FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jun 2015, 13:12

Kod nas je prelazni rok podijeljen na dva dijela, prije i poslije Evrope. Tako da ce biti odlazaka/dolazaka poslije..
Plus, klub sada ne moze dovesti igraca a da ne pita Tana (mislim na ove krupnije ribe), a Tan ne zeli da placa jos jednog igraca (Benku on placa, ostale klub). Za odstetu i da ne govorim.
Tako da nije jednostavno..svi culi Tan i sad lupaju cifre : D E pa ne moze.
P.S. Ja ne znam sta bi vi? U Evropi je ova ista ekipa dosla do play offa prosle sezone (bez Benke), osvojila ligu..i stvarno osim Delaca i stopera nam ne treba niko za Evropu. Kasnije je druga prica, sve zavisi od odlazaka/dolazaka... Zato samo coolirajmo :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 23 jun 2015, 13:20

amypitar je napisao/la:Para sigurno nemamo za bacanje.
Ne treba ju nam pojacanja,mege,gige.Ali brate da dovedeš ovo što valja igraca iz ove kokuzne lige.Trazim samo da uzmu titulu,da se u Evropi ne obrukas,i da šecer ne fasujem našom igrom,pa zar je to mnogo. :hmmmmm:
Osim Subica koji je mogao doci umjesto Bekica, koji jos igrac bi po tebi bio pojacanje iz nase lige, al pojacanje?

A sta je sad sa Delacom, zar on nije zavrsen? Cini mi se da sam procitao da je to vec rijeseno. Gledam na TM da je kod nas, na stranici Chelsea isto pise kod nas, kod nas pise da je kod nas, samo ovdje na forumu ne pise da je kod nas.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jun 2015, 13:21

amypitar je napisao/la:
miden je napisao/la:
Ne treba ju nam pojacanja,mege,gige.Ali brate da dovedeš ovo što valja igraca iz ove kokuzne lige.Trazim samo da uzmu titulu,da se u Evropi ne obrukas,i da šecer ne fasujem našom igrom,pa zar je to mnogo. :hmmmmm:
Koga bi to ti doveo iz ove naše lige?

Pa vidi, poenta nije samo u dovodjenju igraca.
Sarajevo sa svom ovom pozitivom(koja je vec gore napisana-Tan,TA,titule,euforija), treba da djeluje mocno,da ulijeva neko strahopostovanje kod ostalih nasih klubova.Mi trenutno ne da to nemamo,vec trenutnom situacijom posticemo konkurente da se pojacavaju i dajemo do znanja, da nam itekako mogu parirati.
Ostali svi klubovi su bili u nok daunu,lezali na zemlji, i umjesto jednim udarcem da ih dokrajcimo, mi ih hladnim oblogama vracamo u igru.
Sve sto je bilo dobro u ligi, kod nas je (osim subica npr. i koninih nekoliko igraca).
To sto se drugi pojacavaju je samo dobro za nas, jer se samo tako moze napredovati, igranjem sa jakim ekipama..zar nije to cilj skracenja lige? Da bude kvalitetnija?
Tan da je trosio bezrazumno pare, ne bi ih ni imao :D Nije on glup..osnova svakog kluba je trening centar, omladinci..lako je dovesti polovnjake i placati ih, ali je to kratkotrajno..ljudi, samo polako, no sikiriki ;)))

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jun 2015, 13:30

Po meni jedino pojacanje koje smo do sad dobili je Hebibovic, ja na Bekica gledam kao na novog igraca koji ce morati da pokaze sta zna. Da li ce to bit dovoljno, uz stopera, da osvojimo ligu bez srkleta kao ovog put, ne znam. Samo znam da sam, bar ja, ocekivao vise, mozda jedno zvucno ime tipa Jajala-Benke-Delaca.. a mozda sam i nerealan.

