po tome nista specijalnosony_91 je napisao/la:U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupacombe je napisao/la:Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Divno, pojačanje po mjeri. kuknjava kuknjavasony_91 je napisao/la:U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupacombe je napisao/la:Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
Tuga, jad i čemer.
Taj Basić je sigurno nekog lovatora sin.Gura ga gdje stigne.Mozda Zvijezdi koji evrić zadije da bi se nasao u sastavu

Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Zavidna karijera nema sta,pogotovo sto je nastupao i za Hrid.Ja sve mislim doso je kraj dovodjenja anonimusa koji ce sjedit na tribinama i grickat kospe .Po meni svaki nas junior ima vecu karijeru od ovog bar su igrali kvalitetnu omladinsku ligu protiv vrsnjaka iz vecih klubova u BiH.Volio bi da nisam u pravu,ali sam misljenja da za povratak u pl treba sklopit jak tim koji ce jakim individualcima i golgeterima na startu prvenstva nadomjestiti pocetnu neuigranost.sony_91 je napisao/la:U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupacombe je napisao/la:Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
Ma nije ovo pljuvanje drug,nego su ljudi rekli da se ide ekspresno na PL-u..ovo do sada ne ulijeva baš neki optimizam,mi trenutno sa ovom ekipom ne možemo parirati s najmanje 3-4 ekipe..baš zato sam i ranije pisao,da se Nedimu na vrijeme obezbijedi kvalitetan igrački kadar da to čovjek može da uigra..NKZ07 je napisao/la:Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
Ljudi polahko mi moramo biti svjesni da ekipu gradimo od nule doci ce 12-13 igraca a moramo biti realni da ne mozemo ocekivati da svi budu ekstra pojacanja vec 5-6 solidni i doci ce 5-6 pojacanja uz par ovih momaka koji su ostali ja sam siguran u povratak
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Na kojeg igrača??? Ti ovo zadnje što je došlo nazivaš igračima??? Jeli ko pljuvao kada su doši Brka i Savić, nije zato što svako od nas ko iole prati BH Fudbal zna da su oni pojačanja.NKZ07 je napisao/la:Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
I nemoj te se zavaravati i biti slijepi kraj očiju da će od ovakvih i sličnih Jusufbegović sastavit dobru ekipu. Od njih ni Murinjo nebi ništa sklopio.
Evo javno nudim opkladu da će mo ako ostane ova ekipa i ako se nastave dovoditi ovakva pojačanja kao do sada završiti ispod 4-5 mjesta.
Sa ovakvim igračima priče o borbi za titulu će završiti već poslije 10 kola.
Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu. 
ma drug kao što vidiš niko nema pojma šta se dešava u klubu,sve inf. dobijamo na kapaljku..nego kakav je taj Radovanović,koju poziciju igra?Pappy je napisao/la:Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu.
Klasični napadač. Za onog sidraša gore fenomenalan. Ali je problem što je u Slobodi odigrao prvih par kola, i onda je imao tešku povredu. I trebao da se vrati u aprilu međutim nije imao dovoljno snage u nogama i ponovo je odsustvovao. I načuo sam da je Zvijezda kontala da ga dovede, pa da vidim koliko je istina zna li neko.zmaj348 je napisao/la:ma drug kao što vidiš niko nema pojma šta se dešava u klubu,sve inf. dobijamo na kapaljku..nego kakav je taj Radovanović,koju poziciju igra?Pappy je napisao/la:Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu.
-
reddragon001
- Kontakt:
Još nema nista zvanično. Tako da sve info možete pročitati na www.nkzvijezda.ba
Za ulazak u PL.trebas imati najmanje 4-5 premijerligaski igrača.tj.igrača koji mogu igrati u prvoj postavi prosječnog premijerligasa.Naravno,da bi oni igrali treba ih vise platiti nego sto bi bili plaćeni u tom nekom prosječnom premijerligašu.Nama je bio problem zadnjih godina dovesti prosječnog igrača kada smo bili I premijerligasi.Bas iz razloga sto će igrati za pastetu u Zelji primjera radi,a od nas traži pečenje.Da se ne shvati bukvalno,znamo na sta se misli.Po meni Savić i Brković nisu trazena roba u PL.ali zato su za ovu ligu vise nego dobri.Jednostavno se mora dobro podmazati nekoliko premijerligaskih igrača,onih koji mogu biti starteri u svakom od ovih prosječnih klubova iz PL.Tipa Radovanovića i sličnih njemu bi bili samo na gubitku jer bi to njima bukvalno bila rehabilitacija za ponovo igranje i premijeri.Imali smo u PL. takvog Demića,Ponjevića i mnogo njih koji su hegali po terenu za dobre pare a samo s njima gubili bodove.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ljudi rade svoj poso. Naše je da čekamo
zrak treperi ko da nebo gori
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sprema se oluja
-
reddragon001
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/player/senad-kasic/ na probi danas ovaj igrac primjecen. Isto igrac iz Hrvatskog dagovoljca, i naravno Mirza Basic kojeg sam vec spominjao.
Radovanivic je za par prvih kola pokupio simpatije slobodasa. Mislim da je u prvih 5 kola zabio 4 gola i to pobjednicke protiv Celika i Zrinjskog.
Tada je dozivio povredu, bio je u Tz cijelu sezonu, radio rahibilitaciju, ali nije zaigrao.
Ako je zdrav on je pojacanje i za Premijeru, a kamoli za Federalnu.
Tada je dozivio povredu, bio je u Tz cijelu sezonu, radio rahibilitaciju, ali nije zaigrao.
Ako je zdrav on je pojacanje i za Premijeru, a kamoli za Federalnu.
tuzlanska Sloboda
-
batigol777
- Kontakt:
Je li dosao radovanovic ili se to opet prizeljkuje da dodje
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
malo ste mi ne jasni, dok ste bili u PL jedva sastavljali kraj s krajem, nikog niste mogli dovest od kvalitetnih igrača..
sad kad ste ispali ,odjednom se dovode igrači iz PL. Zasto ste ispali uopce ?.
sad kad ste ispali ,odjednom se dovode igrači iz PL. Zasto ste ispali uopce ?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.