Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Schneiderlin » 24 jun 2015, 15:59

Gunner4 je napisao/la:Je li ti pouzdan ovaj Seamane? Morgan, Cech i tamo posle pred kraj uganjati Benzemu pa da se setamo do titule. :kafa:

@topnik1 a citam na nekoj fb stranici pozivaju se na spanske medije. A i oni lopovi iz Madrida se usutili opasno i ako stvarno ne vidim svrhu dolaska njega tamo onaj Benitez je ipak kreten... A plasim se i zbog nasih retarda da ga ne uvaljaju posto je na pragu 30 i poslednji voz da zarade na njemu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nemam pojma,to pišu po engleskim forumima trenutno,ali sumnjam da je istina

u vezi Koščelnog,čak se spominje i moguća trampa za Benzemu :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 15:59

Ne bi volio da ode ali Koscielny nije nezamjenjiv ima vrhunskih stopera na trzistu pa ako je istina da ga Real zeli to onda znaci jedno, dostupan je Sergio Ramos...Ali dobro to u slucaju da je neki normalan menadzer na klupi Arsenala posto je to kloc voajer ne bi me cudilo kad bi Koscielny otisao da bi ostali na Paulisti, Mertesackeru i Chambersu na stoperima a Monrealom i DEbuchyem back up opcijama.

Npr. trampa Koscielny-Ramos bi za mene bila odlican izbor.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jun 2015, 16:01

Gunner4 je napisao/la:Je li ti pouzdan ovaj Seamane? Morgan, Cech i tamo posle pred kraj uganjati Benzemu pa da se setamo do titule. :kafa:

@topnik1 a citam na nekoj fb stranici pozivaju se na spanske medije. A i oni lopovi iz Madrida se usutili opasno i ako stvarno ne vidim svrhu dolaska njega tamo onaj Benitez je ipak kreten... A plasim se i zbog nasih retarda da ga ne uvaljaju posto je na pragu 30 i poslednji voz da zarade na njemu.

¸
Fakat ne vidim nijedan razlog zašto bi Kos otišao, i zašto bi ga Arsenal prodavao.

E čuj za Benzemu. Pa yebo ih Benzema :lol: . Znači nema šanse :roll:

Pajo ti si obolio :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 jun 2015, 16:41

Šta mi dobijamo stom trampom Koss- Ramos da mi je samo znati.
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 jun 2015, 16:55

Prosla su vremena kad je Arsenal prodavao
Neki se nadaju da ce Wenger prodat Kossa pa da opletu svakidasnju jadikovku. E nece da moze...
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 18:00

Hajde recite da se salite, Koss mi je drag igrac ali Sergio Ramos je stoper svjetske klase u svakom smislu tih rijeci. Ramosova karijera je impresivna a jos mnogo toga moze da da ja ne bi imao nista protiv njegovog dolaska. Ista stvar ko sa Cechom dobili bi igraca svjetske klase na toj poziciji pa Ramos je zadnju deceniju medju najboljim stoperima svijeta ko bi normalan imao ista protiv dolaska takvog igraca? 10 sezona u Realu iz Madrida, vicekapiten malo ko se moze pohvaliti time..

Citao sam da je Vitsel najblizi Chelseu ali gledam sad povezuju ga sa Milanom, prosto ne mogu da vjerujem na koju foru ovi italijanski uhljupi bankrotirani dovode i povezuju se sa ovako dobrim igracima pa bogatiji smo od njih a nama je Vitsel kao preskup...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 jun 2015, 18:42

Podolski najavljuje povratak i da se nada da ce igrati.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jun 2015, 18:51

SamoZeljo je napisao/la:Podolski najavljuje povratak i da se nada da ce igrati.

ne znam fkt sta hoce, dobar je igrac ali nema mjesta u ekipi pored alexisa oxa walcotta

dobijao je sanse i **** kasper je bio na utakmicama, to sto ima titovski sut to je druga stvar ali nama treba neko poput alexisa a ne lukasa

i walcott je kasper i po ali eto nadam se da ce biti ucinkovitiji od lukasa

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jun 2015, 18:54

Evo kao Ramos pakuje kofere, nisam upućen koliko ima istine u tim glasinama ali ako je za prodaju Wenger ima priliku da kupi titulu u iducih mjesec dana. Obzirom da je Cech prilično siguran, da kazu za Schneiderlina gdje je tu je i ako upadne Sergio Ramos imamo ekipu da se borimo rame uz rame sa Čelzijem iduće godine, dakle Wengeru dovedi ovaj trio i rahat si.

To bi bio najbolji transfer rok ikada, 3 velike klase bi došle na Emirates. Pa jbt uz Barcu, Real, Juve i Bayern bili bismo favoriti i za osvajanje LP.

Još ako bi se doveo Reus ili neki napadač pa jbt.

