I zaboli me **** za Mandzukica ako ti se pise o tom igracu pisi na njegovoj temi. On se je spominjao zato jer igra standardnije od Dzeke a nije bolji igrac od njega, kontas ?? Ovo je tema o Edinu Dzeki sve drugo je off tema.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hajd ne seri vise. Rekao si da su covjeka zaje*ali. Jel tako ? tako je. I da ti kao dugogodisnji navijac Juventusa tvrdis da nece biti starter. Ja mislim da nije tako i vidjet ce se jako brzo ko je bio u pravu ako tada budes jos pisao ovdje. Strpi se jos mjesec dana. Navodno ce igrati ova formacija.
Tako bar govore ljudi koji isto prate Juventus godinama kao ti sto pratis. Eto ja vise vjerujem njima. I nije mi logicno da napusti Atletico gdje je bio standardan i da bude na kraju rezerva u Italiji za manje para. Po meni on nije toliko lud da bi to uradio.
I zaboli me **** za Mandzukica ako ti se pise o tom igracu pisi na njegovoj temi. On se je spominjao zato jer igra standardnije od Dzeke a nije bolji igrac od njega, kontas ?? Ovo je tema o Edinu Dzeki sve drugo je off tema.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Mozda ne najbolje, ali je svakako jedan od zasluzniji za pobjedu. Osim sto je preuzeo odgovornost za penal, Viscini golovi su padali nakon sto bi Dzeko izremplovao Izraelca na svojim ledjima. Edina ne bi dao za dva mandzukica.jasmin10 je napisao/la:Zadnju utakmicu i nije bas odigrao najbolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poanta mojeg posta bila je ta da svako u Europi zna za MM kao igraca koji je zabio u finalu lp osvojio sve sa Bayernom itd i tako ce bit i za 10 godina.
Dok ce se tek oni zagrizeniji europljani sjecat Dzeke koji je bio klasa u Wolfsuburgu i nestao nako 2 sezone iako je imo potencijal da bude WC
Dok ce se tek oni zagrizeniji europljani sjecat Dzeke koji je bio klasa u Wolfsuburgu i nestao nako 2 sezone iako je imo potencijal da bude WC
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pise SKY da ga zeli Milan.
Kako bi mu legao odlazak na San Siro. Em navija za njih, em bi bio standardan u velikom klubu.
Kako bi mu legao odlazak na San Siro. Em navija za njih, em bi bio standardan u velikom klubu.
Don't believe the hype.
- invincible1921
- Kontakt:
Dzeko u rep nikad nije podbacio...kad je god bilo stani pani izvuko nas je. U Briselu euro go, Pariz euro go, Grcima dva, NIgeriji (ponisten doduse), Iranu, sad Belgiji itd itd...samo pogledajte koliko vodeci strijelci neki vrhunskih rep u historiji imaju golova pa ce vam bit jasno kako edin igra u rep
Mi smo bez Dzeke smijesna reprezentacija taman da imamo jos dva pjanica, dva spahica i dva lulica....
Mi smo bez Dzeke smijesna reprezentacija taman da imamo jos dva pjanica, dva spahica i dva lulica....
=\_1921_/=
To su cinjenice no mene boli ovo sve zbog njega licno, sto ce ostati zapamcen kao neki dzoker sa klupe, grijac klupe itd. a imao je sve predispozicije da napravi nesto vise.invincible1921 je napisao/la:Dzeko u rep nikad nije podbacio...kad je god bilo stani pani izvuko nas je. U Briselu euro go, Pariz euro go, Grcima dva, NIgeriji (ponisten doduse), Iranu, sad Belgiji itd itd...samo pogledajte koliko vodeci strijelci neki vrhunskih rep u historiji imaju golova pa ce vam bit jasno kako edin igra u rep![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dzeko je realno uz malo bolje vodjenje karijere da se za 10 godina pojavljuje na areni u onom NAJVECI IGRACI EVROPE....al et stas muSabinho je napisao/la:To su cinjenice no mene boli ovo sve zbog njega licno, sto ce ostati zapamcen kao neki dzoker sa klupe, grijac klupe itd. a imao je sve predispozicije da napravi nesto vise.invincible1921 je napisao/la:Dzeko u rep nikad nije podbacio...kad je god bilo stani pani izvuko nas je. U Briselu euro go, Pariz euro go, Grcima dva, NIgeriji (ponisten doduse), Iranu, sad Belgiji itd itd...samo pogledajte koliko vodeci strijelci neki vrhunskih rep u historiji imaju golova pa ce vam bit jasno kako edin igra u rep![]()
=\_1921_/=
- advanced1921
- Kontakt:
On ambiciju vidi u novcu, svjestan je da neće igrati i to mu očito ne smeta. I ako ode, otići će na posudbu negdje.
nije to bolest rijetka...
Po koji put se ovo pise da ga zeli Milanakisarajevo92 je napisao/la:Pise SKY da ga zeli Milan.
Edinov prelazak u drugi klub ti dode ko Indijska serija. Em sto epizode traju sedam dana, em sto ima 1000 epizoda. Ova sa Milanom se oduzila pravo izgledaSenegal je napisao/la:Po koji put se ovo pise da ga zeli Milanakisarajevo92 je napisao/la:Pise SKY da ga zeli Milan.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
Malo malo pa je repriziraju.
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
![]()

Godinama je sanjao da upozna Andrija Ševčenka, da se slika sa njim, a na kraju je utakmice Ševčenko pogledom tražio nogometnog kolosa iz Volfsburga, kako bi zamjenili majice. Na kraju je Džeko San Siro napustio sa dresom Milana.Senegal je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Da, da, i onda po običaju postave onu sliku Džeke u Milanovom dresu i kažu kako je to njegov dječački sansoccerfan je napisao/la:Ova sa Milanom se oduzila pravo izgleda![]()
![]()
![]()
- Od kako znam za sebe, navijam za Milan i Ševčenka. Kao dječak maštao sam da upoznam Sergeja Barbareza i Ševčenka. Sergeja sam upoznao, igrao protiv njega, a evo sada sam, napokon sreo u Ševčenka - pričao je Džeko.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ali vidi Misketa i facepalma kada je vidio Sinana na tribinama 
Mandza mi je bas drag igrac ali je osim igre glavom panj u 16 m. Dzekson je osim igre u odbrani tj. aktivne odbrane bolji u svim ostalim segmentima igre. Edinov najveci problem je nedostatak ambicije i steta je sto se to nije poklopilo sa talentom. Da je ambiciozan ko Mario nio bi na razini Ibrahimovica.
Jebote pa golmani promjene vise klubova od naseg Dzekice Klupice.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
City želi dovesti dvojac Higuain/Benzema i to bi konačno značilo odlazak.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma kakvi to nema sanse. Nijedan od te dvojice igraca nebi ni dolazio 100% ako nebi dobio garancije da ce biti starter bar sljedece sezone. Znaci da bi "izradili" Bonya koji nije ni dobio pravu sansu i kojega su skupo platili jedino tako. Mada bilo bi dobro da se to desi jer bi to znacilo da Dzeko napusta ovaj klub.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I Dzeku su platili pa nikad nije startao 5 utakmica u kontinuitetu. Benzema će doći ako bude dobra ponuda.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koji to igrač može dobiti garanciju da će 100% igrati?
Ustvari koji igrač traži garanciju da će igrati?
Ustvari koji igrač traži garanciju da će igrati?
Trenutno korisnika/ca: General505, Jarodwest, L-Train i 37 gostiju.