Kako god da bude, niko nije rekao da se uprava mijenja (estakfirlah!) nit na koga bacam neku krivicu, jer nema nikakve krivice. Samo ta moja ocekivanja, koja su mozda realna mozda neralna.. al sigurno je da je dosta dosta dobrih i slobodnih igraca vani, i to se treba pikirat. Posebno stoper, koji je odavno trebao bit rijesen... al o tom potom.

U europi sta bude-bude, al treba da smo u drzavi neprikosnoveni, to moramo pokazat ove sezone .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 jun 2015, 13:38

amypitar je napisao/la:
miden je napisao/la:
Koga bi to ti doveo iz ove naše lige?

Pa vidi, poenta nije samo u dovodjenju igraca.
Sarajevo sa svom ovom pozitivom(koja je vec gore napisana-Tan,TA,titule,euforija), treba da djeluje mocno,da ulijeva neko strahopostovanje kod ostalih nasih klubova.Mi trenutno ne da to nemamo,vec trenutnom situacijom posticemo konkurente da se pojacavaju i dajemo do znanja, da nam itekako mogu parirati.
Ostali svi klubovi su bili u nok daunu,lezali na zemlji, i umjesto jednim udarcem da ih dokrajcimo, mi ih hladnim oblogama vracamo u igru.
Za ovo boldirano, to jeste dominaciju o kojoj ovdje mnogi sanjaju ti trebaju mega-giga pojacanja. Koliko se sjecam maloprije si napisao da to ne tražiš od Ibrakovica, pa mi sve to malo djelu kao da si ti taj koji ide iz krajnosti u krajnost.

Hajmo realno ko je ta prevaga na terenu iz naše lige, Subic? Slažem se, ali ga ne bi navijaci prihvatili znaš vec zbog cega. Sve ostalo je u pet grama i mislim da imamo dosta kvalitetnije pojedince od konkurenata, iako dosta njih nisu profesionalci. Iskreno, nisam ni ja zadovoljan ''pojacanjima'' koja su došla. Shodno s tim mislim da necemo puno dogurati u Evropi, tako da mi se izjava Ibrakovica cini sasvim realna. Nije rekao da nemamo nikakve šanse i da na startu skidamo gace, nego da ce biti teško.
Do nedavno smo bili jaci od Dinama i Partizana,pa cak i od regije
Ili sam ja nešto propustio ili si ti od muhe napravio slona, pa ako ti nije problem da mi nađeš ove izjave?
Das Ist Walter

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 23 jun 2015, 13:38

Ja stvarno ne kontam pojedine ljude ovdje... Vama je fakat pravo dosadno pa bi vi sve i odjednom, preko noci! Mislite da Ibrak i ostali ne rade na pojacanjima? Simon Vukcevic nikad nije trebao ni doci kod nas, ali je namjerno pustena prica o njemu da bi se razvodnila sa igraca na cijem dovodjenju se jos uvijek radi i ako dodje bit ce najbolji igrac koji je ikad zaigrao u ovoj ligi. Doveli smo iz nase lige neke igrace koji su malo iznad prosjeka i to je to. Prosjek nam ne treba pa i ti igraci tipa Velkovskog sto je otisao u Vardar. Imamo okosnicu tima i trebaju nam POJACANJA i bit ce ih... Polako ba, usporite malo!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 23 jun 2015, 13:39

Mi izgleda kad nema nista moramo naci nesta samo da atmosfera nije top.
Drugi se pojacavaju? Koji drugi osim Zrinjskog? Osim toga Zakaric(al ne posudba) je jedini igrac koji bi mozda imao mjesta kod nas a I to tesko pored Krste zivog. 2 su igraca na nasem trzistu bila interesantna, Hebibovic I Subic. Doveli smo jednog koji ce konkurisati za prvih 11, drugog nismo pa smo se odlucili na opciju br.2 I doveli Bekica kojeg mozemo sluziti I kao krilo I beka, za sad solidna rezerva . Otisli Bilbija I Bandovic zvanicno I u globalu mi smo jaci. Uzivajte malo, opustite se, borit cemo se opet za trofeje I ovakvi cemo se posamarati sa ovima. Glede komentara Ibrakovica, po meni prvi put da je pametno pritisak I teret skinuo sa nasih ledja. Ko misli da smo favoriti zavarava se. Da ih mozemo proci, mozemo nesto slicno Atromitusu.
Numquam Desistemus!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 23 jun 2015, 13:39

