TOkengur je napisao/la:A nakon njih Spahicxbox je napisao/la:Dva nova stopera i ikande to bi bilo vise nego odlicno. I onda Vukcevic on nenadano haha

Profesor doktor.Head je napisao/la:Stepanov je profesor doktor za Barbarica.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TOkengur je napisao/la:A nakon njih Spahicxbox je napisao/la:Dva nova stopera i ikande to bi bilo vise nego odlicno. I onda Vukcevic on nenadano haha
Profesor doktor.Head je napisao/la:Stepanov je profesor doktor za Barbarica.
Ma dobro, to je pretjerano ocekivati, ali Riki jedva ceka priliku i iskoristit ce je 200%ShofaII je napisao/la:Ja mislim da Riki kad dobije 6 sekundi da ga iz prve postavr niko nece istjerati
FrancescoTotti je napisao/la:Sta sinoc neki brat napisa, Milane potpisi, poj'ebaces pola sehera i cijelo istocno sarajevo
bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno
MortemHz je napisao/la:“Stav kluba je da nam treba još jedan igrač, i to koji će odmah igrati, te koji će biti prevaga na poziciji stopera''.
Trenutno stav grada Sarajeva
mislio sam na ove sto su tu 2-3 godine naravno da je dobro sto je benko ostao pa i alispahic od njeg ocekujem da proigra ,ima kvalitet .hilmo je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:nas najveci dobitak je sto smo zadrzali kostur ekipe Tatomirovic,Stojcev,Cimirot,Radovac,Velkoski ,Duljevic,Puzigaca i DZeno![]()
![]()
![]()
A Benko?
Sigurno si ga pratio. Kakav je?badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.pitar079 je napisao/la:Sigurno si ga pratio. Kakav je?badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Eh to je vec dosta realno, inace on igra lijevo krilo i sredinu. Mene najvise raduje sto je on pravi Hordaš, a pored toga i ima kvalitet za nas. Prvi dokaz Semjon gdje ja jako postujem njegove skautske sposobnosti, a onda i Dzeno zadovoljan, a godinama je radio sa djecom i mladim igracimaShofaII je napisao/la:@Bosniacum Lilium ma znam da pretjerujem
Ali ono sto stvarno mislim jeste da ce on biti jako bitan igrac sa klupe, nešto slicno kao i Duljevic kad je ulazio sa klupe.
Nemamo pare covjece ni za Sigalija ni za Taravela.badblueboylivno je napisao/la:Da je ozbiljnija kvaliteta, utopio bi ga Mamić negdje za lijepe pare, a on je prebačen u filijalu pa džaba otišao u Sturm, a onda se ubrzo, isto bez ikakve naknade, transferirao u Split, sedmoplasiranu ekipu lige.pitar079 je napisao/la:Sigurno si ga pratio. Kakav je?badblueboylivno je napisao/la:Barbarić za europsko Sarajevo, zanimljivo.
Obzirom je to najdeficitarnija pozicija u ekipi Sarajeva, taj klub se - kad uzmeš u obzir reputaciju, financijsko stanje i ambicije kluba - ne bi smio pojačavati igračima tog kalibra. Ako se već išlo na HNL i Dinamo, moglo se kod Dinama raspitati za Sigalija ili Taravela, strance od kojih jedan sigurno gubi mjesto u prvih 11 Mamićeve prćije, a koji bi za fine pare sigurno prešao u Sarajevo ili pak kod Rijeke za Špikića koji je as, a koji je bezveze iz Širokog otišao na sjeverni Jadran i u nepovrat bacio godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.