NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 25 jun 2015, 10:54

sony_91 je napisao/la:
combe je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
Odakle je Piska taj Bašić moželi nešto više o njemu, ime, gdje je igrao itd.
U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupa
po tome nista specijalno

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 25 jun 2015, 11:00

sony_91 je napisao/la:
combe je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Eto Basic završen danas. I još neki trebo bih u toku dana znati ime. Večeras bip-test provjera izdržljivosti igrača u 17:00
U BiH igrao u omladinskim selekcijama Radnika iz Hadžića nakon čega odlazi u češki Pribram gdje se zadržao godinu i gdje je većinom igrao za rezervni tim dok je za prvi tim upisao samo jedan nastup. Nakon toga dolazi u Olimpic gdje ne upisuje ni jedan nastup i prelazi u sarajevski Hrid. Zadnju polusezonu proveo u trećoj ligi Austrije u ekipi koja se bukvalno raspadala (za sezonu osvojili 9 bodova) i za koju je upisao tri nastupa
Divno, pojačanje po mjeri. kuknjava kuknjava :urnebes: :urnebes: kuknjava kuknjava
Tuga, jad i čemer.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jun 2015, 11:10

Taj Basić je sigurno nekog lovatora sin.Gura ga gdje stigne.Mozda Zvijezdi koji evrić zadije da bi se nasao u sastavu :urnebes: :urnebes:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 25 jun 2015, 11:12

Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 jun 2015, 11:14

sony_91 je napisao/la:
combe je napisao/la:
Zavidna karijera nema sta,pogotovo sto je nastupao i za Hrid.Ja sve mislim doso je kraj dovodjenja anonimusa koji ce sjedit na tribinama i grickat kospe .Po meni svaki nas junior ima vecu karijeru od ovog bar su igrali kvalitetnu omladinsku ligu protiv vrsnjaka iz vecih klubova u BiH.Volio bi da nisam u pravu,ali sam misljenja da za povratak u pl treba sklopit jak tim koji ce jakim individualcima i golgeterima na startu prvenstva nadomjestiti pocetnu neuigranost.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 jun 2015, 11:31

NKZ07 je napisao/la:Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
Ma nije ovo pljuvanje drug,nego su ljudi rekli da se ide ekspresno na PL-u..ovo do sada ne ulijeva baš neki optimizam,mi trenutno sa ovom ekipom ne možemo parirati s najmanje 3-4 ekipe..baš zato sam i ranije pisao,da se Nedimu na vrijeme obezbijedi kvalitetan igrački kadar da to čovjek može da uigra..

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 25 jun 2015, 12:13

Ljudi polahko mi moramo biti svjesni da ekipu gradimo od nule doci ce 12-13 igraca a moramo biti realni da ne mozemo ocekivati da svi budu ekstra pojacanja vec 5-6 solidni i doci ce 5-6 pojacanja uz par ovih momaka koji su ostali ja sam siguran u povratak
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jun 2015, 12:29

NKZ07 je napisao/la:Nema smissla ovo pljuvanje na svakog igraca,nedim ce uradit ekstra poso s njima i ulazimo u Pl ne sikirajte se
Na kojeg igrača??? Ti ovo zadnje što je došlo nazivaš igračima??? Jeli ko pljuvao kada su doši Brka i Savić, nije zato što svako od nas ko iole prati BH Fudbal zna da su oni pojačanja.
I nemoj te se zavaravati i biti slijepi kraj očiju da će od ovakvih i sličnih Jusufbegović sastavit dobru ekipu. Od njih ni Murinjo nebi ništa sklopio.
Evo javno nudim opkladu da će mo ako ostane ova ekipa i ako se nastave dovoditi ovakva pojačanja kao do sada završiti ispod 4-5 mjesta.
Sa ovakvim igračima priče o borbi za titulu će završiti već poslije 10 kola.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jun 2015, 12:57

Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu. :?

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 jun 2015, 13:03

Pappy je napisao/la:Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu. :?
ma drug kao što vidiš niko nema pojma šta se dešava u klubu,sve inf. dobijamo na kapaljku..nego kakav je taj Radovanović,koju poziciju igra?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jun 2015, 13:12

zmaj348 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Može li mi neko potvrditi da li postoji zainteresovanost Zvijezde za Igora Radovanovića ? Navodno su spremni da ga dovedu. :?
ma drug kao što vidiš niko nema pojma šta se dešava u klubu,sve inf. dobijamo na kapaljku..nego kakav je taj Radovanović,koju poziciju igra?
Klasični napadač. Za onog sidraša gore fenomenalan. Ali je problem što je u Slobodi odigrao prvih par kola, i onda je imao tešku povredu. I trebao da se vrati u aprilu međutim nije imao dovoljno snage u nogama i ponovo je odsustvovao. I načuo sam da je Zvijezda kontala da ga dovede, pa da vidim koliko je istina zna li neko.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jun 2015, 14:24

Još nema nista zvanično. Tako da sve info možete pročitati na www.nkzvijezda.ba

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jun 2015, 15:47

Za ulazak u PL.trebas imati najmanje 4-5 premijerligaski igrača.tj.igrača koji mogu igrati u prvoj postavi prosječnog premijerligasa.Naravno,da bi oni igrali treba ih vise platiti nego sto bi bili plaćeni u tom nekom prosječnom premijerligašu.Nama je bio problem zadnjih godina dovesti prosječnog igrača kada smo bili I premijerligasi.Bas iz razloga sto će igrati za pastetu u Zelji primjera radi,a od nas traži pečenje.Da se ne shvati bukvalno,znamo na sta se misli.Po meni Savić i Brković nisu trazena roba u PL.ali zato su za ovu ligu vise nego dobri.Jednostavno se mora dobro podmazati nekoliko premijerligaskih igrača,onih koji mogu biti starteri u svakom od ovih prosječnih klubova iz PL.Tipa Radovanovića i sličnih njemu bi bili samo na gubitku jer bi to njima bukvalno bila rehabilitacija za ponovo igranje i premijeri.Imali smo u PL. takvog Demića,Ponjevića i mnogo njih koji su hegali po terenu za dobre pare a samo s njima gubili bodove.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jun 2015, 19:08

Ljudi rade svoj poso. Naše je da čekamo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2015, 20:18

zrak treperi ko da nebo gori
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 jun 2015, 21:23

Sprema se oluja

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jun 2015, 21:44

http://fkzeljeznicar.ba/player/senad-kasic/ na probi danas ovaj igrac primjecen. Isto igrac iz Hrvatskog dagovoljca, i naravno Mirza Basic kojeg sam vec spominjao.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jun 2015, 23:18

Radovanivic je za par prvih kola pokupio simpatije slobodasa. Mislim da je u prvih 5 kola zabio 4 gola i to pobjednicke protiv Celika i Zrinjskog.
Tada je dozivio povredu, bio je u Tz cijelu sezonu, radio rahibilitaciju, ali nije zaigrao.

Ako je zdrav on je pojacanje i za Premijeru, a kamoli za Federalnu.
tuzlanska Sloboda

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 25 jun 2015, 23:28

Je li dosao radovanovic ili se to opet prizeljkuje da dodje
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 jun 2015, 23:50

malo ste mi ne jasni, dok ste bili u PL jedva sastavljali kraj s krajem, nikog niste mogli dovest od kvalitetnih igrača..
sad kad ste ispali ,odjednom se dovode igrači iz PL. Zasto ste ispali uopce ?.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.