Dobili ste protivnika po mjeri, volio bih da konačno probijemo tu barijeru i da se neki naš klub plasira u grupnu fazu...

I s trenutnim igračkim kadrom (izuzetak golman) vi bi mogli da uzmete titulu, al bez onog vašeg bahatog pristupa, "dupla kruna" "titula u 22 kolu" samo ozbiljnim radom.

LP i puno sreče s Lechom.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 23 jun 2015, 13:41

Ex1t je napisao/la:Mi izgleda kad nema nista moramo naci nesta samo da atmosfera nije top.
Drugi se pojacavaju? Koji drugi osim Zrinjskog? Osim toga Zakaric(al ne posudba) je jedini igrac koji bi mozda imao mjesta kod nas a I to tesko pored Krste zivog. 2 su igraca na nasem trzistu bila interesantna, Hebibovic I Subic. Doveli smo jednog koji ce konkurisati za prvih 11, drugog nismo pa smo se odlucili na opciju br.2 I doveli Bekica kojeg mozemo sluziti I kao krilo I beka, za sad solidna rezerva . Otisli Bilbija I Bandovic zvanicno I u globalu mi smo jaci. Uzivajte malo, opustite se, borit cemo se opet za trofeje I ovakvi cemo se posamarati sa ovima. Glede komentara Ibrakovica, po meni prvi put da je pametno pritisak I teret skinuo sa nasih ledja. Ko misli da smo favoriti zavarava se. Da ih mozemo proci, mozemo nesto slicno Atromitusu.
To je to brate!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 jun 2015, 13:42

amy i totti, budite bar malo realni. Prvo pogledajte malo skim mi pregovaramo a skim drugi to rade, i to ih jos odbijaju. Prelazni rok jos nije ni zavrsen i ja sam siguran da bar jos 2 igraca dolaze. Svaki novi igrac koji dodje mora biti bolji na toj poziciji, jer samo tako idemo naprijed. Ostao je sampionski tim i to je nama najvaznije. Veliki napredak za nas klub! Kad sam mogao cekati 8 godina, vala mogu jos i ove dvije sedmice.

Dosli:
Hebibovic (Pojacanje)
Bekic (Pojacanja)
Kobiljar (Za nasu budocnost iskreno jedno veliko pojacanje, u to sam siguran)

Otisli:
Bandovic (Pojacanje za nas)
Bilbija (Moze nam se)
(Delac) (Nista jos sigurno, ali ako ode, sigurno nas najveci gubitak u prelaznom roku)

Strpimo se malo jbg :njanjanja:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 13:44

Lampard8 je napisao/la:Dobili ste protivnika po mjeri, volio bih da konačno probijemo tu barijeru i da se neki naš klub plasira u grupnu fazu...

I s trenutnim igračkim kadrom (izuzetak golman) vi bi mogli da uzmete titulu, al bez onog vašeg bahatog pristupa, "dupla kruna" "titula u 22 kolu" samo ozbiljnim radom.

