Igrač br. 6

Evil Genius II

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Evil Genius II » 23 jun 2015, 08:35

ne vjeruj 'sportu' ni kad darove nosi :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 09:21

Evil Genius II je napisao/la:ne vjeruj 'sportu' ni kad darove nosi :mrgreen:
Naravno, i ja sumnjam da bi Vedo ovo izjavio, nije on taj tip, ali moramo malo dramiti :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 jun 2015, 09:27

L'Avvocato je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2015, 09:51

Zar se neko moze cuditi da je Vedu ona tetovaza zasmetala. Da mu nije smetala ne bi bio normalan. I nije jedini samo su neki presutili. Mozda bi bilo bolje da nije ni Vedo ali tko mu to ima srca zamjeriti.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 23 jun 2015, 10:12

Ma siguran sam da je zasmetalo mnogima koji znaju sta znaci tetovaza. Siguran sam isto i da mnogi ne znaju sta predstavlja tetovaza jer su dijasporci i nisu bas dugo u repci...
Ali Vedo je karakter, ozbiljan, ima godina, bolje upucen i vjerovatno mu smeta.
Ali ima i onih tipa Nure i ovih cunomlata kojima je to normalno, "ne zele se baviti nacionalizmom", a ne kontaju da je prvo Ognjen postupio naciinalisticki...
Ipak, mislim da je Avaz napuhao izjavu...
nije to bolest rijetka...

bilalx

Post Postao/la bilalx » 23 jun 2015, 10:25

vala mi je i vranjesa i tetovaze i rs-a i federacije i forumskog patriotizma i patriotizma sa tribina preko glave....

dragi moji...alija je poletio i potpisao ove granice kojih se svi danas gnusamo...pa ne vidim da mu iko **** mater zbog toga osim par nas kojim je sjebo dugogodisnji trud, zalaganje a bogami i krvarenje po ulicama, brdima i sumama, da konacno dobijemo onakvu drzavu za koju smo zaokruzili DA na referendumu i na kraju krajeva ratovali za nju...nemojte mi pricati o pritisku sa zapada itd itd...covjek je imao cijelu tepsiju u rukama ali se odlucio na svoj komadic pite...

i samo da se zna...ovim ne iskazujem podrsku vranjesu...ali je stvarno vise ovo postalo toliko debilno i dosadno...

p.s. ako je za banovice...so be it....

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 jun 2015, 10:38

jeb.em ja mater i njemu i svim političarima, ako te ko upita
a da si u pravu, u pravu si! i vranješa i tetovaže i svog tog sranja mi je pun ku.rac, ova tema ima skoro pa više postova nego većina ostalih reprezentativnih na kojima bi se imalo puno više smisleno diskutovati!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 23 jun 2015, 13:41

Vedad najbolje zna, momak je pobjegao od cetnickog noza uz pomoc njegove mame koja je njega i njegovu sestru sakrila u neku rupu kad su im cetnici pokucali na vrata. Taj noz je danas stvorio Genocidnu Tvorevinu koju na zalost mnogi Bosnjaci danas cak i podrzavaju. Ako nista mogli ste imati i malo stida prema ovom covjeku, samo kad dobro razmislim koliko nas je ovaj covjek puta usrecio.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 23 jun 2015, 13:45

Pa smetaju li Vranješu ti silni ljiljani,himna koju mu pjevaju kolege na uši razno -razna skandiranja i prozivanja,pa pokušava li njega neko shvatit,on ipak živi u nekoj drugoj sredini gdje se na BIH drugačije gleda..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2015, 13:52

Ziko je napisao/la:Pa smetaju li Vranješu ti silni ljiljani,himna koju mu pjevaju kolege na uši razno -razna skandiranja i prozivanja,pa pokušava li njega neko shvatit,on ipak živi u nekoj drugoj sredini gdje se na BIH drugačije gleda..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz:
Ne tjeramo Ognjena da igra za BiH.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jun 2015, 14:16

odemo li u priču o ljiljanima i genocidnoj tvorevini, podijeliću par banova najaktivnijim akterima diskusije.

da ne bude da nisam upozorio, pa "zašto ja, a ne neko drugi..."

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 jun 2015, 14:25

Vi bas vjerujete Avazovom Sportu ?

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 23 jun 2015, 14:35

Interista je napisao/la:Vi bas vjerujete Avazovom Sportu ?
Sinan opet skuplja materijal za knjigu :mrgreen:
#Salihović

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 23 jun 2015, 14:40

Sve stoji...sada lazu Vedada :roll:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 jun 2015, 15:24

Sabinho je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Georgios Samaras !!! To je sve na ovu temu.
Izvini ali to nema nikakve veze. Samaras je jedna igracina koja je levatila i tri puta veca imena od Ognjena. Ne treba sad generalizirati sve njegove nastupe zbog ovoga.
Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku. Smuca se vec par godina nigdje nije imo zapazene uloge,bio bez kluba i dalje pozivan i za mene nikad nije bio neki kvalitet. Na stranu skandalozna tetovaza koja se nigdje u svijetu nebi trpila samo kod nas, on nije igrac za repke i znamo i ja i ti da je preko veze tu a ne kvalitetom ! Sunjic,Bicakcic,Spahic,Mujdza,Zukanovic,Kolasinac, Cocalic , on je visak i treba ga se rijesit ako gledamo po kvalitetu ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 jun 2015, 15:33

Uf uf kako im ga Vedator šuknu ahhahahahaha :clap: :clap: :clap:

Idemo sad ta će on dijasporac, sranješ je domaći :pinokio:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2015, 15:37

stokton je napisao/la:Uf uf kako im ga Vedator šuknu ahhahahahaha :clap: :clap: :clap:

Idemo sad ta će on dijasporac, sranješ je domaći :pinokio:

Pljunuli bi oni da je neko drugi, na Vedu ne smiju. Znaju koliko ga raja voli i da je on srce reprezentacije..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 23 jun 2015, 16:18

bhfanatic14 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Georgios Samaras !!! To je sve na ovu temu.
Izvini ali to nema nikakve veze. Samaras je jedna igracina koja je levatila i tri puta veca imena od Ognjena. Ne treba sad generalizirati sve njegove nastupe zbog ovoga.
Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku. Smuca se vec par godina nigdje nije imo zapazene uloge,bio bez kluba i dalje pozivan i za mene nikad nije bio neki kvalitet. Na stranu skandalozna tetovaza koja se nigdje u svijetu nebi trpila samo kod nas, on nije igrac za repke i znamo i ja i ti da je preko veze tu a ne kvalitetom ! Sunjic,Bicakcic,Spahic,Mujdza,Zukanovic,Kolasinac, Cocalic , on je visak i treba ga se rijesit ako gledamo po kvalitetu ;)
Visak na kvadrat sto bi rekli :bale:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2015, 17:34

bhfanatic14 je napisao/la:Za mene ima veze,jer Vranjes nije kalibar za repku.
Nisam nikad hvalio nesto njegove kvalitete ali lik je proslu utakmicu odigrao prejako. Brz je stoper za razliku od Bicakcica i Sunjica. Veoma borben igrac. Isto tako moze zamjeniti Mujdzu na desnoj strani ako zatreba. Nije on novi Vidic ali da je taraba, brate nije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2015, 17:37

On je odlican na zadnja dva okupljanja bio, i u Turskoj igra izuzetno dobro, protiv Izraela je prakticno bez greske odigrao. Ja mu posteno zamjeram na ovome sto je uradio, ali sto jest jest, pruza stvarno dobre partije.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], juka55 i 5 gostiju.