daj,dosta im je njihove mukeProbisvjet je napisao/la:Izgleda da ce kod strumfeta.Sabinho je napisao/la:Ouuu cestitam!!!
Sta bi sa Skahicem na kraju?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Batva je napisao/la:Na oficijelnoj stranici Govedarica potpisao na 3 godine, a na ss.ba potpisuje na 2 godine. Neko je zakazao, nadam se na duplom sportu.
A mozda smo mu brato podvalili neki za trecu godinu pa cemo ga samo izvadit kad mu isteknu ove dvije
PA NEKA JE SA SREĆOM NAŠOJ SLOBODI I CRVENO CRNOJ ARMIJI SLOBODAŠA.
Ja volim FK Tuzla City
Potvrdio Zoran Mamić
U Maksimir stižu ponude za Hodžića i Husejinovića
Piše: D. Stambolić
Danas, 11:35
Iako je u posljednje dvije godine više vremena proveo u bolnici nego na terenu, bosanskohercegovački veznjak u redovima zagrebačkog Dinama, Said Husejinović, na svom stolu ima nekoliko ponuda za nastavak karijere.
Ovu informaciju je potvrdio i trener Modrih, Zoran Mamić, u svojoj izjavi za Sportske novosti. Ipak, Mamić tvrdi da Husejinović, ali i ostali igrači Dinama koji imaju ponude, neće napustiti Maksimir.
"Odlasci? Mislim da ih neće biti do kraja ljeta. Stižu nam ponude, imamo ih za Soudanija, Pjacu, Ademija, Radonjića, Hodžića i Husejinovića. I odbijat ćemo ih do kraja", kazao je Mamić.
Husejinović se prije nekoliko dana, u prvoj ovosezonskoj pripremnoj utakmici Dinama, ponovo povrijedio. Srećom, ovoga puta je "nastradala" zadnja loža, pa će nekadanji miljenik Koševa za 10-15 dana ponovo biti u trenažnom procesu.
.............................................................................................................................................
KAKVO KOŠEVO , SAIDE ,PRAVAC TUŠANJ !
U Maksimir stižu ponude za Hodžića i Husejinovića
Piše: D. Stambolić
Danas, 11:35
Iako je u posljednje dvije godine više vremena proveo u bolnici nego na terenu, bosanskohercegovački veznjak u redovima zagrebačkog Dinama, Said Husejinović, na svom stolu ima nekoliko ponuda za nastavak karijere.
Ovu informaciju je potvrdio i trener Modrih, Zoran Mamić, u svojoj izjavi za Sportske novosti. Ipak, Mamić tvrdi da Husejinović, ali i ostali igrači Dinama koji imaju ponude, neće napustiti Maksimir.
"Odlasci? Mislim da ih neće biti do kraja ljeta. Stižu nam ponude, imamo ih za Soudanija, Pjacu, Ademija, Radonjića, Hodžića i Husejinovića. I odbijat ćemo ih do kraja", kazao je Mamić.
Husejinović se prije nekoliko dana, u prvoj ovosezonskoj pripremnoj utakmici Dinama, ponovo povrijedio. Srećom, ovoga puta je "nastradala" zadnja loža, pa će nekadanji miljenik Koševa za 10-15 dana ponovo biti u trenažnom procesu.
.............................................................................................................................................
KAKVO KOŠEVO , SAIDE ,PRAVAC TUŠANJ !
Ja volim FK Tuzla City
eh ova ti je BAHATAstaragarda je napisao/la:gdje ces bolan pjeske..imas 3 kilometra do gore...to ti otprilike kao kad bi iz mostara u vrapcice pjeske isaoDoeTz je napisao/la:Hoce li ko na prozivku da se nadjemo u Slav. pa lagano pjeske gore ?![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
očekujem i danas barem jedno novo ime, čisto da se zadrži ritam dovođenja igrača
Azmire, ajde još još jedno krilo i desni bek
Azmire, ajde još još jedno krilo i desni bek
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma yebat cemo ih sve sljedece sezone akoBogda...
Samo sabura momci, i polako i lagano... korak po korak.
Samo sabura momci, i polako i lagano... korak po korak.
Na dvije je potpisao, on mi je rekao. Naravno uvijek postoji mogućnost produženja, što da ne.Batva je napisao/la:Na oficijelnoj stranici Govedarica potpisao na 3 godine, a na ss.ba potpisuje na 2 godine. Neko je zakazao, nadam se na duplom sportu.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Potpiso jedan bratski ugovorZaBoljuSlobodu je napisao/la:2+1
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ma kad se samo sjetim ugovora na 6 mjeseci tj. na polusezonutuzlak1987 je napisao/la:Potpiso jedan bratski ugovorZaBoljuSlobodu je napisao/la:2+1
Ovo sad je
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
sacemo i mi brijace kupovatfukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nemamo ni mi budet hebo mi obitelj

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
fkslatina1976
- Kontakt:
sta je sa dresovima? hoće li se raditi opet novi dizajn, onako da neko predlozi pa da ljudi glasaju koja je bolja opcija
ma decko bomba od kako je dosaofukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...
Sloboda Tuzla
-
IstocniKartel
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ma decko bomba od kako je dosaofukarezv je napisao/la:Ja milim da je ovo Mirel sa novim nikom i sad dosao na nasu temuIstocniKartel je napisao/la:A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...Colovic prije dva dana zavrsio transfer, momak nije uopce u Tuzli a on po svom, sad baci bombu da ce Bilbija biti na prozvici.........
Šala za Bilbiju al ja sam pricao sa Stefanom i on govori da ostaje ovdje ...
-
fkslatina1976
- Kontakt:
de popustite vise stim jel stefan otiso il nije idemo na prozivku da pozdravimo ŠAMPIONE!! pa cemo vidjeti ko je tu a ko nije i ko je dosao novi a bice vjerovatno i nekih koji su na probi
idemo JAKO NAJJACE!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!
idemo JAKO NAJJACE!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kojeg ovo ti Nikolica spominjes a da je dosao ?solinas je napisao/la:znaci
govedarica,kostic,ordagic,stjepanovic,skahic,nikolic...
uz,pirica,moranjkica,ivetica,mujica,zeba,![]()
svi,barem vecina ima ugovor na dvije i vise,kako samo pametno se radi,ekipu dodatno uigrati,stabilizovati..
kada imas takvu druzinu,koja se poznaje u dusu,i dodas im dva-tri kapitalca,dobijes atomski s desna![]()
nesumnjam da ce biti jos pojacanja,ova ekipa je sasvim sposobna biti u vrhu bh fudbala.
nemojte samo pametovanja,cilj je opstanak..
slazem se,to je prvi,i jedini cilj,ali necemo se praviti budale,nepravi se ovakva ekipa,bezveze.
vrebacemo mi svoju sansu,prije svega mislim na kup..a prvenstvo,bez opterecenja,
kako azmir rece husu,igrajte bez pritiska,za gol vise,nema veze,opusteno,niko pred vas,osim opstanka nestavlja nikakav cilj..
sve vise sto uzmemo,dobro je za nas,ali ovu godinu cemo potrositi na stvaranje ekipe,i dodatnu stabilizaciju..
mada...ja ko ja,vjeciti optimista..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:

hvala covjeku koji cita ovo i koji je ispostovao, naklon i kapa do poda
Benvenuto!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.