Igrač br. 6
-
Re: Ognjen Vranješ
ne vjeruj 'sportu' ni kad darove nosi 

Naravno, i ja sumnjam da bi Vedo ovo izjavio, nije on taj tip, ali moramo malo dramitiEvil Genius II je napisao/la:ne vjeruj 'sportu' ni kad darove nosi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zar se neko moze cuditi da je Vedu ona tetovaza zasmetala. Da mu nije smetala ne bi bio normalan. I nije jedini samo su neki presutili. Mozda bi bilo bolje da nije ni Vedo ali tko mu to ima srca zamjeriti.
- advanced1921
- Kontakt:
Ma siguran sam da je zasmetalo mnogima koji znaju sta znaci tetovaza. Siguran sam isto i da mnogi ne znaju sta predstavlja tetovaza jer su dijasporci i nisu bas dugo u repci...
Ali Vedo je karakter, ozbiljan, ima godina, bolje upucen i vjerovatno mu smeta.
Ali ima i onih tipa Nure i ovih cunomlata kojima je to normalno, "ne zele se baviti nacionalizmom", a ne kontaju da je prvo Ognjen postupio naciinalisticki...
Ipak, mislim da je Avaz napuhao izjavu...
Ali Vedo je karakter, ozbiljan, ima godina, bolje upucen i vjerovatno mu smeta.
Ali ima i onih tipa Nure i ovih cunomlata kojima je to normalno, "ne zele se baviti nacionalizmom", a ne kontaju da je prvo Ognjen postupio naciinalisticki...
Ipak, mislim da je Avaz napuhao izjavu...
nije to bolest rijetka...
vala mi je i vranjesa i tetovaze i rs-a i federacije i forumskog patriotizma i patriotizma sa tribina preko glave....
dragi moji...alija je poletio i potpisao ove granice kojih se svi danas gnusamo...pa ne vidim da mu iko **** mater zbog toga osim par nas kojim je sjebo dugogodisnji trud, zalaganje a bogami i krvarenje po ulicama, brdima i sumama, da konacno dobijemo onakvu drzavu za koju smo zaokruzili DA na referendumu i na kraju krajeva ratovali za nju...nemojte mi pricati o pritisku sa zapada itd itd...covjek je imao cijelu tepsiju u rukama ali se odlucio na svoj komadic pite...
i samo da se zna...ovim ne iskazujem podrsku vranjesu...ali je stvarno vise ovo postalo toliko debilno i dosadno...
p.s. ako je za banovice...so be it....
dragi moji...alija je poletio i potpisao ove granice kojih se svi danas gnusamo...pa ne vidim da mu iko **** mater zbog toga osim par nas kojim je sjebo dugogodisnji trud, zalaganje a bogami i krvarenje po ulicama, brdima i sumama, da konacno dobijemo onakvu drzavu za koju smo zaokruzili DA na referendumu i na kraju krajeva ratovali za nju...nemojte mi pricati o pritisku sa zapada itd itd...covjek je imao cijelu tepsiju u rukama ali se odlucio na svoj komadic pite...
i samo da se zna...ovim ne iskazujem podrsku vranjesu...ali je stvarno vise ovo postalo toliko debilno i dosadno...
p.s. ako je za banovice...so be it....
jeb.em ja mater i njemu i svim političarima, ako te ko upita
a da si u pravu, u pravu si! i vranješa i tetovaže i svog tog sranja mi je pun ku.rac, ova tema ima skoro pa više postova nego većina ostalih reprezentativnih na kojima bi se imalo puno više smisleno diskutovati!
a da si u pravu, u pravu si! i vranješa i tetovaže i svog tog sranja mi je pun ku.rac, ova tema ima skoro pa više postova nego većina ostalih reprezentativnih na kojima bi se imalo puno više smisleno diskutovati!
- sigurnoable
- Kontakt:
Vedad najbolje zna, momak je pobjegao od cetnickog noza uz pomoc njegove mame koja je njega i njegovu sestru sakrila u neku rupu kad su im cetnici pokucali na vrata. Taj noz je danas stvorio Genocidnu Tvorevinu koju na zalost mnogi Bosnjaci danas cak i podrzavaju. Ako nista mogli ste imati i malo stida prema ovom covjeku, samo kad dobro razmislim koliko nas je ovaj covjek puta usrecio.
Pa smetaju li Vranješu ti silni ljiljani,himna koju mu pjevaju kolege na uši razno -razna skandiranja i prozivanja,pa pokušava li njega neko shvatit,on ipak živi u nekoj drugoj sredini gdje se na BIH drugačije gleda.....