Wengeru dovedi sad ovu trojicu i jednog dobrog navalnog igrača ako se ukaže prilika i onda iduće ljeto uopšte ne moramo dovoditi igrače nego samo zamjene ganjati ako nam neko od postojećih ode... ne znam šta da kažem ali ako pametno budemo poslovali ovo ljeto imamo priliku da odemo na najveću stepenicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 18:59

Odbrana sa Ramosom u zadnjoj liniji a Cechom na golu bi bila armirani beton jos kad na to dodas Scneiderlina ili nekog drugog defanzivca u vezni red to je ekipa, ostaje onda samo jso u napadu klada uljez i to treba rijesiti i imamo ekipu za sve frontove. Marsal zna znanje i prepoznaje klase koje fale Arsenalu kad bi voajer razmisljao tako bilo bi ekstra ali sumnjam mozemo se nogom udarati u guzicu ako dovede Cecha i Scneiderlina.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 jun 2015, 19:02

I centarfora jednog. Ne mora biti medju 5 najboljih na svijetu ali da je klasa. Mislim, da je ono sto drugi centarfori u Arsenalu nisu.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 jun 2015, 19:04

I ja sa za dolazak Ramosa ako će Koss ostati, ali ako će biti zamjena Koss - Ramos onda mi to i nije neki upgrade.
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 jun 2015, 19:39

Svaka cast Kossu, vrhunski stoper ali kako molim te Ramos nije upgrade u odnosu na Kossa ???

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 19:44

Htio sam to i ja napisati ali kontao sam bolje je da sutim jer ce biti uvijek ja protiv Arsenalovih igraca ali fakat dovoljno je da pogledas Ramosovu karijeru i sve ce ti biti jasno, jedan od najboljih stopera u historiji Spanije i Spanskog fudbala vec sada ako ne i najbolji, impresivna karijera ne mozes porediti njega i Koscielnog kojem skidam kapu sjajan je stoper i svijetla tacka nase suplje odbrane ovih godina.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2015, 19:48

SamoZeljo je napisao/la:I centarfora jednog. Ne mora biti medju 5 najboljih na svijetu ali da je klasa. Mislim, da je ono sto drugi centarfori u Arsenalu nisu.
Dzeku.

:rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jun 2015, 19:51

A zasto bi Ramos dosao kod nas kada mu mi preko 130k sigurno ne bi ponudili a u Unitedu, Cityu i ostalim lagano bi imao 200k? A izgleda tu se Barcelona umjesala u posao tako da bi on vrlo lagano mogao tamo... Ramos jeste upgrade u odnosu na Kossa ali nece sigurno od svih ekipa zainteresovanih kod nas.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2015, 20:00

Umjesto da dodje Ramos i igra sa Kossom, mi ovdje raspravljamo ko ce biti partner svabskom drvetu u odbrani. On ima zagarantovano mjesto. :crazy:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jun 2015, 20:30

Ramos je reko da bi volio poigrat sa Ozilom u ekipi opet

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jun 2015, 20:45

Tako je, Ramos i Okac su veliki prijatelji. On je za njim najviše i "plakao" kada je odlazio iz Reala. Osim toga zašto realno ne bi u Arsenal, klub smo koji ima iste šanse kao i Real M da osvoji bilo šta. Ovdje bi bio jedna od prvih zvijezda ekipe i dobro bi se uklopio u špansku koloniju koju imamo. Sigurno da bi i on više volio igrati uz Monreala, Artetu, Bellerina, Cazorlu. Dodaj na to i Sancheza sa španskog govornog područja i Paulistu, Wengerovo odlično poznavanje španskog. Sjajno bi se uklopio, pare vjerujem isto ne bi bile problem.

Dakle Cech, zadnji vezni (Schneiderlin ili Sven Bender), S. Ramos i pojačanje za napad ako budedostupno. Dakle ne mora. Ova 3 igrača i mati draga, imamu ekipu jaku ko crna zemlja.

Sada mene najviše zanima (ne znam zaista, ne pratim Real M) da li on stvarno hoće da se pakuje i ode i zašto? Ako je dostupan i ako ga propustimo napravili smo veliku grešku.

Kosa visoko cijenim i drag mi je ali pristao bih i na razmjenu. Zašto? Dođe Ramos, imamo G. Paulistu koji će Mertesackera najvjerovatnije poslat na klupu, bekovi su nam Bellerin i Monreal, dakle imamo zadnju liniju koja govori istim jezikom i koja bi mogla uspostaviti odlično razumijevanje na terenu.

Kad bi se ovako pare potrošile, pristao bih da gledam u napadu Walcotta, Girouda ili koga već i ne bih ih nikad nazvao engleskim klocem i francuskim panjem. Ajde Wengeru obraduj nas, spasit ćeš svoj obraz ako ovo uradiš jer ova 3 igraća će ti donijeti titulu iako su svi mislili da to više nemaš u sebi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 20:59

Arsenal mu moze ponuditi veliku platu samo fazon je sto je voajer glupan koji se do koju godinu vodio logikom neke jednakosti u kojem ce prva zvijezda ekipe zaradjivati tek nesto vise u odnosu na nekog prosjecnog igraca pa tako sad imamo u ekipi i dalje hrpu balvana a od dvojice takvih mozes placati igraca kao sto je Ramos...

Dakle rijesiti se spodoba u vidu Podolskog, Flaminija, ARtete, Diabya, Walnuta, Sanoga i koga vec imamo na platnoj listi, pa ovde imas novca za plate da platis 2 ili 3 top igraca (da ne pricam o tome da se svake godine budzet za plate uveceva usliejd vecih prihoda) Ramos je kapitalac treba tu uci u trku iako vjerovatno nemamo velike sanse kao sto smo imali za Cecha ali imamo, ima tu spanaca u ekipi tu je i haver Ozil, London grad, Arsenal ima nekoliko vrhunskih igraca i sada nadam se golmana ne vidim nista nerealno u tome da Sergio Ramos odabere Arsenal.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 24 jun 2015, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.