FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:07

kengur je napisao/la:
xbox je napisao/la:Dva nova stopera i ikande to bi bilo vise nego odlicno. I onda Vukcevic on nenadano haha
A nakon njih Spahic :urnebes:
TO :kralj:
Head je napisao/la:Stepanov je profesor doktor za Barbarica.
Profesor doktor.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 14:09

ShofaII je napisao/la:Ja mislim da Riki kad dobije 6 sekundi da ga iz prve postavr niko nece istjerati
Ma dobro, to je pretjerano ocekivati, ali Riki jedva ceka priliku i iskoristit ce je 200%

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:17

FrancescoTotti je napisao/la:Sta sinoc neki brat napisa, Milane potpisi, poj'ebaces pola sehera i cijelo istocno sarajevo :urnebes:
:urnebes: :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 14:18

slika
:cool: :cool: :cool:

P.S. svaka cast 033 sportu na clanku.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 14:19

Jao ako Stepanov potpise pa kad se Husara upali da dovodimo polovnjake i stavi slike svojih sticenika Varupe i Mikelinija te napise: "Sa ovom dvojicom dolazi LP u Sarajevo". :lolno: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 14:21

nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno ovo ce biti vec treca sezona zajedno vjerujte to puno znaci .uvijek se pricalo daje zadrzati igrace evo sad smo uspjeli i opet pojedinci nisu zadovoljni ,nek dovedu pravog stopera i ja sam prezadovoljan ovom ekipom :salut: :salut: .bas citam pitaju savu milosevica kako je to uspjelo da srbija osvoji SP 21 kaze 5 godina zajedno selekcija isti trener (kontinuitet u radu je garancija uspjeha ) tako da ne trebamo brinuti ako ne ove za 1 -2 -3 godine doci ce uspjeh i u evropi u to sam siguran

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 14:22

bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno
:nene: :nene: :nene:

A Benko?
:mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:23

Benkara je numero uno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2015, 14:26

“Stav kluba je da nam treba još jedan igrač, i to koji će odmah igrati, te koji će biti prevaga na poziciji stopera''.

Trenutno stav grada Sarajeva :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 jun 2015, 14:32

@Bosniacum Lilium ma znam da pretjerujem :D
Ali ono sto stvarno mislim jeste da ce on biti jako bitan igrac sa klupe, nešto slicno kao i Duljevic kad je ulazio sa klupe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 jun 2015, 14:35

MortemHz je napisao/la:“Stav kluba je da nam treba još jedan igrač, i to koji će odmah igrati, te koji će biti prevaga na poziciji stopera''.

Trenutno stav grada Sarajeva :mrgreen:
:rol: :tokralju: :tokralju:
Ti si opet šampion !

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 25 jun 2015, 14:37

Ovaj mali Riki je veliki talenat ali koliko ce dobiti minutaze prvenstveno zavisi od drugih igraca I nasih rezultata. Njemu I Andjusicu kao I Mihojevicu se mora dati prostora ove sezone u kupu I kad kad u ligi. Ovaj Milosevic mora dobiti mjesto skauta kod nas. Jednostavno, po ko zna koji put pokazuje da zna prepoznati talenat, i sa tim se jednostavno rodis. A mozda on vec I radi za nas a da mi neznamo. :mrgreen: Ne bih gomilao ofanzivne igrace, fkSarajevu, gradu Sarajevu, drzavi BiH je potreban samo jedan iskusan stoper I povratak Delaca. :urnebes:
Numquam Desistemus!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 14:37

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno
:nene: :nene: :nene:

A Benko?
:mrgreen:
mislio sam na ove sto su tu 2-3 godine naravno da je dobro sto je benko ostao pa i alispahic od njeg ocekujem da proigra ,ima kvalitet .

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 14:38

badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Sigurno si ga pratio. Kakav je?

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 25 jun 2015, 14:39

Hajmo svi na Americkom brojati dok Stepanov ne potpise haha

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jun 2015, 14:55

Kad izvucemo na Kosevu povoljan rezultat po nas ima da se Poljaci sjebu, kad Horde najave dolazak 2 milje :opaopa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jun 2015, 14:59

pitar079 je napisao/la:
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.

Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
Hayley <3

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 14:59

ShofaII je napisao/la:@Bosniacum Lilium ma znam da pretjerujem :D
Ali ono sto stvarno mislim jeste da ce on biti jako bitan igrac sa klupe, nešto slicno kao i Duljevic kad je ulazio sa klupe.
Eh to je vec dosta realno, inace on igra lijevo krilo i sredinu. Mene najvise raduje sto je on pravi Hordaš, a pored toga i ima kvalitet za nas. Prvi dokaz Semjon gdje ja jako postujem njegove skautske sposobnosti, a onda i Dzeno zadovoljan, a godinama je radio sa djecom i mladim igracima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 15:03

badblueboylivno je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.

Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
Nemamo pare covjece ni za Sigalija ni za Taravela. :nene:
"Od startnih 11 najmanje zarađuju Josip Pivarić i Domagoj Antolić (150.000 evra godišnje), potom slede Gonkalo i Ivo Pinto (200.000 evra), potom Marcelo Brozović (300.000 evra godišnje, nedavno mu je povećana plata), Leonardo Sigali (350.000 evra)..."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 15:07

Je li taj mali Kobiljar stvarno takva masina kao sto raja prica? Na kojeg naseg igraca najvise podsjeca igrom, tj stilom igre?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.