Mi smo bez Dzeke smijesna reprezentacija taman da imamo jos dva pjanica, dva spahica i dva lulica....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mi smo bez Dzeke smijesna reprezentacija taman da imamo jos dva pjanica, dva spahica i dva lulica....
To su cinjenice no mene boli ovo sve zbog njega licno, sto ce ostati zapamcen kao neki dzoker sa klupe, grijac klupe itd. a imao je sve predispozicije da napravi nesto vise.invincible1921 je napisao/la:Dzeko u rep nikad nije podbacio...kad je god bilo stani pani izvuko nas je. U Briselu euro go, Pariz euro go, Grcima dva, NIgeriji (ponisten doduse), Iranu, sad Belgiji itd itd...samo pogledajte koliko vodeci strijelci neki vrhunskih rep u historiji imaju golova pa ce vam bit jasno kako edin igra u rep![]()
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dzeko je realno uz malo bolje vodjenje karijere da se za 10 godina pojavljuje na areni u onom NAJVECI IGRACI EVROPE....al et stas muSabinho je napisao/la:To su cinjenice no mene boli ovo sve zbog njega licno, sto ce ostati zapamcen kao neki dzoker sa klupe, grijac klupe itd. a imao je sve predispozicije da napravi nesto vise.invincible1921 je napisao/la:Dzeko u rep nikad nije podbacio...kad je god bilo stani pani izvuko nas je. U Briselu euro go, Pariz euro go, Grcima dva, NIgeriji (ponisten doduse), Iranu, sad Belgiji itd itd...samo pogledajte koliko vodeci strijelci neki vrhunskih rep u historiji imaju golova pa ce vam bit jasno kako edin igra u rep![]()
- advanced1921
- Kontakt:
Po koji put se ovo pise da ga zeli Milanakisarajevo92 je napisao/la:Pise SKY da ga zeli Milan.
Kako bi mu legao odlazak na San Siro. Em navija za njih, em bi bio standardan u velikom klubu.
Edinov prelazak u drugi klub ti dode ko Indijska serija. Em sto epizode traju sedam dana, em sto ima 1000 epizoda. Ova sa Milanom se oduzila pravo izgledaSenegal je napisao/la:Po koji put se ovo pise da ga zeli Milanakisarajevo92 je napisao/la:Pise SKY da ga zeli Milan.
Kako bi mu legao odlazak na San Siro. Em navija za njih, em bi bio standardan u velikom klubu.
Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
Malo malo pa je repriziraju.
![]()
Virtu4l je napisao/la:Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
![]()

Godinama je sanjao da upozna Andrija Ševčenka, da se slika sa njim, a na kraju je utakmice Ševčenko pogledom tražio nogometnog kolosa iz Volfsburga, kako bi zamjenili majice. Na kraju je Džeko San Siro napustio sa dresom Milana.Senegal je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
![]()
- Od kako znam za sebe, navijam za Milan i Ševčenka. Kao dječak maštao sam da upoznam Sergeja Barbareza i Ševčenka. Sergeja sam upoznao, igrao protiv njega, a evo sada sam, napokon sreo u Ševčenka - pričao je Džeko.
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ustvari koji igrač traži garanciju da će igrati?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je neozbiljno i nije fer prema ostalima. Jer ostalim igračima šalješ poruku da nije bitno kako igraju kada dobiju priliku, jer ovaj sto je došao ima garanciju.
Neće ti niko reci, e ti ćeš biti starter. Benzema bi došao za nekih 40 miliona i naravno da bi bio starter. Ne mora mu Pelegrini to govoriti.
Kakve sad Pirlo i Mandzukic imaju veze? Jedan vezni fudbaler, drugi napadač.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, adrenaline323, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, Anoniman, Beduin, bh22, Blackwargreymon, bvsic, CAGarfia, Celtic, CHR, dedo26, DeeWa, DjaniTarik, EdinjoBos, feniksptica, Futbol, General505, guillermo, insimadop, inzomni, LeCoq, lisander, Majstorinho, Matterhorn22, mercurial, Muumii, NeckoPD, Proximic, RaZuti, rimljanin90, s4mke, Shevko, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, Sveti, totasef1, voltron30, Yahoo [Bot], ZgemboNr1 i 276 gostiju.