HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Ako danas Zrinjski prvi puta u sezoni svlada Capljinu pobjedom na pecari ima priliku da uđe u polufinale,mozda Siroki bude igrao sa drugom postavom ,odmaranje glavnih igraca jer im je i cilj izgubiti jer opet lakse je putovati u mostar nego tuzlu,a u biti je svejedno tko ce ih zapasti Dita ili Zrinjski!
HSK Zrinjski Mostar
teže je putovat u mo nego u tuzlu u tuzli smo ispraceni pljeskom a u mostaru smo popljuvaniBabilon je napisao/la:Ako danas Zrinjski prvi puta u sezoni svlada Capljinu pobjedom na pecari ima priliku da uđe u polufinale,mozda Siroki bude igrao sa drugom postavom ,odmaranje glavnih igraca jer im je i cilj izgubiti jer opet lakse je putovati u mostar nego tuzlu,a u biti je svejedno tko ce ih zapasti Dita ili Zrinjski!
i zrinjski se mora na pecari dobit više od 25 razlike i one guzonje mostarske iz uprave kk zrinjski mostar bolje im je da ne dolaze jer ce se u njih prstom upirat a dokazat cemo im kako se u širokom na kulturan nacin simpatizira klub
ja sam bio u mostaru i znojio se, cim zapljeskam našoj trici svi gledaju u mene i u sebi ko zna sta mi govore
stoga drage komšije ne trebate se nadat pobjedi na pecari
prva stvar...tu odmah odstranis longina....jer covjek uopce nije nesto bitan igrac sirokog..ok, jeste igrac solidan za neke rotacije, ali za njega su trenutno i stembo i puljko drugi svijet....Kevin je napisao/la:sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!
ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..
inače slažem se bolje suđenje nego kad sude trio Jovanić, Zurap i Obradović..
svaka čast
druga stvar, prosrala njih trica na kraju a siroki pogodio 16 trojki
treca stvar, sinoc nisam gledao tekmu tako da necu da komentiram nista....ali ovo gore sto sam napisao su cinjenice...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
druga stvar..Igokea gađala trice 2/13 prvo, a u drugom ih trojke spasile..a mi smo očito bili šuterski raspoloženi, sam Šime ih je 5 ubacio,a Šime je dobar tricaš, kao i Puljko i Štembo..ali smo ih zato i 32 puta ošutali..neno#4 je napisao/la:prva stvar...tu odmah odstranis longina....jer covjek uopce nije nesto bitan igrac sirokog..ok, jeste igrac solidan za neke rotacije, ali za njega su trenutno i stembo i puljko drugi svijet....Kevin je napisao/la:sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!
ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..
svaka čast
druga stvar, prosrala njih trica na kraju a siroki pogodio 16 trojki![]()
![]()
![]()
...stvarno mi nije jasan taj kriterijum Kevine....
treca stvar, sinoc nisam gledao tekmu tako da necu da komentiram nista....ali ovo gore sto sam napisao su cinjenice...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa procenat od 50 posto je savrsen za modernu kosarku.....morala je i igokea nesto da ubaci....Kevin je napisao/la:druga stvar..Igokea gađala trice 2/13 prvo, a u drugom ih trojke spasile..a mi smo očito bili šuterski raspoloženi, sam Šime ih je 5 ubacio,a Šime je dobar tricaš, kao i Puljko i Štembo..ali smo ih zato i 32 puta ošutali..neno#4 je napisao/la:prva stvar...tu odmah odstranis longina....jer covjek uopce nije nesto bitan igrac sirokog..ok, jeste igrac solidan za neke rotacije, ali za njega su trenutno i stembo i puljko drugi svijet....Kevin je napisao/la:sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!
svaka čast
druga stvar, prosrala njih trica na kraju a siroki pogodio 16 trojki![]()
![]()
![]()
...stvarno mi nije jasan taj kriterijum Kevine....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pa šta bi s grgatom, kakva je ozljeda? oće mason biti spreman za 1/2?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rutinski veceras, 94:79, tesko motivirati igrace u utakmici koja ti nista ne mijenja, no, dovoljna je bila prva cetvrtina da se demonstrira razlika u kvaliteti izmedju Širokog II i Zrinjskog. Cestitke mladim momcima koji su iznijeli utakmicu, posebno Planinicu sa 25 koseva i nekoliko stvarno vrhunskih zakucavanja. Jos ima prostora za napredak, ima situacija gdje stvarno ne razmislja, al ima i momenata kad se postavi fantasticno, i samo tako nek nastavi i digne jos postotak slobodnih bacanja i dobar.
HKK Široki TT Kabeli: Štemberger, Planinić 25, Čolak 7, Mileković 14, Naletilić 5, Ramljak, Špralja 15, Puljko 7, Longin 12, Barać 4, Petković 5, Mason
HKK Široki TT Kabeli: Štemberger, Planinić 25, Čolak 7, Mileković 14, Naletilić 5, Ramljak, Špralja 15, Puljko 7, Longin 12, Barać 4, Petković 5, Mason
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
još da je pogodio jedno 5 bacanja i jedno polaganje cisto sto je promasio mogao je komotno na 30...ŠB_Fidelis je napisao/la:Rutinski veceras, 94:79, tesko motivirati igrace u utakmici koja ti nista ne mijenja, no, dovoljna je bila prva cetvrtina da se demonstrira razlika u kvaliteti izmedju Širokog II i Zrinjskog. Cestitke mladim momcima koji su iznijeli utakmicu, posebno Planinicu sa 25 koseva i nekoliko stvarno vrhunskih zakucavanja. Jos ima prostora za napredak, ima situacija gdje stvarno ne razmislja, al ima i momenata kad se postavi fantasticno, i samo tako nek nastavi i digne jos postotak slobodnih bacanja i dobar.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Jel u subotu Čapljina?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
da..standardno mislim..20hTed Mosby je napisao/la:Jel u subotu Čapljina?
