Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Artetitis » 22 jun 2015, 23:13

Ko dovodi tu instituciju?

Arsene Wenger.

Lijepo treba da se zahvalite najvećem menadžeru u historiji Arsenala i kažete: "Izvini što smo sumnjali u tebe." :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 jun 2015, 23:16

@Seaman Ti u životu nisi čuo za pojmove strateško planiranje i strateški ciljevi. Da jesi ne bi baš tolike gluposti pričao, a da pritom do ovoliko naroda gleda.

@Artetitis. Vidiš tu je licemjerje njihovo. Wenger Murinju uzima živu legendu iz kluba, a da je obrnuto znali bi to oni spomenuti par puta , tipa milion.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 jun 2015, 23:17

Mislim da bi za klub veličine Arsenala bila porazna činjenica da menadžer koji u 20 godina osvoji tri titule prvaka, nosi titulu najvećeg ikad.

Na stranu sve, ali je ipak to tanko.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 22 jun 2015, 23:26

Artetitis je napisao/la:Ko dovodi tu instituciju?

Arsene Wenger.

Lijepo treba da se zahvalite najvećem menadžeru u historiji Arsenala i kažete: "Izvini što smo sumnjali u tebe." :kafa:

strašno,našao nakon 10 godina golmana,a da ne govorim kolko je gledao u budućnost kad je dovodio ospinu kojega se rješava nakon jedne sezone

topnik1 je napisao/la:@Seaman Ti u životu nisi čuo za pojmove strateško planiranje i strateški ciljevi. Da jesi ne bi baš tolike gluposti pričao, a da pritom do ovoliko naroda gleda.

@Artetitis. Vidiš tu je licemjerje njihovo. Wenger Murinju uzima živu legendu iz kluba, a da je obrnuto znali bi to oni spomenuti par puta , tipa milion.
od voajerovog i vašeg voajeroljubskog planiranja je meni zlo,jer lažete sami sebi,vaše laži iz godinu u godinu postaju sve veće,a vi sami u njih vjerujete :urnebes: pa od 2012,vi laprdate o nekoj dominaciji :hmmmm: strašni ste,ta dominacija je tolko velika da jedan monaco izbaci tog titana iz lp,a da ne govorim o bodovnom zaostatku za 1. u ligi,to su stvarne činjenice a ne vaše gluparije na razini djece koji sami sebe uvjeravaju u neku jačini i da je voajer neki top 5 trener u svijetu :lol:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 jun 2015, 23:28

Elem, Čech retweetovao izjavu svoje agencije da još uvijek nije transfer dogovoren. Saga se nastavlja.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 jun 2015, 23:30

Artetitis je napisao/la:Elem, Čech retweetovao izjavu svoje agencije da još uvijek nije transfer dogovoren. Saga se nastavlja.
Niko nije ni objavio da je transfer gotov, bar što se ovih ozbiljnih stranica tiče.
Pld W D L
38 26 12 0

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 jun 2015, 23:34

anell je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:Elem, Čech retweetovao izjavu svoje agencije da još uvijek nije transfer dogovoren. Saga se nastavlja.
Niko nije ni objavio da je transfer gotov, bar što se ovih ozbiljnih stranica tiče.
Znaci jos uvijek postoji nada da nece doci. Dobro je.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 jun 2015, 23:41

Nakon što se realizuje transfer Cecha, svim silama po Baccu, dovedemo još DMFa jednog i udri po tituli

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jun 2015, 23:41

Baader je napisao/la:Mislim da bi za klub veličine Arsenala bila porazna činjenica da menadžer koji u 20 godina osvoji tri titule prvaka, nosi titulu najvećeg ikad.

Na stranu sve, ali je ipak to tanko.
Nemoj tako nije imao srece sa povredama :lol:

Ali najjaci je ovaj voajeroljubac topnik kaze voajer Mourinhu uzima legendu kluba :lol: :lol: kao ono covjek bi rekao voajer ga preotima a ustvari samo se poklopilo da racunaju dalje na mladjeg **** a Cech ne moze biti na klupi pa se voajeru posrecilo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 jun 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 jun 2015, 23:43

Schneiderlin je napisao/la: od voajerovog i vašeg voajeroljubskog planiranja je meni zlo,jer lažete sami sebi,vaše laži iz godinu u godinu postaju sve veće,a vi sami u njih vjerujete :urnebes: pa od 2012,vi laprdate o nekoj dominaciji :hmmmm: strašni ste,ta dominacija je tolko velika da jedan monaco izbaci tog titana iz lp,a da ne govorim o bodovnom zaostatku za 1. u ligi,to su stvarne činjenice a ne vaše gluparije na razini djece koji sami sebe uvjeravaju u neku jačini i da je voajer neki top 5 trener u svijetu :lol:
NIt pričamo o Monako niti Arsenalu gigantu, niti Wenger top5 menadžeru na svijetu, niti dominaciji niti svim baljezgarijama koje si nadrobio u ovoj rečenici.

Govorim ti da ti nemaš pojma šta je strateško planiranje i strategija uopšte i iz toga proizilazi 90% tvojih besmislica na ovoj temi

@Pajo pa ti si prije godinu dana pisao da nemamo sreće sa povredama. Saberi se.

Jah vidio bi tebe šta bi pisao da se čelziju poklopilo da dovede tako nekog iz Arsenala
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 jun 2015, 23:51

Nek mi neko od ovih stručnjaka nabroji iz cuga još bar 2 trenera u povijesti Arsenala,nek na brzinu opiše sve njihove uspjehe i neuspjehe i uporedi ih sa Wengerom,ja ću se odjavit sa foruma i nikad se više neću prijavit. . .
A.F.C. Bournemouth!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 jun 2015, 23:56

rambo16 je napisao/la:Nek mi neko od ovih stručnjaka nabroji iz cuga još bar 2 trenera u povijesti Arsenala,nek na brzinu opiše sve njihove uspjehe i neuspjehe i uporedi ih sa Wengerom,ja ću se odjavit sa foruma i nikad se više neću prijavit. . .

