FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MIsija
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MIsija » 24 jun 2015, 00:15

u koliko je sati sutra prozivka i hoce li ko ici

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 24 jun 2015, 00:15

Skahic moze igrati beka, gledao sam ga vise puta na toj poziciji i bolje igra od Efendica. Uglavnom ako niko ne dodje imamo dva beka i jednog koji moze igrati na vise pozicija. Bice borbe za mjesta :kralj: sutra obavezno ispostovati prozivku :njanjanja:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2015, 00:16

MIsija je napisao/la:u koliko je sati sutra prozivka i hoce li ko ici
u 17 sati je prozivka....naravno da ce se ic aBd...bit ce dosta raje..bar po prici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2015, 00:17

staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to se svi slazemo za Efendica, osim ovih sto odlucuju haman :P

nego moglo bi biti zavrzlama oko oba ova nova stopera hehe..vazda imamo jednu ukletu poziciju gdje ne mozes zavrsit igraca i bog
sto,sta je problem :? :?
pa taj problem oko Skahica i potencijalnog vazeceg ugovora sa Velezom i fazon da je Kostic haman stranac kako god pogledam, a znas da njih ne mozemo registrovat :mrgreen: valjda se nesto sredi jbg hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MIsija
Kontakt:

Post Postao/la MIsija » 24 jun 2015, 00:19

eh super dolazimo s posla pravo u simin han

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jun 2015, 00:20

Sve ce to bit rijeseno drugovi, nije to ona prosla uprava pa da se desavaju takve stvari ali vidjet cemo uskoro.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 jun 2015, 00:23

Meni je malo cudno i nerealno sto vecina ovde slobodu dovodi i vezu sa tom nekom titulom ... ekipa je ocigldno dosta izjenjenja , po meni puno jaca nego prosle sezone , jos sa ovim mladim kapitalcima ordagic,skahic,miljan itd .... veliki posao je azmir uradio (neki su puno komplimenata na racun Gazde , a neki se usutili) ... ali mozda ce trebati vremena da se to sve fino poslozi i ja vas sve ovde pozivam da ne letimo visoko i da strpljivo cekamo svaki bod koji ce se osvojiti , a nasa sansa je iz drugog plana ako se ukaze prilika . Moja zelja je trofej Kupa BIH red bi biojer igrali smo 8 finala kupa , neke u Yugoslaviji , a neke u BIH .

p.s, Efendic je bio mlo kritican , istina . I upravo zbog toga mi je cudno zasto nismo produzili ugovor sa Mehanovicem oji je slobodan igrac , a po meni je za klasu bolji od Efendica ,pogotovo u defanzivi .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2015, 00:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to se svi slazemo za Efendica, osim ovih sto odlucuju haman :P

nego moglo bi biti zavrzlama oko oba ova nova stopera hehe..vazda imamo jednu ukletu poziciju gdje ne mozes zavrsit igraca i bog
sto,sta je problem :? :?
pa taj problem oko Skahica i potencijalnog vazeceg ugovora sa Velezom i fazon da je Kostic haman stranac kako god pogledam, a znas da njih ne mozemo registrovat :mrgreen: valjda se nesto sredi jbg hehe
mislim da Kostic moze zavrsit nesto na dvojno drzavljanstvo...sad se pazi na te stvari a sto se tice Skahica ako nas pojaca odlicno ako vrapcicani to uspiju blokirat ima jos mjesec prelaznog roka i samo pare ponesi Skahica i Skahica ima ko u prici...sami ce da zovu i pitaju..tako da je za nas skroz svejedno..nama je realno najbitnije da nam se sta ne iskoplikuje recimo zadnjih par dana prelaznog roka...ovako,laganica samo :zviz: :zviz:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2015, 00:25

ma normalno, za pare predvidjene za ta 2 igraca mozes u pola sata naci 2 igraca najmanje istog kvaliteta..ali eto ne volim te privremene zastoje kad je sve krenulo kako treba, posebno i ako je Husref rekao da su ti igraci njegov izbor- jer tek onda ne sumnjam u njih i volio bih da dodju...iako se slazem, moze se to zacas naci, ali eto volim da sve ide po redu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 24 jun 2015, 00:35

Sutra svi na prozivku :D

Gost

Post Postao/la Gost » 24 jun 2015, 00:43

Kao sto rudarska2 napisa, ne smijemo poletiti u visine, evidentno je da cemo ove sezone biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu, ali moramo ostati prizemljeni i ici od utakmice do utakmice. Bez obzira kakvu ekipu imali Zeljo, ŠB, Zrinjski, Olimpic oni su jos uvjek ispred nas daleko, daleko, a Sarajevo necu ni da spominjem, takodje Čelik je zadrzao skoro cijelu ekipu iz prosle sezone i jos se pojačali, sto znači da ce i s njima biti lavovska borba, u glavnom nece nam biti lako izlaziti na kraj s navedenim ekipama ni kod kuce, a tek na strani.
Mi svoju priliku moramo vrebati iz drugog plana, trebace vremena i novi igraci da se priviknu na novu sredinu i da se to sve uigra. Kao sto rece Husref svi su oni samo novi igrači a vidjet cemo ko su pojačanja.

