FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
u koliko je sati sutra prozivka i hoce li ko ici
- FranckRibery
- Kontakt:
Skahic moze igrati beka, gledao sam ga vise puta na toj poziciji i bolje igra od Efendica. Uglavnom ako niko ne dodje imamo dva beka i jednog koji moze igrati na vise pozicija. Bice borbe za mjesta
sutra obavezno ispostovati prozivku 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
u 17 sati je prozivka....naravno da ce se ic aBd...bit ce dosta raje..bar po priciMIsija je napisao/la:u koliko je sati sutra prozivka i hoce li ko ici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa taj problem oko Skahica i potencijalnog vazeceg ugovora sa Velezom i fazon da je Kostic haman stranac kako god pogledam, a znas da njih ne mozemo registrovatstaragarda je napisao/la:sto,sta je problemultrasstyle_tz je napisao/la:ma to se svi slazemo za Efendica, osim ovih sto odlucuju haman
nego moglo bi biti zavrzlama oko oba ova nova stopera hehe..vazda imamo jednu ukletu poziciju gdje ne mozes zavrsit igraca i bog![]()
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
eh super dolazimo s posla pravo u simin han
Sve ce to bit rijeseno drugovi, nije to ona prosla uprava pa da se desavaju takve stvari ali vidjet cemo uskoro.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Meni je malo cudno i nerealno sto vecina ovde slobodu dovodi i vezu sa tom nekom titulom ... ekipa je ocigldno dosta izjenjenja , po meni puno jaca nego prosle sezone , jos sa ovim mladim kapitalcima ordagic,skahic,miljan itd .... veliki posao je azmir uradio (neki su puno komplimenata na racun Gazde , a neki se usutili) ... ali mozda ce trebati vremena da se to sve fino poslozi i ja vas sve ovde pozivam da ne letimo visoko i da strpljivo cekamo svaki bod koji ce se osvojiti , a nasa sansa je iz drugog plana ako se ukaze prilika . Moja zelja je trofej Kupa BIH red bi biojer igrali smo 8 finala kupa , neke u Yugoslaviji , a neke u BIH .
p.s, Efendic je bio mlo kritican , istina . I upravo zbog toga mi je cudno zasto nismo produzili ugovor sa Mehanovicem oji je slobodan igrac , a po meni je za klasu bolji od Efendica ,pogotovo u defanzivi .
p.s, Efendic je bio mlo kritican , istina . I upravo zbog toga mi je cudno zasto nismo produzili ugovor sa Mehanovicem oji je slobodan igrac , a po meni je za klasu bolji od Efendica ,pogotovo u defanzivi .
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mislim da Kostic moze zavrsit nesto na dvojno drzavljanstvo...sad se pazi na te stvari a sto se tice Skahica ako nas pojaca odlicno ako vrapcicani to uspiju blokirat ima jos mjesec prelaznog roka i samo pare ponesi Skahica i Skahica ima ko u prici...sami ce da zovu i pitaju..tako da je za nas skroz svejedno..nama je realno najbitnije da nam se sta ne iskoplikuje recimo zadnjih par dana prelaznog roka...ovako,laganica samoultrasstyle_tz je napisao/la:pa taj problem oko Skahica i potencijalnog vazeceg ugovora sa Velezom i fazon da je Kostic haman stranac kako god pogledam, a znas da njih ne mozemo registrovatstaragarda je napisao/la:sto,sta je problemultrasstyle_tz je napisao/la:ma to se svi slazemo za Efendica, osim ovih sto odlucuju haman
nego moglo bi biti zavrzlama oko oba ova nova stopera hehe..vazda imamo jednu ukletu poziciju gdje ne mozes zavrsit igraca i bog![]()
valjda se nesto sredi jbg hehe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma normalno, za pare predvidjene za ta 2 igraca mozes u pola sata naci 2 igraca najmanje istog kvaliteta..ali eto ne volim te privremene zastoje kad je sve krenulo kako treba, posebno i ako je Husref rekao da su ti igraci njegov izbor- jer tek onda ne sumnjam u njih i volio bih da dodju...iako se slazem, moze se to zacas naci, ali eto volim da sve ide po redu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sutra svi na prozivku 
-
Gost
Kao sto rudarska2 napisa, ne smijemo poletiti u visine, evidentno je da cemo ove sezone biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu, ali moramo ostati prizemljeni i ici od utakmice do utakmice. Bez obzira kakvu ekipu imali Zeljo, ŠB, Zrinjski, Olimpic oni su jos uvjek ispred nas daleko, daleko, a Sarajevo necu ni da spominjem, takodje Čelik je zadrzao skoro cijelu ekipu iz prosle sezone i jos se pojačali, sto znači da ce i s njima biti lavovska borba, u glavnom nece nam biti lako izlaziti na kraj s navedenim ekipama ni kod kuce, a tek na strani.
