HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Babilon
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Babilon » 25 apr 2010, 13:55

Ako danas Zrinjski prvi puta u sezoni svlada Capljinu pobjedom na pecari ima priliku da uđe u polufinale,mozda Siroki bude igrao sa drugom postavom ,odmaranje glavnih igraca jer im je i cilj izgubiti jer opet lakse je putovati u mostar nego tuzlu,a u biti je svejedno tko ce ih zapasti Dita ili Zrinjski!
HSK Zrinjski Mostar

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 25 apr 2010, 14:02

Babilon je napisao/la:Ako danas Zrinjski prvi puta u sezoni svlada Capljinu pobjedom na pecari ima priliku da uđe u polufinale,mozda Siroki bude igrao sa drugom postavom ,odmaranje glavnih igraca jer im je i cilj izgubiti jer opet lakse je putovati u mostar nego tuzlu,a u biti je svejedno tko ce ih zapasti Dita ili Zrinjski!
teže je putovat u mo nego u tuzlu u tuzli smo ispraceni pljeskom a u mostaru smo popljuvani
i zrinjski se mora na pecari dobit više od 25 razlike i one guzonje mostarske iz uprave kk zrinjski mostar bolje im je da ne dolaze jer ce se u njih prstom upirat a dokazat cemo im kako se u širokom na kulturan nacin simpatizira klub
ja sam bio u mostaru i znojio se, cim zapljeskam našoj trici svi gledaju u mene i u sebi ko zna sta mi govore
stoga drage komšije ne trebate se nadat pobjedi na pecari :evil:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 apr 2010, 14:19

Kevin je napisao/la:sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!

ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..

inače slažem se bolje suđenje nego kad sude trio Jovanić, Zurap i Obradović..

svaka čast
prva stvar...tu odmah odstranis longina....jer covjek uopce nije nesto bitan igrac sirokog..ok, jeste igrac solidan za neke rotacije, ali za njega su trenutno i stembo i puljko drugi svijet....

druga stvar, prosrala njih trica na kraju a siroki pogodio 16 trojki :o :o :o :o ...stvarno mi nije jasan taj kriterijum Kevine....

treca stvar, sinoc nisam gledao tekmu tako da necu da komentiram nista....ali ovo gore sto sam napisao su cinjenice...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2010, 14:48

neno#4 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!

ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..

svaka čast
prva stvar...tu odmah odstranis longina....jer covjek uopce nije nesto bitan igrac sirokog..ok, jeste igrac solidan za neke rotacije, ali za njega su trenutno i stembo i puljko drugi svijet....

druga stvar, prosrala njih trica na kraju a siroki pogodio 16 trojki :o :o :o :o ...stvarno mi nije jasan taj kriterijum Kevine....

treca stvar, sinoc nisam gledao tekmu tako da necu da komentiram nista....ali ovo gore sto sam napisao su cinjenice...
druga stvar..Igokea gađala trice 2/13 prvo, a u drugom ih trojke spasile..a mi smo očito bili šuterski raspoloženi, sam Šime ih je 5 ubacio,a Šime je dobar tricaš, kao i Puljko i Štembo..ali smo ih zato i 32 puta ošutali..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 apr 2010, 16:42

Kevin je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

svaka čast

druga stvar..Igokea gađala trice 2/13 prvo, a u drugom ih trojke spasile..a mi smo očito bili šuterski raspoloženi, sam Šime ih je 5 ubacio,a Šime je dobar tricaš, kao i Puljko i Štembo..ali smo ih zato i 32 puta ošutali..
pa procenat od 50 posto je savrsen za modernu kosarku.....morala je i igokea nesto da ubaci....

Ostalo je samo ime.....

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 27 apr 2010, 23:43

pa šta bi s grgatom, kakva je ozljeda? oće mason biti spreman za 1/2?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 apr 2010, 00:15

Rutinski veceras, 94:79, tesko motivirati igrace u utakmici koja ti nista ne mijenja, no, dovoljna je bila prva cetvrtina da se demonstrira razlika u kvaliteti izmedju Širokog II i Zrinjskog. Cestitke mladim momcima koji su iznijeli utakmicu, posebno Planinicu sa 25 koseva i nekoliko stvarno vrhunskih zakucavanja. Jos ima prostora za napredak, ima situacija gdje stvarno ne razmislja, al ima i momenata kad se postavi fantasticno, i samo tako nek nastavi i digne jos postotak slobodnih bacanja i dobar.

HKK Široki TT Kabeli: Štemberger, Planinić 25, Čolak 7, Mileković 14, Naletilić 5, Ramljak, Špralja 15, Puljko 7, Longin 12, Barać 4, Petković 5, Mason
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 28 apr 2010, 01:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:Rutinski veceras, 94:79, tesko motivirati igrace u utakmici koja ti nista ne mijenja, no, dovoljna je bila prva cetvrtina da se demonstrira razlika u kvaliteti izmedju Širokog II i Zrinjskog. Cestitke mladim momcima koji su iznijeli utakmicu, posebno Planinicu sa 25 koseva i nekoliko stvarno vrhunskih zakucavanja. Jos ima prostora za napredak, ima situacija gdje stvarno ne razmislja, al ima i momenata kad se postavi fantasticno, i samo tako nek nastavi i digne jos postotak slobodnih bacanja i dobar.

