amypitar je napisao/la:miden je napisao/la:amypitar je napisao/la:Para sigurno nemamo za bacanje.
Ne treba ju nam pojacanja,mege,gige.Ali brate da dovedeš ovo što valja igraca iz ove kokuzne lige.Trazim samo da uzmu titulu,da se u Evropi ne obrukas,i da šecer ne fasujem našom igrom,pa zar je to mnogo.

Koga bi to ti doveo iz ove naše lige?
Pa vidi, poenta nije samo u dovodjenju igraca.
Sarajevo sa svom ovom pozitivom(koja je vec gore napisana-Tan,TA,titule,euforija),
treba da djeluje mocno,da ulijeva neko strahopostovanje kod ostalih nasih klubova.Mi trenutno ne da to nemamo,vec trenutnom situacijom posticemo konkurente da se pojacavaju i dajemo do znanja, da nam itekako mogu parirati.
Ostali svi klubovi su bili u nok daunu,lezali na zemlji, i umjesto jednim udarcem da ih dokrajcimo, mi ih hladnim oblogama vracamo u igru.
Za ovo boldirano, to jeste dominaciju o kojoj ovdje mnogi sanjaju ti trebaju mega-giga pojacanja. Koliko se sjecam maloprije si napisao da to ne tražiš od Ibrakovica, pa mi sve to malo djelu kao da si ti taj koji ide iz krajnosti u krajnost.
Hajmo realno ko je ta prevaga na terenu iz naše lige, Subic? Slažem se, ali ga ne bi navijaci prihvatili znaš vec zbog cega. Sve ostalo je u pet grama i mislim da imamo dosta kvalitetnije pojedince od konkurenata, iako dosta njih nisu profesionalci. Iskreno, nisam ni ja zadovoljan ''pojacanjima'' koja su došla. Shodno s tim mislim da necemo puno dogurati u Evropi, tako da mi se izjava Ibrakovica cini sasvim realna. Nije rekao da nemamo nikakve šanse i da na startu skidamo gace, nego da ce biti teško.
Do nedavno smo bili jaci od Dinama i Partizana,pa cak i od regije
Ili sam ja nešto propustio ili si ti od muhe napravio slona, pa ako ti nije problem da mi nađeš ove izjave?