FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba mi slika Hordi ispred vjecne, ali malo bolja, po mogucnosti ako ima sa balkona 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije bas povezano sa stoperima i slicno
ali da se sjetimo nasih najboljih strijelaca svih vremena
100 Ferhatović Asim
96 Sušić Safet
90 Živkov Dobrivoje
89 Obuća Emir
83 Musemić Vahidin
75 Šehovic Salih
67 Antić Boško
66 Lovrić Franjo
65 Musemić Husref
65 Avdić Alen

100 Ferhatović Asim
96 Sušić Safet
90 Živkov Dobrivoje
89 Obuća Emir
83 Musemić Vahidin
75 Šehovic Salih
67 Antić Boško
66 Lovrić Franjo
65 Musemić Husref
65 Avdić Alen

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vec od sutra pocinju stizati prava pojacanja, u petak bi neki trebali potpisati.
Velika euforija ce zavladati, pojest cemo Lech.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne dizite raju da ne bi opet svi bili razocarani pa se poceli svadjat iz cista mira 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Opet isto sranje iz početka
Naravno da ocekujem pojacanja, ali su pojedinci brzo zaboravili zasluge igraca koji su u rosteru.
ta imena su se pominjala ovdje,nista novo, samo eto vidjecemo hoce li konacno poceti da potpisuju 

Pyro is not a crime !
Od očaja do euforije i obrnuto u 10 minuta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da sumiramo, imena o kojim govorimo su Stepanov i Zahirovic? a ugljese? Bilo ih je par
Ps. Dzaba mi o tome i pricamo kad nemamo budjeta

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Stepanov, hm zanimljivo je da je u zadnje dvije godine odigrao 10 utakmica i na osnovu toga sta reci.
Ono sto ide u prilog ukoliko dođe ovaj igrac jeste iskustvo. Nadam se samo da nije totalno fizicki nespreman.
Ja stvarno nemam informaciju o ovome odnosno o kome se radi, i prosle sedmice sam imao informaciju da ce se konkretnije oko stopera raditi iza srijede tj danas.
Ima li iko a zna jel u slucaju dolaska stopera Kovacevic ide?
Ono sto ide u prilog ukoliko dođe ovaj igrac jeste iskustvo. Nadam se samo da nije totalno fizicki nespreman.
Ja stvarno nemam informaciju o ovome odnosno o kome se radi, i prosle sedmice sam imao informaciju da ce se konkretnije oko stopera raditi iza srijede tj danas.
Ima li iko a zna jel u slucaju dolaska stopera Kovacevic ide?
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 24 jun 2015, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Pa normalno da nemamo budžeta kada sve Tanove pare idu na Dinin privatni račun bar su tako mitomani govorili.FrancescoTotti je napisao/la:Da sumiramo, imena o kojim govorimo su Stepanov i Zahirovic? a ugljese? Bilo ih je par![]()
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raskinut ugovor sa Mitrevskim danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Lekcija za buducnost.MortemHz je napisao/la:Raskinut ugovor sa Mitrevskim danas
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo cu reci da je jako pogresno uzimati odnosno kupovati juniora zbog jedne sezone u akademiji...
Nasa akademija odnosno dolasci u akademiju trebamo da bazirano na kadetima, pionirima..
I onda ih vec od tad uciti kako da igraju i ponasaju se..
Junior je vec u neku ruku formiran igrac, on za godinu tesko damoue nesto pokazati osim ako je extra talenat...
Znam da su veliki troskovi ove akademije, ima pogresnih poteza i ima jos uvijek babinih o tatinih sinova koji su preko veze usli u istu..
To svakako treba da se rjesi sto prije...
Velike su pare ulozene u akademiju, da bi se neko zajebavao...
Sigurno da uprava zna sta se tamo radi i kako se radi i da ce reagovati u skladu sa situaijom..
Nasa akademija odnosno dolasci u akademiju trebamo da bazirano na kadetima, pionirima..
I onda ih vec od tad uciti kako da igraju i ponasaju se..
Junior je vec u neku ruku formiran igrac, on za godinu tesko damoue nesto pokazati osim ako je extra talenat...
Znam da su veliki troskovi ove akademije, ima pogresnih poteza i ima jos uvijek babinih o tatinih sinova koji su preko veze usli u istu..
To svakako treba da se rjesi sto prije...
Velike su pare ulozene u akademiju, da bi se neko zajebavao...
Sigurno da uprava zna sta se tamo radi i kako se radi i da ce reagovati u skladu sa situaijom..
FK Sarajevo
Iz onog fudbalskog kluba novi grad su dovedena tri četiri malca u akademiju. Haver ih trenera pa bas govori da su uzeli tu djecu pod svoje malci od 10-11 godina
Zadnja izmjena: sanjinho, dana/u 24 jun 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li neko naziv melodije u pozadini?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ima li neko slucajno klip Hordi iz Atine u mp4 formatu? Hvala
Pa vidi ima jedna kvaka kod dovodenja igraca koji ce odigrati sezonu u juniorima. To je naknafa za treniranje pri potpisu profesionalnog ugovora. U slucaju da taj momak kod nas trenira jednu sezonu u mnogome se smanjuje naknada za treniranje.
A sto se tice ovakvog pristupa akademiji ja sam u potpunosti za to. Ide se po cijeloj drzavi i dovode se oni koji se isticu u svojim generacijama, odnosno dovode se ciljani mladi igraci.
Dosad ono sto sam gledao u akademiji nije bio slucaj. U gradu Sarajevu je bilo bar 50 boljih vrsnjaka od onih koji su lod nas u akademiji(govorim o jednoj generaciji). Mislim da selekcija djece nije isla po kvaliteti.
A sto se tice ovakvog pristupa akademiji ja sam u potpunosti za to. Ide se po cijeloj drzavi i dovode se oni koji se isticu u svojim generacijama, odnosno dovode se ciljani mladi igraci.
Dosad ono sto sam gledao u akademiji nije bio slucaj. U gradu Sarajevu je bilo bar 50 boljih vrsnjaka od onih koji su lod nas u akademiji(govorim o jednoj generaciji). Mislim da selekcija djece nije isla po kvaliteti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Gdje su dobri ćevapi u Ljubljani ?ElCartel11 je napisao/la:Dodji idemo na cevapeMortemHz je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:M. H. je Mario Hernandez, koji dolazi na pregovore u petak. Stoper, 29 godina, zadnji klub Levante, 24 nastupa za reprezentaciju Chilea.
Doci cu ti u Ljubljanu
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Uskoro će iftar , ja ću za 20 minuta pojesti PLEHkinosvra je napisao/la:Vec od sutra pocinju stizati prava pojacanja, u petak bi neki trebali potpisati.

Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, SamoDaKazeem i 48 gostiju.