HKK Široki TT Kabeli: Štemberger, Planinić 25, Čolak 7, Mileković 14, Naletilić 5, Ramljak, Špralja 15, Puljko 7, Longin 12, Barać 4, Petković 5, Mason
još da je pogodio jedno 5 bacanja i jedno polaganje cisto sto je promasio mogao je komotno na 30...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 apr 2010, 09:09

Jel u subotu Čapljina?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 apr 2010, 11:18

Ted Mosby je napisao/la:Jel u subotu Čapljina?
da..standardno mislim..20h

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 29 apr 2010, 11:34

Kevin je napisao/la:
Ja sam cuo da je u Nedjelju utakmica sa Capljinom, sad neznam je li to istina. Tako mi je rekao jedan igrac

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 apr 2010, 11:36

george town je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Ja sam cuo da je u Nedjelju utakmica sa Capljinom, sad neznam je li to istina. Tako mi je rekao jedan igrac

Sve tekme se igraju 1 maja malo zalosno za dan rada ali eto .. Tako je zvanicno ali sta se moze jbga :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 29 apr 2010, 12:16

Parovi polufinala play-offa: Široki TT Kabeli - Čapljina Lasta, Bosna ASA BH Telecom - Igokea. Prve utakmice na rasporedu su 1. i 2. maja.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 maj 2010, 21:53

+21 Široki...

dobra utakmica..treba ovo odmah pobjediti u Čapljini

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 02 maj 2010, 00:03

Bravo za Kosarkase Sirokog, jos jedanput su pokazali, ono sto vec pokazuju u proslih 10 godina, da su ponos Sirokog.Bravo Velicu za odlicno vodjenje ekipe, koji je rotirao od 12 cak 11 igraca(osim Grgata koji je ozljedjen, a nije bilo potreba za ulaskom).Radujem se povratku Masona i sve vecem sazrijevanju mladih igraca iz domace skole, i nadam se da ce Siroki ,ovo polufinale zavrsiti u dvije utakmice pobjedom u Capljini.Finale vjerovatno protiv Igokeje koja je veceras pregazila Bosnu, njih smatram za nas cak laksim protivnikom od Bosne.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 maj 2010, 12:45

capelo111 je napisao/la:Bravo za Kosarkase Sirokog, jos jedanput su pokazali, ono sto vec pokazuju u proslih 10 godina, da su ponos Sirokog.Bravo Velicu za odlicno vodjenje ekipe, koji je rotirao od 12 cak 11 igraca(osim Grgata koji je ozljedjen, a nije bilo potreba za ulaskom).Radujem se povratku Masona i sve vecem sazrijevanju mladih igraca iz domace skole, i nadam se da ce Siroki ,ovo polufinale zavrsiti u dvije utakmice pobjedom u Capljini.Finale vjerovatno protiv Igokeje koja je veceras pregazila Bosnu, njih smatram za nas cak laksim protivnikom od Bosne.
zar i ova nije namjestena!? :shock: :roll:
capelo111 je napisao/la:siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.
:roll: :roll:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 maj 2010, 18:54

Ma pusti papka, vidis da se provaljuje k'o jadnik kakav. Treba mu ove postove na svaku temu kopirati kad pocne nesto zugati i ''teoretizirati'', da dodje malo sebi i vidi sta pise jedan, a sta drugi dan.

Momcima cestitke, nazalost nisam bio u Širokom sinoc, ali vjerujem da je bila dobra utakmica i ocito nasa zasluzena pobjeda. Zao mi sto nisam upratio Masonov povratak, ocekivah burni docek. ;P
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 maj 2010, 13:02

cestitke za osvojenu jos jednu titulu prvaka...

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 maj 2010, 13:08

neno#4 je napisao/la:cestitke za osvojenu jos jednu titulu prvaka...
eeeh neka neka, nemoj jos ima jos da se igra ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 03 maj 2010, 22:45

Siroki-Capljina nije niti blokirana, niti ima razloga biti namjestena, za utakmicu Siroki-Zrinski sam rekao da bi mogla biti namjestena jer Sirokom netreba prije utakmice Zrinski-Capljina, a nakon sto je Zrinski izgubio , normalno da namjestanju nema smisla.Utakmicu Leotar-Siroki su do podne blokirale sve kladionice, u regionu i sve strane online kladionice poput BWIN I BET-AT-HOME.Poznato je da je na tu utakmicu ulozeno mnogo novaca na Siroki u Rusiji 600 tisuca eura itd.Kosarka i Nogomet ni po cemu se u Sirokom nemogu uspordjivati, zna se kako su kosarkasi u Sarajevu osvajali naslove, dok se isto zna na kakav nacin su Nogometasi Sirokog osvajali naslove kupujuci bodove po Posusju,Orasju,Travniku,Zepcu,Trebinju itd.I jos nesto, neda mi se sa vama djecom o ovom raspravljati,u BiH iz svih krajeva ljudi koji prate sport, vise cjene puno nasu kosarku od Nogometa, ako nevjerujete pitajte ih sami.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 3 gosta.