Omerbavarac je napisao/la: Ko?
Trenutno ne postoji Njemacki igrac koji moze Bayernu donijeti ono sto njemu treba a da je u isto vrijeme dostupan.
Prosla sezona je bila isuvise slaba za sve Njemacke igrace, napredak nije bio vidljiv kao u nekim prethodnim sezonama kada smo mogli birati koga dovesti jer je bilo mnogo igraca sa dobrom formom.
Na pamet mi pada Reus koji jeste dobar igrac ali isti taj Reus u trenutnoj formi nije nista bolji od Gundogana kojeg smo svi kolektivno pljuvali kada se dovodio u kontekst sa Bayernom.
Jedino da dovedemo talente u vidu Wernera ali sto bi to radili kada smo svoje talente pustali u druge ekipe i to zabadava jer smo dosli do tog ranga da se igrac ne moze cekati u svom razvoju, samo gotov proizvod dolazi u obzir.
E sad kada me pitas ko, jednostavno ti nemam direktnog odgovora! Ali ti mogu ukazati na greske nase uprave, kada smo se odrekli usluga Toni Kross-a, radi milion, dva. Ne kazem da se treba dopustiti igracu da bude iznad kluba, no kada imas klasu, moras je i placati.
Reus jeste taj igrac kojeg sve navedeno krasi, u losoj je formi i ne treba razmisljati o njemu, mislim da je ta prica zavrsena.
Medjutim opet se vratimo, u trenutku kada su nam igraci bili najpotrebniji, mi se nismo mogli osloniti ni na poprilicno sigurnog Shaqiria, jer se isti odlucio prodati prije nekoliko mjeseci.
Hocu da kazem da je uprava previse kiksala
Aa je li se trebamo ne do Bog okrenuti Gundoganu??
Sent from my LG-D802 using Tapatalk