FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Douglas nije rješenje , ne može on ni u ludilu zamjeniti Riberya. Daj Bože da griješim, ali Ribca mogu zamjeniti samo dva igrača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Svakako Costa nije zamjena za Riberya, on je desno krilo, više dođe kao back.up za Robbena. Cijena jeste velika, ali ni izbor za desno krilo nije baš širok, na lijevom krilu tu je prostor za manevrisanje dosta bolji. Možda se i za LW planira pojačanje, još uvijek ima dosta vremena.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj Kosta haj pa da vidimo i to ništa dok nebude na FCB.de 35.miliona nevjerujem
da če platiti bit će to oko 25mil nešto slično kao kod Benatie prošle sezone. Šta je zapelo sa onim Darmianom bilo je priče da je i to gotovo
nebih Ramosa za beka 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Darmian trenutno nije dio nasih planova, sad se vec prica da ide u Milan ili u Napoli ali ce mu i taj transfer propasti jer klub trazi 20M eura.Bayern@heart je napisao/la:Čuj Kosta haj pa da vidimo i to ništa dok nebude na FCB.de 35.miliona nevjerujemda če platiti bit će to oko 25mil nešto slično kao kod Benatie prošle sezone. Šta je zapelo sa onim Darmianom bilo je priče da je i to gotovo
nebih Ramosa za beka
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
If it came to a Schweinsteiger-Di Maria swap, Bayern would have to lay another 40-50m.
Nema sanse.
Nema sanse.
BackSpace United
BackSpace United
Svi smo skeptični kako vidim oko ovog koste, i ja sam iskreno da vam kažem. I onaj Willian je bio sličan igrač kad ode u čelzi a sad je truba.
Najlošiji u repki Brazila vjerujte.. Niti brzine niti šuta, nešto ko neki veznjak bez naročitith kvaliteta. Fuj!
Nadam se da su ga dobro skautirali.. Da ne bude dr Wilian.. Volio bi da nije tako
Najlošiji u repki Brazila vjerujte.. Niti brzine niti šuta, nešto ko neki veznjak bez naročitith kvaliteta. Fuj!
Nadam se da su ga dobro skautirali.. Da ne bude dr Wilian.. Volio bi da nije tako
Čuj 35 miliona za Brazilca
Ja ludog tržišta i još luđe uprave... Čudno, ovaj Brazilac im odgovara a Neymar ne. Moguće je jer ovaj preživio par ukrajinskih zima i rusku agresiju pa se mentalno očeličio
Uglavnom briga me za novac nije iz mojeg džepa ali trenutna uprava ne pokazuje dobro izdanje po pitanju ne samo transfera nego SVEGA ... A čuj ovo, doveli iz BVB stručnjaka za fitnes i rehabilitaciju... Pa jadna nam majka ako taj bude oporavljao igrače i bude ko prošla sezona u BvB ...
Uglavnom briga me za novac nije iz mojeg džepa ali trenutna uprava ne pokazuje dobro izdanje po pitanju ne samo transfera nego SVEGA ... A čuj ovo, doveli iz BVB stručnjaka za fitnes i rehabilitaciju... Pa jadna nam majka ako taj bude oporavljao igrače i bude ko prošla sezona u BvB ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Costa je suplja prica, prvo sto nema kvaliteta za Bayerna i drugo sto je cijena presmijesna, platis jos 15-20 milliona i umjesto njega kupis Di Mariu.
BackSpace United
BackSpace United
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
**** ih Costa, trebali su onda kupiti Firmina, za klasu je bolji od ovog klauna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Firmino bolji od Coste?
Pa ako ste ikada gledali Shakhtar, mogli ste vidjeti kakva je zvrka mali. Bravo upravo! Douglas će to i da pokaže iduće sezone!

