Tako je, Ramos i Okac su veliki prijatelji. On je za njim najviše i "plakao" kada je odlazio iz Reala. Osim toga zašto realno ne bi u Arsenal, klub smo koji ima iste šanse kao i Real M da osvoji bilo šta. Ovdje bi bio jedna od prvih zvijezda ekipe i dobro bi se uklopio u špansku koloniju koju imamo. Sigurno da bi i on više volio igrati uz Monreala, Artetu, Bellerina, Cazorlu. Dodaj na to i Sancheza sa španskog govornog područja i Paulistu, Wengerovo odlično poznavanje španskog. Sjajno bi se uklopio, pare vjerujem isto ne bi bile problem.
Dakle Cech, zadnji vezni (Schneiderlin ili Sven Bender), S. Ramos i pojačanje za napad ako budedostupno. Dakle ne mora. Ova 3 igrača i mati draga, imamu ekipu jaku ko crna zemlja.
Sada mene najviše zanima (ne znam zaista, ne pratim Real M) da li on stvarno hoće da se pakuje i ode i zašto? Ako je dostupan i ako ga propustimo napravili smo veliku grešku.
Kosa visoko cijenim i drag mi je ali pristao bih i na razmjenu. Zašto? Dođe Ramos, imamo G. Paulistu koji će Mertesackera najvjerovatnije poslat na klupu, bekovi su nam Bellerin i Monreal, dakle imamo zadnju liniju koja govori istim jezikom i koja bi mogla uspostaviti odlično razumijevanje na terenu.
Kad bi se ovako pare potrošile, pristao bih da gledam u napadu Walcotta, Girouda ili koga već i ne bih ih nikad nazvao engleskim klocem i francuskim panjem. Ajde Wengeru obraduj nas, spasit ćeš svoj obraz ako ovo uradiš jer ova 3 igraća će ti donijeti titulu iako su svi mislili da to više nemaš u sebi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988