Mi svoju priliku moramo vrebati iz drugog plana, trebace vremena i novi igraci da se priviknu na novu sredinu i da se to sve uigra. Kao sto rece Husref svi su oni samo novi igrači a vidjet cemo ko su pojačanja.
Ja vjerujem Husrefu i upravi i optimista sam oko svega, ali lakapo samo, bez pretjerane euforije.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Mi svoju priliku moramo vrebati iz drugog plana, trebace vremena i novi igraci da se priviknu na novu sredinu i da se to sve uigra. Kao sto rece Husref svi su oni samo novi igrači a vidjet cemo ko su pojačanja.
Ja vjerujem Husrefu i upravi i optimista sam oko svega, ali lakapo samo, bez pretjerane euforije.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Kao sto rudarska2 napisa, ne smijemo poletiti u visine, evidentno je da cemo ove sezone biti dosta jači u odnosu na prošlu sezonu, ali moramo ostati prizemljeni i ici od utakmice do utakmice. Bez obzira kakvu ekipu imali Zeljo, ŠB, Zrinjski, Olimpic oni su jos uvjek ispred nas daleko, daleko, a Sarajevo necu ni da spominjem, takodje Čelik je zadrzao skoro cijelu ekipu iz prosle sezone i jos se pojačali, sto znači da ce i s njima biti lavovska borba, u glavnom nece nam biti lako izlaziti na kraj s navedenim ekipama ni kod kuce, a tek na strani.
SVI NA PROZIVKU SUTRA .... da se zapjeva malo ..
-
dzekooooTz
- Kontakt:
zna li ko kad cemo znat raspored za ovu sezonu to jest kad ce bit izvlacenje za premijer ligu
Mislim u ovoj sedmici da je izvlacenje, cet-petak mozda.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dobar igrač vam je ovaj Govedarica, ćini mi se da sam njega upratio kada smo igrali protiv Slavije ove sezone. Navodno, bio je dogovorio sve sa Željom ali oni nisu htjeli platiti tih 15.000 KM Slaviji, Husić jeste i eto malog kod vas. Kažem opet, navodno.
Moraću i ja ovu neku taktiku ko Chinaglia, da stavim vaš grb da i ja malo razdrmam Ibraka
Možda za sad samo Amer može proći, svakako je vaš 
Moraću i ja ovu neku taktiku ko Chinaglia, da stavim vaš grb da i ja malo razdrmam Ibraka
1946
Trebalo bi mjesec dana prije pocetka lige tj. 25.Juna al izgleda da ce biti 1.Jula kako sam cuoBatva je napisao/la:Mislim u ovoj sedmici da je izvlacenje, cet-petak mozda.
Govedarica strasan igrac, jos potpisao na 3 godine mogu se tu i neke fine pare uzeti
Bravo Azmire gigantu nas
Nemoj da se bezvez lozite na ove price oko Skahica i te neke kao kazne koja ga ocekuje, drugarice iz Mostara su previse ljubomorne, ne mogu da prezale odlazak njima jako bitnog igraca

Bravo Azmire gigantu nas
Nemoj da se bezvez lozite na ove price oko Skahica i te neke kao kazne koja ga ocekuje, drugarice iz Mostara su previse ljubomorne, ne mogu da prezale odlazak njima jako bitnog igraca
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Vidjet cemoBitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar igrač vam je ovaj Govedarica, ćini mi se da sam njega upratio kada smo igrali protiv Slavije ove sezone. Navodno, bio je dogovorio sve sa Željom ali oni nisu htjeli platiti tih 15.000 KM Slaviji, Husić jeste i eto malog kod vas. Kažem opet, navodno.
Azmir Husic
-
fkslatina1976
- Kontakt:
polako ljudi na ove sve igrace sto su dosad dosli kao pojacanja dolazi jos...sve ce to husref posloziti, imacemo jaku ekipu a stim rastu i apetiti!! treba se navikavat na visi nivo dosta je bilo ponizavanja...i sto je azmir danas poslao u poruci jednom liku hahahah kad je zavrsio sa govedaricom rekao je...**** MAJKU SVIMA!!!! e to SAM CEKAO...dolazi nase vrijeme dolazi ponovo jaka SLOBODA !!!
idemo jako!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
idemo jako!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.