FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

100 Ferhatović Asim
96 Sušić Safet
90 Živkov Dobrivoje
89 Obuća Emir
83 Musemić Vahidin
75 Šehovic Salih
67 Antić Boško
66 Lovrić Franjo
65 Musemić Husref
65 Avdić Alen

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velika euforija ce zavladati, pojest cemo Lech.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Ps. Dzaba mi o tome i pricamo kad nemamo budjeta

Ono sto ide u prilog ukoliko dođe ovaj igrac jeste iskustvo. Nadam se samo da nije totalno fizicki nespreman.
Ja stvarno nemam informaciju o ovome odnosno o kome se radi, i prosle sedmice sam imao informaciju da ce se konkretnije oko stopera raditi iza srijede tj danas.
Ima li iko a zna jel u slucaju dolaska stopera Kovacevic ide?
Optimista: moze moze
Pa normalno da nemamo budžeta kada sve Tanove pare idu na Dinin privatni račun bar su tako mitomani govorili.FrancescoTotti je napisao/la:Da sumiramo, imena o kojim govorimo su Stepanov i Zahirovic? a ugljese? Bilo ih je par![]()
Ps. Dzaba mi o tome i pricamo kad nemamo budjeta
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lekcija za buducnost.MortemHz je napisao/la:Raskinut ugovor sa Mitrevskim danas
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nasa akademija odnosno dolasci u akademiju trebamo da bazirano na kadetima, pionirima..
I onda ih vec od tad uciti kako da igraju i ponasaju se..
Junior je vec u neku ruku formiran igrac, on za godinu tesko damoue nesto pokazati osim ako je extra talenat...
Znam da su veliki troskovi ove akademije, ima pogresnih poteza i ima jos uvijek babinih o tatinih sinova koji su preko veze usli u istu..
To svakako treba da se rjesi sto prije...
Velike su pare ulozene u akademiju, da bi se neko zajebavao...
Sigurno da uprava zna sta se tamo radi i kako se radi i da ce reagovati u skladu sa situaijom..
FK Sarajevo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko naziv melodije u pozadini?
A sto se tice ovakvog pristupa akademiji ja sam u potpunosti za to. Ide se po cijeloj drzavi i dovode se oni koji se isticu u svojim generacijama, odnosno dovode se ciljani mladi igraci.
Dosad ono sto sam gledao u akademiji nije bio slucaj. U gradu Sarajevu je bilo bar 50 boljih vrsnjaka od onih koji su lod nas u akademiji(govorim o jednoj generaciji). Mislim da selekcija djece nije isla po kvaliteti.
Optimista: moze moze
Gdje su dobri ćevapi u Ljubljani ?ElCartel11 je napisao/la:Dodji idemo na cevapeMortemHz je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:M. H. je Mario Hernandez, koji dolazi na pregovore u petak. Stoper, 29 godina, zadnji klub Levante, 24 nastupa za reprezentaciju Chilea.
Doci cu ti u Ljubljanu
Uskoro će iftar , ja ću za 20 minuta pojesti PLEHkinosvra je napisao/la:Vec od sutra pocinju stizati prava pojacanja, u petak bi neki trebali potpisati.
Velika euforija ce zavladati, pojest cemo Lech.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, boki86, Bordo10, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, head88, iliyaa8, J1897, JackW, JuricaSpindl, Kyle88, lakilone, MaroonBjelave, mire971, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Pantelija, Posejdon, r3m1, Rodman, sekac, skoJaa, Taree, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Vjecnobordo, Zagor, zeljovolimte i 391 gost.