Coraco je napisao/la:Bicemo bahati kad iskeširamo pola miliona KM, prije prve utakmice
Jest Boga mi ,pola miliona i Reprogram pride.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Coraco je napisao/la:Bicemo bahati kad iskeširamo pola miliona KM, prije prve utakmice
Izgleda da ce kod strumfeta.Sabinho je napisao/la:Ouuu cestitam!!!
Sta bi sa Skahicem na kraju?
daj,dosta im je njihove mukeProbisvjet je napisao/la:Izgleda da ce kod strumfeta.Sabinho je napisao/la:Ouuu cestitam!!!
Sta bi sa Skahicem na kraju?
Batva je napisao/la:Na oficijelnoj stranici Govedarica potpisao na 3 godine, a na ss.ba potpisuje na 2 godine. Neko je zakazao, nadam se na duplom sportu.
eh ova ti je BAHATAstaragarda je napisao/la:gdje ces bolan pjeske..imas 3 kilometra do gore...to ti otprilike kao kad bi iz mostara u vrapcice pjeske isaoDoeTz je napisao/la:Hoce li ko na prozivku da se nadjemo u Slav. pa lagano pjeske gore ?![]()
Na dvije je potpisao, on mi je rekao. Naravno uvijek postoji mogućnost produženja, što da ne.Batva je napisao/la:Na oficijelnoj stranici Govedarica potpisao na 3 godine, a na ss.ba potpisuje na 2 godine. Neko je zakazao, nadam se na duplom sportu.
Potpiso jedan bratski ugovorZaBoljuSlobodu je napisao/la:2+1
Ma kad se samo sjetim ugovora na 6 mjeseci tj. na polusezonutuzlak1987 je napisao/la:Potpiso jedan bratski ugovorZaBoljuSlobodu je napisao/la:2+1
Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
sacemo i mi brijace kupovatfukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
ma decko bomba od kako je dosaofukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
fukaratz je napisao/la:ma decko bomba od kako je dosaofukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...Colovic prije dva dana zavrsio transfer, momak nije uopce u Tuzli a on po svom, sad baci bombu da ce Bilbija biti na prozvici.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.