FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:07

kengur je napisao/la:
xbox je napisao/la:Dva nova stopera i ikande to bi bilo vise nego odlicno. I onda Vukcevic on nenadano haha
A nakon njih Spahic :urnebes:
TO :kralj:
Head je napisao/la:Stepanov je profesor doktor za Barbarica.
Profesor doktor.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 14:09

ShofaII je napisao/la:Ja mislim da Riki kad dobije 6 sekundi da ga iz prve postavr niko nece istjerati
Ma dobro, to je pretjerano ocekivati, ali Riki jedva ceka priliku i iskoristit ce je 200%

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:17

FrancescoTotti je napisao/la:Sta sinoc neki brat napisa, Milane potpisi, poj'ebaces pola sehera i cijelo istocno sarajevo :urnebes:
:urnebes: :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 14:18

slika
:cool: :cool: :cool:

P.S. svaka cast 033 sportu na clanku.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 14:19

Jao ako Stepanov potpise pa kad se Husara upali da dovodimo polovnjake i stavi slike svojih sticenika Varupe i Mikelinija te napise: "Sa ovom dvojicom dolazi LP u Sarajevo". :lolno: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 14:21

nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno ovo ce biti vec treca sezona zajedno vjerujte to puno znaci .uvijek se pricalo daje zadrzati igrace evo sad smo uspjeli i opet pojedinci nisu zadovoljni ,nek dovedu pravog stopera i ja sam prezadovoljan ovom ekipom :salut: :salut: .bas citam pitaju savu milosevica kako je to uspjelo da srbija osvoji SP 21 kaze 5 godina zajedno selekcija isti trener (kontinuitet u radu je garancija uspjeha ) tako da ne trebamo brinuti ako ne ove za 1 -2 -3 godine doci ce uspjeh i u evropi u to sam siguran

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jun 2015, 14:22

bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno
:nene: :nene: :nene:

A Benko?
:mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2015, 14:23

Benkara je numero uno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2015, 14:26

“Stav kluba je da nam treba još jedan igrač, i to koji će odmah igrati, te koji će biti prevaga na poziciji stopera''.

Trenutno stav grada Sarajeva :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 jun 2015, 14:32

@Bosniacum Lilium ma znam da pretjerujem :D
Ali ono sto stvarno mislim jeste da ce on biti jako bitan igrac sa klupe, nešto slicno kao i Duljevic kad je ulazio sa klupe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 jun 2015, 14:35

MortemHz je napisao/la:“Stav kluba je da nam treba još jedan igrač, i to koji će odmah igrati, te koji će biti prevaga na poziciji stopera''.

Trenutno stav grada Sarajeva :mrgreen:
:rol: :tokralju: :tokralju:
Ti si opet šampion !

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 25 jun 2015, 14:37

Ovaj mali Riki je veliki talenat ali koliko ce dobiti minutaze prvenstveno zavisi od drugih igraca I nasih rezultata. Njemu I Andjusicu kao I Mihojevicu se mora dati prostora ove sezone u kupu I kad kad u ligi. Ovaj Milosevic mora dobiti mjesto skauta kod nas. Jednostavno, po ko zna koji put pokazuje da zna prepoznati talenat, i sa tim se jednostavno rodis. A mozda on vec I radi za nas a da mi neznamo. :mrgreen: Ne bih gomilao ofanzivne igrace, fkSarajevu, gradu Sarajevu, drzavi BiH je potreban samo jedan iskusan stoper I povratak Delaca. :urnebes:
Numquam Desistemus!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2015, 14:37

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno
:nene: :nene: :nene:

A Benko?
:mrgreen:
mislio sam na ove sto su tu 2-3 godine naravno da je dobro sto je benko ostao pa i alispahic od njeg ocekujem da proigra ,ima kvalitet .

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 25 jun 2015, 14:38

badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Sigurno si ga pratio. Kakav je?

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 25 jun 2015, 14:39

Hajmo svi na Americkom brojati dok Stepanov ne potpise haha

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 jun 2015, 14:55

Kad izvucemo na Kosevu povoljan rezultat po nas ima da se Poljaci sjebu, kad Horde najave dolazak 2 milje :opaopa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jun 2015, 14:59

pitar079 je napisao/la:
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.

Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
Hayley <3

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2015, 14:59

ShofaII je napisao/la:@Bosniacum Lilium ma znam da pretjerujem :D
Ali ono sto stvarno mislim jeste da ce on biti jako bitan igrac sa klupe, nešto slicno kao i Duljevic kad je ulazio sa klupe.
Eh to je vec dosta realno, inace on igra lijevo krilo i sredinu. Mene najvise raduje sto je on pravi Hordaš, a pored toga i ima kvalitet za nas. Prvi dokaz Semjon gdje ja jako postujem njegove skautske sposobnosti, a onda i Dzeno zadovoljan, a godinama je radio sa djecom i mladim igracima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 15:03

badblueboylivno je napisao/la:
pitar079 je napisao/la:
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.

Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
Nemamo pare covjece ni za Sigalija ni za Taravela. :nene:
"Od startnih 11 najmanje zarađuju Josip Pivarić i Domagoj Antolić (150.000 evra godišnje), potom slede Gonkalo i Ivo Pinto (200.000 evra), potom Marcelo Brozović (300.000 evra godišnje, nedavno mu je povećana plata), Leonardo Sigali (350.000 evra)..."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2015, 15:07

Je li taj mali Kobiljar stvarno takva masina kao sto raja prica? Na kojeg naseg igraca najvise podsjeca igrom, tj stilom igre?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”