-
george town
- Kontakt:
Ja sam cuo da je u Nedjelju utakmica sa Capljinom, sad neznam je li to istina. Tako mi je rekao jedan igracKevin je napisao/la:da..standardno mislim..20hTed Mosby je napisao/la:Jel u subotu Čapljina?
george town je napisao/la:Ja sam cuo da je u Nedjelju utakmica sa Capljinom, sad neznam je li to istina. Tako mi je rekao jedan igracKevin je napisao/la:da..standardno mislim..20hTed Mosby je napisao/la:Jel u subotu Čapljina?
Sve tekme se igraju 1 maja malo zalosno za dan rada ali eto .. Tako je zvanicno ali sta se moze jbga
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
george town
- Kontakt:
Parovi polufinala play-offa: Široki TT Kabeli - Čapljina Lasta, Bosna ASA BH Telecom - Igokea. Prve utakmice na rasporedu su 1. i 2. maja.
+21 Široki...
dobra utakmica..treba ovo odmah pobjediti u Čapljini
dobra utakmica..treba ovo odmah pobjediti u Čapljini
Bravo za Kosarkase Sirokog, jos jedanput su pokazali, ono sto vec pokazuju u proslih 10 godina, da su ponos Sirokog.Bravo Velicu za odlicno vodjenje ekipe, koji je rotirao od 12 cak 11 igraca(osim Grgata koji je ozljedjen, a nije bilo potreba za ulaskom).Radujem se povratku Masona i sve vecem sazrijevanju mladih igraca iz domace skole, i nadam se da ce Siroki ,ovo polufinale zavrsiti u dvije utakmice pobjedom u Capljini.Finale vjerovatno protiv Igokeje koja je veceras pregazila Bosnu, njih smatram za nas cak laksim protivnikom od Bosne.
zar i ova nije namjestena!?capelo111 je napisao/la:Bravo za Kosarkase Sirokog, jos jedanput su pokazali, ono sto vec pokazuju u proslih 10 godina, da su ponos Sirokog.Bravo Velicu za odlicno vodjenje ekipe, koji je rotirao od 12 cak 11 igraca(osim Grgata koji je ozljedjen, a nije bilo potreba za ulaskom).Radujem se povratku Masona i sve vecem sazrijevanju mladih igraca iz domace skole, i nadam se da ce Siroki ,ovo polufinale zavrsiti u dvije utakmice pobjedom u Capljini.Finale vjerovatno protiv Igokeje koja je veceras pregazila Bosnu, njih smatram za nas cak laksim protivnikom od Bosne.
capelo111 je napisao/la:siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma pusti papka, vidis da se provaljuje k'o jadnik kakav. Treba mu ove postove na svaku temu kopirati kad pocne nesto zugati i ''teoretizirati'', da dodje malo sebi i vidi sta pise jedan, a sta drugi dan.
Momcima cestitke, nazalost nisam bio u Širokom sinoc, ali vjerujem da je bila dobra utakmica i ocito nasa zasluzena pobjeda. Zao mi sto nisam upratio Masonov povratak, ocekivah burni docek. ;P
Momcima cestitke, nazalost nisam bio u Širokom sinoc, ali vjerujem da je bila dobra utakmica i ocito nasa zasluzena pobjeda. Zao mi sto nisam upratio Masonov povratak, ocekivah burni docek. ;P
...Život za Široki...
cestitke za osvojenu jos jednu titulu prvaka...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
eeeh neka neka, nemoj jos ima jos da se igraneno#4 je napisao/la:cestitke za osvojenu jos jednu titulu prvaka...
19 - ђ - 11
Siroki-Capljina nije niti blokirana, niti ima razloga biti namjestena, za utakmicu Siroki-Zrinski sam rekao da bi mogla biti namjestena jer Sirokom netreba prije utakmice Zrinski-Capljina, a nakon sto je Zrinski izgubio , normalno da namjestanju nema smisla.Utakmicu Leotar-Siroki su do podne blokirale sve kladionice, u regionu i sve strane online kladionice poput BWIN I BET-AT-HOME.Poznato je da je na tu utakmicu ulozeno mnogo novaca na Siroki u Rusiji 600 tisuca eura itd.Kosarka i Nogomet ni po cemu se u Sirokom nemogu uspordjivati, zna se kako su kosarkasi u Sarajevu osvajali naslove, dok se isto zna na kakav nacin su Nogometasi Sirokog osvajali naslove kupujuci bodove po Posusju,Orasju,Travniku,Zepcu,Trebinju itd.I jos nesto, neda mi se sa vama djecom o ovom raspravljati,u BiH iz svih krajeva ljudi koji prate sport, vise cjene puno nasu kosarku od Nogometa, ako nevjerujete pitajte ih sami.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.