Ne tjeramo Ognjena da igra za BiH.Ziko je napisao/la:Pa smetaju li Vranješu ti silni ljiljani,himna koju mu pjevaju kolege na uši razno -razna skandiranja i prozivanja,pa pokušava li njega neko shvatit,on ipak živi u nekoj drugoj sredini gdje se na BIH drugačije gleda.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odemo li u priču o ljiljanima i genocidnoj tvorevini, podijeliću par banova najaktivnijim akterima diskusije.
da ne bude da nisam upozorio, pa "zašto ja, a ne neko drugi..."
da ne bude da nisam upozorio, pa "zašto ja, a ne neko drugi..."
Vi bas vjerujete Avazovom Sportu ?
Sinan opet skuplja materijal za knjiguInterista je napisao/la:Vi bas vjerujete Avazovom Sportu ?

#Salihović
Sve stoji...sada lazu Vedada 

-
- Kontakt:
Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku. Smuca se vec par godina nigdje nije imo zapazene uloge,bio bez kluba i dalje pozivan i za mene nikad nije bio neki kvalitet. Na stranu skandalozna tetovaza koja se nigdje u svijetu nebi trpila samo kod nas, on nije igrac za repke i znamo i ja i ti da je preko veze tu a ne kvalitetom ! Sunjic,Bicakcic,Spahic,Mujdza,Zukanovic,Kolasinac, Cocalic , on je visak i treba ga se rijesit ako gledamo po kvalitetuSabinho je napisao/la:Izvini ali to nema nikakve veze. Samaras je jedna igracina koja je levatila i tri puta veca imena od Ognjena. Ne treba sad generalizirati sve njegove nastupe zbog ovoga.bhfanatic14 je napisao/la:Georgios Samaras !!! To je sve na ovu temu.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Uf uf kako im ga Vedator šuknu ahhahahahaha
Idemo sad ta će on dijasporac, sranješ je domaći

stokton je napisao/la:Uf uf kako im ga Vedator šuknu ahhahahahaha![]()
![]()
![]()
Pljunuli bi oni da je neko drugi, na Vedu ne smiju. Znaju koliko ga raja voli i da je on srce reprezentacije..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Visak na kvadrat sto bi reklibhfanatic14 je napisao/la:Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku. Smuca se vec par godina nigdje nije imo zapazene uloge,bio bez kluba i dalje pozivan i za mene nikad nije bio neki kvalitet. Na stranu skandalozna tetovaza koja se nigdje u svijetu nebi trpila samo kod nas, on nije igrac za repke i znamo i ja i ti da je preko veze tu a ne kvalitetom ! Sunjic,Bicakcic,Spahic,Mujdza,Zukanovic,Kolasinac, Cocalic , on je visak i treba ga se rijesit ako gledamo po kvalitetuSabinho je napisao/la:Izvini ali to nema nikakve veze. Samaras je jedna igracina koja je levatila i tri puta veca imena od Ognjena. Ne treba sad generalizirati sve njegove nastupe zbog ovoga.bhfanatic14 je napisao/la:Georgios Samaras !!! To je sve na ovu temu.

- Principatus
- Kontakt:
Nisam nikad hvalio nesto njegove kvalitete ali lik je proslu utakmicu odigrao prejako. Brz je stoper za razliku od Bicakcica i Sunjica. Veoma borben igrac. Isto tako moze zamjeniti Mujdzu na desnoj strani ako zatreba. Nije on novi Vidic ali da je taraba, brate nije.bhfanatic14 je napisao/la:Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
On je odlican na zadnja dva okupljanja bio, i u Turskoj igra izuzetno dobro, protiv Izraela je prakticno bez greske odigrao. Ja mu posteno zamjeram na ovome sto je uradio, ali sto jest jest, pruza stvarno dobre partije.