Samo zadnjih 1500 stranicaTHEC je napisao/la:ja ja stoper obavezno, ne znam je li to iko pominjao![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo zadnjih 1500 stranicaTHEC je napisao/la:ja ja stoper obavezno, ne znam je li to iko pominjao![]()
Moze i branič nije problemTHEC je napisao/la:ja ja stoper obavezno, ne znam je li to iko pominjao![]()
100% se slažem s tobom, samo bih dodao još da nam treba dobar stoper.FrancescoTotti je napisao/la:svi jedno te isto ponavljaju vec 10 stranica![]()
Ljudi Lech je jaci od nas, to je cinjenica, veliki su favoriti, imaju sve sto mi nemamo, bolje skuplje igrace, veci bolji stadion bolju infrastrukturu opcenito, igraju u 4 puta jacoj ligi u drzavi koja nevjerovatno ulaze u sport, jedino sto mi imamo a imaju i oni, su navijaci.
Eh sad, ne igraju pare na terenu, fudbal je to, sve se moze kad se hoce! Ima kvaliteta i u nasoj ekipi, ako oni odluce da HOCE kao sto je bilo prosle godine u europi ja sam uvjeren da se Lech nece dobro provest sa nama!
I nema potrebe da pisete da nam je potreban stoper, fakat smorilo brate.. uprava zna sta radi .
Nasi momci nek se dobro spreme, a i mi navijaci, maksimum dat pa sta bude .
ta vezni, krilo, samo stoperTHEC je napisao/la:ma koliko smo navalili ima da nam Ibrakovic dovede dva najmanje uz jos jednog veznog i jedno krilo
Sabinho je napisao/la:Nema takvih.xbox je napisao/la:Gdje su insajderi? Znal neko jel istina da bi sutra Nigerijac mogao potpisati.
- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativacpitarlOOk je napisao/la:eh šta kažu sad ovi koji su čekali ime protivnika, da li je ovo ime vrijedno kakvih pojačanja, sad bi trebalo aktivirati ta imena koja smo kao držali u rukavuit is right time
StoperTHEC je napisao/la:ok. necemo vise se zajebavatisad se uzdamo u ove insajdere koji su najavili i ovdje i na fksinfu pojacanja ako dobijemo protivnika po mjeri, Lech to sigurno jeste, pa ostaje da vidimo narednih dana, koliko znam rok je 7. juli za prijavu igraca s tim da se 24 sata prije tekme moze dodati jos jedan igrac
Tovest je napisao/la:- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativacpitarlOOk je napisao/la:eh šta kažu sad ovi koji su čekali ime protivnika, da li je ovo ime vrijedno kakvih pojačanja, sad bi trebalo aktivirati ta imena koja smo kao držali u rukavuit is right time
- zahirovic blizu kluba mozda potpise uskoro na 2,5 godine ako ne bude kakvih ponuda boljih od nase
- ekipa vjeruje u prolaz iako znaju da ce biti tesko ali mislim da konacno mozemo ravnopravno igrati sa ovakvim kao lech
Još kad bi povjerovali u to bi dobro bilovest je napisao/la:
- sacekaj do cetvrtka za stopera dolazi dobar igrac bivsi reprezentativac
- zahirovic blizu kluba mozda potpise uskoro na 2,5 godine ako ne bude kakvih ponuda boljih od nase
- ekipa vjeruje u prolaz iako znaju da ce biti tesko ali mislim da konacno mozemo ravnopravno igrati sa ovakvim kao lech
koja je reprezentacija u pitanju ? - to je prvo i osnovno sto moramo pogoditiBurberry46 je napisao/la:Hajmo pogadjati koji je stopet bivsi reprezentativac