LP i puno sreče s Lechom.
Cuj u 22 kolu,osvajamo je u 17-tom ove godine :mrgreen: salim se,nema nista od grupnih jer ne postoji stadion u BiH koji zadovoljava uefine uslove a igracki kadar nije dovoljno jak,hvala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 23 jun 2015, 13:46

Svima puna usta akademije. Pa ljudi vrijeme je da se nekima da prilika. Koga god smo doveli , te zauzima mjesto akademcima te ovo te ono. A ako nema dva dana price o pojacanjima sve propade. Pustimo ljude da rade bice vremena za kritiku naravno ako bude povoda.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 jun 2015, 13:51

Akademija je daleko od nekog potrebnog nivoa, rezultati se mogu očekivati kroz 3-4 godine kada bude gotov kamp i kad se promjeni struktura trenera diletanata u istoj.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jun 2015, 13:55

Sabinho je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ronaldinho je sada free agent. :kafa:

:mrgreen:
kuknjava kuknjava kuknjava :nene: :nene: :nene: Ne dovodimo mi polovnjake :guz: :guz: :guz:
:lol: :lol: :stop: :stop: :stop: :guz:
---------Ronaldinho---------
---Cimirot----Radovac--- :kafa: :kafa: :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2015, 13:58

@ miden

Direktor Sarajeva Proziva: Ko je taj Partizan

Sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković izjavio je da je najnormalnija stvar što su njegovi fudbaleri nedavno na pripremama u Turskoj pobedili Partizan (1:0)!

U tom meču bilo je dosta varnica na obe strane, čak i verbalnog prepucavanja između trenera Sarajeva Meha Kodre i sada već bivšeg centarfora crno-belih Danka Lazovića.

Ibrakovića su začudili komentari iz Bosne i Hercegovine koji su trijumf Sarajeva nad Partizanom opisali kao veliko iznenađenje.

"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković za sarajevske medije.

Jedini gol na utakmici između Partizana i Sarajeva u Beleku postigao je iskusni hrvatski napadač Leon Benko.

evo i ovdje
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/direkt ... ak-1679272

Ipak si ti dosta toga propustio.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jun 2015, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 jun 2015, 14:01

amypitar je napisao/la:@ miden

Sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković izjavio je da je najnormalnija stvar što su njegovi fudbaleri nedavno na pripremama u Turskoj pobedili Partizan (1:0)!

U tom meču bilo je dosta varnica na obe strane, čak i verbalnog prepucavanja između trenera Sarajeva Meha Kodre i sada već bivšeg centarfora crno-belih Danka Lazovića.

Ibrakovića su začudili komentari iz Bosne i Hercegovine koji su trijumf Sarajeva nad Partizanom opisali kao veliko iznenađenje.

"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković za sarajevske medije.

Jedini gol na utakmici između Partizana i Sarajeva u Beleku postigao je iskusni hrvatski napadač Leon Benko.

evo i ovdje
Ja i dalje ne vidim gdje piše da smo jaci od Dinama i najjaci na Balkanu ?
Das Ist Walter

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 23 jun 2015, 14:04

Ove Ibrakoviceve izjave su bile samo takva loziona....navodno dolazi taj nigerijac na poziciji zadnjeg veznog...kazem navodno jer se kod nas nista ne zna :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2015, 14:05

miden je napisao/la:
amypitar je napisao/la:@ miden

evo i ovdje
Ja i dalje ne vidim gdje piše da smo jaci od Dinama i najjaci na Balkanu ?
Dobro necu vise,bez veze mi je ovo ubjeđivanje.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jun 2015, 14:11

epidemija je napisao/la:Ove Ibrakoviceve izjave su bile samo takva loziona....navodno dolazi taj nigerijac na poziciji zadnjeg veznog...kazem navodno jer se kod nas nista ne zna :)
da nije mirel opet :cool:
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2015, 14:12

Sheyi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ronaldinho je sada free agent. :kafa:

:mrgreen:
kuknjava kuknjava kuknjava :nene: :nene: :nene: Ne dovodimo mi polovnjake :guz: :guz: :guz:
:lol: :lol: :stop: :stop: :stop: :guz:
---------Ronaldinho---------
---Cimirot----Radovac--- :kafa: :kafa: :kafa:
I kazu mi neki Jevtic iz Lecha :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 13 gostiju.