Ima jedan koji mrze vise od SarajevaChinaglia je napisao/la:da su zatucani, to je jasno, al' morate ih shvatit', nije im lako! Banjalučanin, Nemanja Bilbija, navija za FK Crvena zvezda pored FK Borac iz rodnog grada, uz to je još igrao za balijski klub, FK Sarajevo, koji oni mrze najviše u ovoj državi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Mislim da Puzi nije Borcevo dijete. Igrao jeste za njih ali znam da je trenirao u Dzaji i jos negdje. Kako god, Puzijev stari nije bio legenda Borca a ni sam Puzi nije bio toliko bitan i slavan u Borcu koliko N.Bilbija. Nije poredjenje na mjestu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
samo govorim kako jeste, mi Tuzlaci smo Srbi, al' ne mrzimo državu u kojoj živimobagrcavi je napisao/la:nemoj tako na braću.
kod nas Bože pravde, odnosno, Jedna si jedina, imaju jednak tretman
- kenan_tm87
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
FORZA ZELJO
živela Srbija, u inat balijama poput tebebagrcavi je napisao/la:Niste vi Srbi, vi ste samo degeni.
[youtube][/youtube]
Gledaj, nazalost djeca se psuju skoro svim igracima, pa sa istoka konstantno psuju nasim igracima takve stvari. To nije ok a da mu je neko prijetio smrcu je laz i tu nema price. Pa i Pelak i Bucan itd. su igrali za Zelju pa sta? Sad jedan klinjo od 15g moze napisati recimo Torlaku sms da ce biti mrtav ako predje kod vas i odmah ce se reci da mu se prijetilo itd. a to nema veze a ozbiljnoscu.kenan_tm87 je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
A jesi me zajebo, al baš si me zajebo...Chinaglia je napisao/la:živela Srbija, u inat balijama poput tebebagrcavi je napisao/la:Niste vi Srbi, vi ste samo degeni.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
I vi jos u devedesetim, nama su svi bili dobri ovi koji nisu iz Tuzle. Pokazali su se momci boljim od ovih koji su iz Tuzle..
Mislim da nije ni njima cilj doci u neki Tuzlu da igraju ali odrade sve kako treba. Radovanovic iz I. Sarajeva npr odlican momak
Mislim da nije ni njima cilj doci u neki Tuzlu da igraju ali odrade sve kako treba. Radovanovic iz I. Sarajeva npr odlican momak
- kenan_tm87
- Kontakt:
Da, da. Takva djeca da je zbog toga odustao od transfera i presao u Jedinstvo.Sabinho je napisao/la:Gledaj, nazalost djeca se psuju skoro svim igracima, pa sa istoka konstantno psuju nasim igracima takve stvari. To nije ok a da mu je neko prijetio smrcu je laz i tu nema price. Pa i Pelak i Bucan itd. su igrali za Zelju pa sta? Sad jedan klinjo od 15g moze napisati recimo Torlaku sms da ce biti mrtav ako predje kod vas i odmah ce se reci da mu se prijetilo itd. a to nema veze a ozbiljnoscu.kenan_tm87 je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Zar je moguće da su neki prijetili smrću i psovali djecu Nadareviću kad je trebao preći u Želju? Zar ste toliko ćoravi da ne vidite da ste i vi takvi, mrzili ste svakog koji je kod nas prešao a sada ovdje morališete kao "zar je moguće da je raja tamo toliko zatrovana mržnjom".
LEVEL glupi PITAR
FORZA ZELJO
nije mi bio cilj da te zajebem, nego da ti pokažem koliko si zatucan, ili narodski rečeno, glupbagrcavi je napisao/la:A jesi me zajebo, al baš si me zajebo...
Kad ti nekom kažeš da je glup, to samo može biti kompliment. Kakav levat, tipičan Tuzlak 
DRUG NEBI TI PUNCA
To sto Tuzla nije zvizdala himnoj ne osuđujem uopste.Chinaglia je napisao/la:nije mi bio cilj da te zajebem, nego da ti pokažem koliko si zatucan, ili narodski rečeno, glupbagrcavi je napisao/la:A jesi me zajebo, al baš si me zajebo...
Ali reci da su Tuzlaci Srbi je i vise nego degutantno i ispod pojasa.Sigurno bi se i sam Azmir postidio takvog necega pa makar receno i u sali
I lijepo bi bilo da se covjek nasali u svoje ime a ne da to lijepo upakuje u generalizaciju i kaze MI.
Opet generalizacija.Treba onda i navijace Zelje gledati sve kao Mirela,Aldina...imate temu za prepucavanje pa izvolite.Kad ti nekom kažeš da je glup, to samo može biti kompliment. Kakav levat, tipičan Tuzlak
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
bagrcavi je napisao/la:Kad ti nekom kažeš da je glup, to samo može biti kompliment. Kakav levat, tipičan Tuzlak
miki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
Chinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:nemoj tako na braću.
Kako si samo glup i jadan momak to je strasno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bježi ba Amerikanac ti si stariji momak, kakvo je to ponašanje.
Dečko je sam priznao gore, nije do mene. Ali opet ima pravo Arhimed, ima normalnih ljudi u Tuzli, samo mamlazi kao ovaj gore su glasniji.
@brile Kako sam na to zaboravio

@brile Kako sam na to zaboravio
DRUG NEBI TI PUNCA
Cuj Nadarevic nije presao zbog prijetnji.
pa stvarno. Nasih otpadaka je kod vas igralo koliko hoces, od Cenana do Stanica i sad kao Nadaravicu se samo prijetilo i psovalo
pa stvarno. Nasih otpadaka je kod vas igralo koliko hoces, od Cenana do Stanica i sad kao Nadaravicu se samo prijetilo i psovalo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ovo jadno,ovo je nesto mnogo mnogo viseSaltCityAttack je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:nemoj tako na braću.
Kako si samo glup i jadan momak to je strasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pitar079 je napisao/la:Cuj Nadarevic nije presao zbog prijetnji.![]()
Njega ste tražili. Tražili ste i Tomića i Kvesica ali neće niko sa konja na magarca. I mrtvi Stanić ce radije u Olimpic nego na magarca.
Sve smo trazili i Vareu smo trazili i Nuspahica smo trazili. Sve. Turkovica ste nam uzeli ispred nosa pa smo se okrenuli Benki.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
pitar079 je napisao/la:Sve smo trazili i Vareu smo trazili i Nuspahica smo trazili. Sve. Turkovica ste nam uzeli ispred nosa pa smo se okrenuli Benki.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.