Arsene Wenger.
Lijepo treba da se zahvalite najvećem menadžeru u historiji Arsenala i kažete: "Izvini što smo sumnjali u tebe."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Artetitis je napisao/la:Ko dovodi tu instituciju?
Arsene Wenger.
Lijepo treba da se zahvalite najvećem menadžeru u historiji Arsenala i kažete: "Izvini što smo sumnjali u tebe."
od voajerovog i vašeg voajeroljubskog planiranja je meni zlo,jer lažete sami sebi,vaše laži iz godinu u godinu postaju sve veće,a vi sami u njih vjerujetetopnik1 je napisao/la:@Seaman Ti u životu nisi čuo za pojmove strateško planiranje i strateški ciljevi. Da jesi ne bi baš tolike gluposti pričao, a da pritom do ovoliko naroda gleda.
@Artetitis. Vidiš tu je licemjerje njihovo. Wenger Murinju uzima živu legendu iz kluba, a da je obrnuto znali bi to oni spomenuti par puta , tipa milion.
Niko nije ni objavio da je transfer gotov, bar što se ovih ozbiljnih stranica tiče.Artetitis je napisao/la:Elem, Čech retweetovao izjavu svoje agencije da još uvijek nije transfer dogovoren. Saga se nastavlja.
Znaci jos uvijek postoji nada da nece doci. Dobro je.anell je napisao/la:Niko nije ni objavio da je transfer gotov, bar što se ovih ozbiljnih stranica tiče.Artetitis je napisao/la:Elem, Čech retweetovao izjavu svoje agencije da još uvijek nije transfer dogovoren. Saga se nastavlja.
Nemoj tako nije imao srece sa povredamaBaader je napisao/la:Mislim da bi za klub veličine Arsenala bila porazna činjenica da menadžer koji u 20 godina osvoji tri titule prvaka, nosi titulu najvećeg ikad.
Na stranu sve, ali je ipak to tanko.
NIt pričamo o Monako niti Arsenalu gigantu, niti Wenger top5 menadžeru na svijetu, niti dominaciji niti svim baljezgarijama koje si nadrobio u ovoj rečenici.Schneiderlin je napisao/la: od voajerovog i vašeg voajeroljubskog planiranja je meni zlo,jer lažete sami sebi,vaše laži iz godinu u godinu postaju sve veće,a vi sami u njih vjerujetepa od 2012,vi laprdate o nekoj dominaciji
strašni ste,ta dominacija je tolko velika da jedan monaco izbaci tog titana iz lp,a da ne govorim o bodovnom zaostatku za 1. u ligi,to su stvarne činjenice a ne vaše gluparije na razini djece koji sami sebe uvjeravaju u neku jačini i da je voajer neki top 5 trener u svijetu
rambo16 je napisao/la:Nek mi neko od ovih stručnjaka nabroji iz cuga još bar 2 trenera u povijesti Arsenala,nek na brzinu opiše sve njihove uspjehe i neuspjehe i uporedi ih sa Wengerom,ja ću se odjavit sa foruma i nikad se više neću prijavit. . .
I napravili bi stadion i samoodrziv klub jel tako ?Da dvadeset godina das da vodi Arsenal Rafael Benitez ili Roberto Mancini Arsenal bi osvojio ligu sigurno jednako ako ne i vise puta nego voajer stim sto bi Benitez za razliku od nesposobnog voajera osvojio i koju Ligu Sampiona...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.