliko smo navalili ima da nam Ibrakovic dovede dva najmanje uz jos jednog veznog i jedno krilo
eh šta kažu sad ovi koji su čekali ime protivnika, da li je ovo ime vrijedno kakvih pojačanja, sad bi trebalo aktivirati ta imena koja smo kao držali u rukavu
it is right time 
Mosa RajvoSa
Ocekuje se dolazak jednog provjerenog Centarhalfa 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tatko ima crveni jos,stvarno moramo dovesti nekoga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ok. necemo vise se zajebavati
sad se uzdamo u ove insajdere koji su najavili i ovdje i na fksinfu pojacanja ako dobijemo protivnika po mjeri, Lech to sigurno jeste, pa ostaje da vidimo narednih dana, koliko znam rok je 7. juli za prijavu igraca s tim da se 24 sata prije tekme moze dodati jos jedan igrac
Pyro is not a crime !
Sabinho je napisao/la:Nema takvih.xbox je napisao/la:Gdje su insajderi? Znal neko jel istina da bi sutra Nigerijac mogao potpisati.
- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativacpitarlOOk je napisao/la:eh šta kažu sad ovi koji su čekali ime protivnika, da li je ovo ime vrijedno kakvih pojačanja, sad bi trebalo aktivirati ta imena koja smo kao držali u rukavuit is right time
- zahirovic blizu kluba mozda potpise uskoro na 2,5 godine ako ne bude kakvih ponuda boljih od nase
- ekipa vjeruje u prolaz iako znaju da ce biti tesko ali mislim da konacno mozemo ravnopravno igrati sa ovakvim kao lech
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
StoperTHEC je napisao/la:ok. necemo vise se zajebavatisad se uzdamo u ove insajdere koji su najavili i ovdje i na fksinfu pojacanja ako dobijemo protivnika po mjeri, Lech to sigurno jeste, pa ostaje da vidimo narednih dana, koliko znam rok je 7. juli za prijavu igraca s tim da se 24 sata prije tekme moze dodati jos jedan igrac
Svi u napad jedan je Hase!!
Tovest je napisao/la:- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativacpitarlOOk je napisao/la:eh šta kažu sad ovi koji su čekali ime protivnika, da li je ovo ime vrijedno kakvih pojačanja, sad bi trebalo aktivirati ta imena koja smo kao držali u rukavuit is right time
- zahirovic blizu kluba mozda potpise uskoro na 2,5 godine ako ne bude kakvih ponuda boljih od nase
- ekipa vjeruje u prolaz iako znaju da ce biti tesko ali mislim da konacno mozemo ravnopravno igrati sa ovakvim kao lech
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Još kad bi povjerovali u to bi dobro bilovest je napisao/la:
- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativac
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 22 jun 2015, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- Burberry46
- Kontakt:
Hajmo pogadjati koji je stopet bivsi reprezentativac 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zaha je vec u gradu, Beli ga doveo, zar ste vec zaboravili 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
koja je reprezentacija u pitanju ? - to je prvo i osnovno sto moramo pogoditiBurberry46 je napisao/la:Hajmo pogadjati koji je stopet bivsi reprezentativac
Pyro is not a crime !
nema razloga da se ne vjeruje, momak je jedini rekao za vukčevića kada sam i ja bio siguran da ce potpisati 
" vest je napisao/la:
- Vukcevic nece kod nas to je patka kao i za Misimovica"
" vest je napisao/la:
- Vukcevic nece kod nas to je patka kao i za Misimovica"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Laganini1986 i 27 gostiju.