Suad.joker90 je napisao/la:Kako bi se Subic onda zvao kad bi nekim cudom presao? Adnan??
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Das Ist Walter
Ili Alem, to bi mu dobro stajalo! E carevi su ovi iz BL! Nemanja dijete Borca, a mrze ga samo sto je igrao kod nas, e svasta..pitar079 je napisao/la:Almirjoker90 je napisao/la:Kako bi se Subic onda zvao kad bi nekim cudom presao? Adnan??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Furaju se da su Škripari i Široki Brijegjoker90 je napisao/la:Ili Alem, to bi mu dobro stajalo! E carevi su ovi iz BL! Nemanja dijete Borca, a mrze ga samo sto je igrao kod nas, e svasta..pitar079 je napisao/la:Almirjoker90 je napisao/la:Kako bi se Subic onda zvao kad bi nekim cudom presao? Adnan??
Da je momak ljubio nas grb, pljuvao po njima i sl. pa shvatio bih. Ali i kad je dao gol protiv njih, nije slavio, ispostovao ih. Ne znam stvarno je li moguce da je da raja tamo toliko zatrovana mrznjom..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije on jedini njihov koji je igrao kod nas, sjeti se koliko je Banjalučana protutnjalo kroz FKS, i na kraju bi se opet njima vraćali. Ali nijednog nisu uzeli na zub ko njega, možda je i kod njih puno srao po društvenim mrežamajoker90 je napisao/la:Da je momak ljubio nas grb, pljuvao po njima i sl. pa shvatio bih. Ali i kad je dao gol protiv njih, nije slavio, ispostovao ih. Ne znam stvarno je li moguce da je da raja tamo toliko zatrovana mrznjom..
1946
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Koja tri, dva, Banja Luka i Grbavica, nas je IGRAMA zadužio da ga fino dočekamo.BitiSrcemVezan je napisao/la:Elem, ako ostane u PL definitivno imat' će 3 stadiona gdje će mu biti sve osim lahko da igra
- kenan_tm87
- Kontakt:
Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
FORZA ZELJO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Budi realan, bio je uzet na zub od dobrog dijela raje još dok je kod nas igrao, sad zamisli kakvi će povici ići prema njemu kad se na Koševu pojavi u dresu drugog kluba. Ko ga je.e iskreno, ko zasluži neće mu se ni psovati, on ako je igrama donekle zaslužio (i to je VEOMA diskutabilno al' hajde) ponašanjem van terena nije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nije on jedini njihov koji je igrao kod nas, sjeti se koliko je Banjalučana protutnjalo kroz FKS, i na kraju bi se opet njima vraćali. Ali nijednog nisu uzeli na zub ko njega, možda je i kod njih puno srao po društvenim mrežamajoker90 je napisao/la:Da je momak ljubio nas grb, pljuvao po njima i sl. pa shvatio bih. Ali i kad je dao gol protiv njih, nije slavio, ispostovao ih. Ne znam stvarno je li moguce da je da raja tamo toliko zatrovana mrznjom..Ili im je bio miljenik pa očekivali da se kod njih vrati... Elem, ako ostane u PL definitivno imat' će 3 stadiona gdje će mu biti sve osim lahko da igra
1946
da su zatucani, to je jasno, al' morate ih shvatit', nije im lako! Banjalučanin, Nemanja Bilbija, navija za FK Crvena zvezda pored FK Borac iz rodnog grada, uz to je još igrao za balijski klub, FK Sarajevo, koji oni mrze najviše u ovoj državi 
- manijakgotti
- Kontakt:
A sto Puzigacu ne mrze i on je dijete Borca
Ima jedan koji mrze vise od SarajevaChinaglia je napisao/la:da su zatucani, to je jasno, al' morate ih shvatit', nije im lako! Banjalučanin, Nemanja Bilbija, navija za FK Crvena zvezda pored FK Borac iz rodnog grada, uz to je još igrao za balijski klub, FK Sarajevo, koji oni mrze najviše u ovoj državi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Mislim da Puzi nije Borcevo dijete. Igrao jeste za njih ali znam da je trenirao u Dzaji i jos negdje. Kako god, Puzijev stari nije bio legenda Borca a ni sam Puzi nije bio toliko bitan i slavan u Borcu koliko N.Bilbija. Nije poredjenje na mjestu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
samo govorim kako jeste, mi Tuzlaci smo Srbi, al' ne mrzimo državu u kojoj živimobagrcavi je napisao/la:nemoj tako na braću.
kod nas Bože pravde, odnosno, Jedna si jedina, imaju jednak tretman
- kenan_tm87
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
FORZA ZELJO
živela Srbija, u inat balijama poput tebebagrcavi je napisao/la:Niste vi Srbi, vi ste samo degeni.
[youtube][/youtube]
Gledaj, nazalost djeca se psuju skoro svim igracima, pa sa istoka konstantno psuju nasim igracima takve stvari. To nije ok a da mu je neko prijetio smrcu je laz i tu nema price. Pa i Pelak i Bucan itd. su igrali za Zelju pa sta? Sad jedan klinjo od 15g moze napisati recimo Torlaku sms da ce biti mrtav ako predje kod vas i odmah ce se reci da mu se prijetilo itd. a to nema veze a ozbiljnoscu.kenan_tm87 je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
A jesi me zajebo, al baš si me zajebo...Chinaglia je napisao/la:živela Srbija, u inat balijama poput tebebagrcavi je napisao/la:Niste vi Srbi, vi ste samo degeni.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
I vi jos u devedesetim, nama su svi bili dobri ovi koji nisu iz Tuzle. Pokazali su se momci boljim od ovih koji su iz Tuzle..
Mislim da nije ni njima cilj doci u neki Tuzlu da igraju ali odrade sve kako treba. Radovanovic iz I. Sarajeva npr odlican momak
Mislim da nije ni njima cilj doci u neki Tuzlu da igraju ali odrade sve kako treba. Radovanovic iz I. Sarajeva npr odlican momak
- kenan_tm87
- Kontakt:
Da, da. Takva djeca da je zbog toga odustao od transfera i presao u Jedinstvo.Sabinho je napisao/la:Gledaj, nazalost djeca se psuju skoro svim igracima, pa sa istoka konstantno psuju nasim igracima takve stvari. To nije ok a da mu je neko prijetio smrcu je laz i tu nema price. Pa i Pelak i Bucan itd. su igrali za Zelju pa sta? Sad jedan klinjo od 15g moze napisati recimo Torlaku sms da ce biti mrtav ako predje kod vas i odmah ce se reci da mu se prijetilo itd. a to nema veze a ozbiljnoscu.kenan_tm87 je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.