Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:Hahaahhaha Dzene. Pa broji na americkom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volim to razmisljanje.“Mislim da smo izvukli dobrog protivnika i da nije moglo bolje, bar po mom mišljenju. Oni jesu kvalitetna ekipa, Poljaci igraju čvrst nogomet, što nama možda i ne odgovara toliko. Ipak, bez obzira koga smo izvukli, po meni moramo proći dalje. Igramo na domaćem terenu prvu utakmicu i trebamo sve položiti u tu utakmicu. Moramo se dobro spremiti i pružiti svoj maksimum. Imamo dobru ekipu, pokazali smo karakter i pred kraj prvenstva i to trebamo ponoviti i u Ligi prvaka. Svaki trening se trudim maksimalno da se spremim što bolje.”, rekao je Leon Benko.
Head je napisao/la:Volim to razmisljanje.“Mislim da smo izvukli dobrog protivnika i da nije moglo bolje, bar po mom mišljenju. Oni jesu kvalitetna ekipa, Poljaci igraju čvrst nogomet, što nama možda i ne odgovara toliko. Ipak, bez obzira koga smo izvukli, po meni moramo proći dalje. Igramo na domaćem terenu prvu utakmicu i trebamo sve položiti u tu utakmicu. Moramo se dobro spremiti i pružiti svoj maksimum. Imamo dobru ekipu, pokazali smo karakter i pred kraj prvenstva i to trebamo ponoviti i u Ligi prvaka. Svaki trening se trudim maksimalno da se spremim što bolje.”, rekao je Leon Benko.
sad nekad.. aBd Ibrak ce da to odradiBurberry46 je napisao/la:Jel sletio Stepanov? Danas dolazi na pregovore
BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj Dženo je kriminalan i dalje sa ovim izjavamaNajnovije pozicije u svijetu fudbala: "Ono što se kaže lijevo krilo" i "Desno krilo jeli"
Trenutno korisnika/ca: boki86, napoleon72 i 55 gostiju.