Pa ako ste ikada gledali Shakhtar, mogli ste vidjeti kakva je zvrka mali. Bravo upravo! Douglas će to i da pokaže iduće sezone!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Firmino se dokazao u top ligi, Costa je igrao u prosječnoj Ukrajni. Protiv BAyerna se nije vidi, o čemu ti pričaš dečko.GazijaKalesija je napisao/la:Firmino bolji od Coste?![]()
![]()
![]()
Pa ako ste ikada gledali Shakhtar, mogli ste vidjeti kakva je zvrka mali. Bravo upravo! Douglas će to i da pokaže iduće sezone!![]()
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ubi nas Firmino svake godine...FRANK RIBERY je napisao/la:Firmino se dokazao u top ligi, Costa je igrao u prosječnoj Ukrajni. Protiv BAyerna se nije vidi, o čemu ti pričaš dečko.GazijaKalesija je napisao/la:Firmino bolji od Coste?![]()
![]()
![]()
Pa ako ste ikada gledali Shakhtar, mogli ste vidjeti kakva je zvrka mali. Bravo upravo! Douglas će to i da pokaže iduće sezone!![]()
Čekaj, sad nijedan igrač Porta ne valja? Nisu se vidjeli protiv Bayerna...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svaki igrač Porta je debelo precjenjen. Firmino je dvije godine konstantan u top ligi kakava je Bundesliga. Douglas Costa je prosječan u ligi čije je klubove i Sarajevo pobjeđivalo.Dečko je ove szone statistički imao jako lošu sezonu, gdje je **** skauting ako ga uopšte imamo. Da mi Costa bude zamjena za Robbena ili Riberya. Ljudi recite da je prank, molim vas.GazijaKalesija je napisao/la:Ubi nas Firmino svake godine...FRANK RIBERY je napisao/la:Firmino se dokazao u top ligi, Costa je igrao u prosječnoj Ukrajni. Protiv BAyerna se nije vidi, o čemu ti pričaš dečko.GazijaKalesija je napisao/la:Firmino bolji od Coste?![]()
![]()
![]()
Čekaj, sad nijedan igrač Porta ne valja? Nisu se vidjeli protiv Bayerna...
Ako se već nije išlo po top ime, trebali su razmisliti o Draxlera i Brandtu. Meni bi više usrećili ovakvi transferi nego transfer mačka u vreći. Bolje istrpiti jednu sezonu ovu dvojicu nego baciti novac na Brazilca koji ništa specijalno nije pokazao.
Cuj Douglas Costa
a prije 3 sezone bayo bio pojam za moc. Bolje da ste zadrzali Shaquirija mnogo je kvalitetniji od brazilca. Eto vam jos Montoya 
PS; svaka cast navijacima na ovom pdfu, raspravlja se svaki dan , imas sta procitat a ne ko mi, skidam vam kapu
PS; svaka cast navijacima na ovom pdfu, raspravlja se svaki dan , imas sta procitat a ne ko mi, skidam vam kapu
27.10.2020
-
Nerminovic
- Kontakt:
Draxlera da, prije 2-3 godine nazad ali kakav je sad ne moze on ni u S04 biti standardni kamoli kod nas.
BackSpace United
BackSpace United
necu nista pisati o njemu dok bayo to sluzbeno nepotvrdi ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://www.bild.de/sport/fussball/dougl ... .bild.html
Mozda i nije suplja prica...Bild pise da smo se dogovorili sa Shaktarom.
Mozda i nije suplja prica...Bild pise da smo se dogovorili sa Shaktarom.
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravu si sa ovim potezima uprave sad i ja očekujem Monotojuleorey je napisao/la:Cuj Douglas Costaa prije 3 sezone bayo bio pojam za moc. Bolje da ste zadrzali Shaquirija mnogo je kvalitetniji od brazilca. Eto vam jos Montoya
Ko zna možda costa nebude kugla nr.2
-
KayserSose
- Kontakt:
Costa je ok pick. I Ribery je igrao u Turskoj ligi pa izrastao u klasu, Modrić je do 23. bio u HNL-u. .. Mada on nije trenutna garancija za najviše domete, te bi s tog aspekta Griezmann bio puno veći ulov (plus što vam je AML puno problematičnija pozicija zbog Riberyja).
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
Nerminovic
- Kontakt:
Griezmann u svoj ugovor ima klauzulu, kostao bi £43m - sad koliko to dodje u eurima ne znam.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.