Ja vjerujem Husrefu i upravi i optimista sam oko svega, ali lakapo samo, bez pretjerane euforije.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 jun 2015, 00:43

Kao sto rudarska2 napisa, ne smijemo poletiti u visine, evidentno je da cemo ove sezone biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu, ali moramo ostati prizemljeni i ici od utakmice do utakmice. Bez obzira kakvu ekipu imali Zeljo, ŠB, Zrinjski, Olimpic oni su jos uvjek ispred nas daleko, daleko, a Sarajevo necu ni da spominjem, takodje Čelik je zadrzao skoro cijelu ekipu iz prosle sezone i jos se pojačali, sto znači da ce i s njima biti lavovska borba, u glavnom nece nam biti lako izlaziti na kraj s navedenim ekipama ni kod kuce, a tek na strani.
Mi svoju priliku moramo vrebati iz drugog plana, trebace vremena i novi igraci da se priviknu na novu sredinu i da se to sve uigra. Kao sto rece Husref svi su oni samo novi igrači a vidjet cemo ko su pojačanja.

Ja vjerujem Husrefu i upravi i optimista sam oko svega, ali lakapo samo, bez pretjerane euforije.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 jun 2015, 00:50

SVI NA PROZIVKU SUTRA .... da se zapjeva malo ..

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 24 jun 2015, 00:51

zna li ko kad cemo znat raspored za ovu sezonu to jest kad ce bit izvlacenje za premijer ligu

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jun 2015, 01:05

Mislim u ovoj sedmici da je izvlacenje, cet-petak mozda.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jun 2015, 01:08

Dobar igrač vam je ovaj Govedarica, ćini mi se da sam njega upratio kada smo igrali protiv Slavije ove sezone. Navodno, bio je dogovorio sve sa Željom ali oni nisu htjeli platiti tih 15.000 KM Slaviji, Husić jeste i eto malog kod vas. Kažem opet, navodno.

Moraću i ja ovu neku taktiku ko Chinaglia, da stavim vaš grb da i ja malo razdrmam Ibraka :mrgreen: Možda za sad samo Amer može proći, svakako je vaš :D
1946

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 24 jun 2015, 01:12

Batva je napisao/la:Mislim u ovoj sedmici da je izvlacenje, cet-petak mozda.
Trebalo bi mjesec dana prije pocetka lige tj. 25.Juna al izgleda da ce biti 1.Jula kako sam cuo

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2015, 01:20

Govedarica strasan igrac, jos potpisao na 3 godine mogu se tu i neke fine pare uzeti :njanjanja: :njanjanja:
Bravo Azmire gigantu nas :tokralju: :tokralju:
Nemoj da se bezvez lozite na ove price oko Skahica i te neke kao kazne koja ga ocekuje, drugarice iz Mostara su previse ljubomorne, ne mogu da prezale odlazak njima jako bitnog igraca :kafa: :kafa: :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 24 jun 2015, 01:28

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar igrač vam je ovaj Govedarica, ćini mi se da sam njega upratio kada smo igrali protiv Slavije ove sezone. Navodno, bio je dogovorio sve sa Željom ali oni nisu htjeli platiti tih 15.000 KM Slaviji, Husić jeste i eto malog kod vas. Kažem opet, navodno.
Vidjet cemo :D Cifra od 15.000 je izgleda naknada za treniranje, odlicno odradjeno.
Azmir Husic :salut:

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 24 jun 2015, 01:29

polako ljudi na ove sve igrace sto su dosad dosli kao pojacanja dolazi jos...sve ce to husref posloziti, imacemo jaku ekipu a stim rastu i apetiti!! treba se navikavat na visi nivo dosta je bilo ponizavanja...i sto je azmir danas poslao u poruci jednom liku hahahah kad je zavrsio sa govedaricom rekao je...**** MAJKU SVIMA!!!! e to SAM CEKAO...dolazi nase vrijeme dolazi ponovo jaka SLOBODA !!!
idemo jako!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA! :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.