Slobodno uradi nešto slično, uopšte nije ni važno da li ima neko uspješniji ili ne, moj post se odnosio na činjenicu da bi ista bila porazna ukoliko bi najveći trener ikad imao tek tri titule u vitrini, a za kormilom je dvije decenije. Ono, ne priliči veličini kluba kao što je Arsenal, ako me razumiješ.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 jun 2015, 00:03

Herbert Chapman je stvorio najbolji Arsenal vjerovatno. Iako je većina došla iza njegove iznenadne smrti, ali i sam je osvojio 2 puta ligu i 2 puta fa kup.

No Wenger je ipak stvorio nepobjedive..

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 jun 2015, 00:06

ahaha pa smijesan si predstavljas ovo kao neku pobjedu voajera nad Mourinhom a i ptice na grani znaju da se nije desila situacija da je najbolji mladi golman i uopste jedan od najboljih golmana svijeta u Chelseu voajer bi mogao mlohavu kitu bacati na Cecha a kamoli da zamislja da ga dovede. Nema dieleme Cech je vrh golman a to ako ga dovedemo a vjerovatno hocemo nece biti nikakva zasluga voajera vec splet okolnosti od pomenutog Curtoisa do cinjenice da Cech ne zeli maci iz Londona i Arsenal je tu u prednosti nad svim drugim zainteresovanim ekipama pa samo da nije ovog drugog voajer ga nikad ne bi mogao dovesti vec bi njega uzeo PSG, Real ili neko treci sposobniji od voajera i Gazidisa...

A dolazak Cecha osim sto ce nas drama pojacati mi je posebno drag zbog Ospinoljubaca koji su tvrdili da se sa Ospinom moze titula osvojiti slagiranim golmanom koji je u Arsenal dosao kao rezerva sa gigantskom karijerom izgradjenoj u strasnoj Nici..

Da dvadeset godina das da vodi Arsenal Rafael Benitez ili Roberto Mancini Arsenal bi osvojio ligu sigurno jednako ako ne i vise puta nego voajer stim sto bi Benitez za razliku od nesposobnog voajera osvojio i koju Ligu Sampiona...Voajer moze biti samo najveci ublehas u historiji kluba a i fudbala jer je on jedan fenomen to je trener koji i dalje jase na uspjehu koji je ostvario prije 11 godina...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 jun 2015, 00:08

Da dvadeset godina das da vodi Arsenal Rafael Benitez ili Roberto Mancini Arsenal bi osvojio ligu sigurno jednako ako ne i vise puta nego voajer stim sto bi Benitez za razliku od nesposobnog voajera osvojio i koju Ligu Sampiona...
I napravili bi stadion i samoodrziv klub jel tako ? :lol: :lol: :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 jun 2015, 00:08

Kako ću razumit kad je jedino dobro što ti vežeš za Wengera 3 titule?

Šta ćemo sa tim da je od Arsenala napravio stabilnog učesnika najelitnijeg Evropskog takmičenja što je recimo nekad ranije bilo skoro pa nezamislivo? Čak i danas možeš vidjet razne trenerčine kako pokleknu pri prvim trzavicama. . .
Šta ćemo sa omladincima koji će ostati poslije njega i uopšte fenomenom omladinske škole Arsenala koje je takođe bila qrac prije njega?
Šta ćemo sa rečenicom 'Budite zahvalni Wengeru,napravio vam je stadion od Nasria,Clichya,Fabregasa etc etc'?

Uzeti jedan paramater,u ovom slučaju titule u ligi,a pri tome ne sagledati sve aspekte njegove vladavine ,je vrlo plitko

Naravno,možda se moglo i više,ali ja i dalje tvrdim da je neko drugi bio umjesto Wengera sve ove godine,mi bi sad bili u dubiozi u kakvoj je Liverpool,sa ponekim izletom u Evropu i mnogo 7ih mjesta
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 jun 2015, 00:09

Ospinoljupci, voajeroljupci... Odrasti bolan. :damn:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 jun 2015, 00:12

Sine svim tim uspjesima koje si nabrojao a i puno vecim od toga moze se pohvaliti i Uli Hoenes ali gle cuda on nije trener, tako da ja se ne bunim ako ce voajer da preuzme posao nekog biznis stratega a mani se zelenog terena jer je dokazoa da je obicna luzercina na kvadrat koju konkurenti pisaju i ponizavaju na svim poljima a ovo sto Baader prica se iskljucivo odnosi na rezultate na terenu a ne one na papiru...

Luzer je sprcio toliko godina u vrhunskom fudbalu i skupio 3 evropska finala i sva 3 ispusio, luzer..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 23 jun 2015, 00:14

U je.bote, kad se pričalo o najvećima ikad ja sam mislio da se u obzir uzimaju titule prvaka i evropske titule, a ono ustvari pravljenje stabilnog učesnika evropskih kupova. Izvini molim te, do mene je.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 jun 2015, 00:25

Naravno da titule ne igraju presudnu ulogu. Ima Enrique titulu prvaka Evrope i šta sad to znači? Da je bolji od Wengera?

Meni je najsmješnije što ti pričaš o tome,a ne znaš koji su treneri vodili Arsenal pa da bi mogao uporedit njhove uspjehe sa Wengerovim i odredit ko je najveći u istoriji kluba

Toliko od mene
PDF je ionako u qrcu. Još mu samo fali da ja krenem pričat o bivšim trenerima kluba
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.