FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 28 jun 2015, 02:50

esprit24 je napisao/la:Samo da sezona pocne bez kikseva vidjer cete kolko ce raje biti na stadionu. Pa posle zimskih priprema kad smo dobili metalist, partizan i kad smo dobili zvijezdu protiv borca je doslo 7 ili 8k pa kiks pa opet u prvenstvu ista cifra pa kiks e tek onda je opala posjeta. Msm da cifre koje sam gore naveo nisu nista za grad kao sto je Sarajevo. E sad uprava bi trebala malo na marketingu poraditi pa recimo na poluvremenu da se izvlace brojevi ulaznica pa da ti koji budu izvuceni pucaju recimo penale ili nesto slicno, a da nagrade budu mobiteli, tv ili nesto slicno, dok bi utjesne nagrade bile dresovi ili nesto od opreme, a da recimo glavna nagrada na kraju sezone bude auto ili 10-to dnevno ljetovanje u reziji TA :o :o :o
Sjecam se da je KK Bosna radila nesta slicno, bilo je na poluvremenu pucanje slobodnoh itd...
Sto se tice auta, :D nasmijat cu se..
Al ovo za TA se vrlo lako moze organizovati, samo naci neki sistem...

Sto se tice posjete, ona ce biti jako dobra do perioda Novembra..
Kad pocinju kise, hladno vrijeme.. Mnogi ce izbjegavati dolaziti..
Al definitivno ce biti dobra posjeta, sto vise kvalitetnih igraca i kvalitetne igre sve ce vise i vise biti gledalaca..
Pogotovo kad vudemo igrali na strani, svaki stadion ce biti dobro ispunjen

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jun 2015, 03:00

eh koje li je to ime majku mu, ko ce cekati do 8. jula :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jun 2015, 03:00

Pehlic :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jun 2015, 03:10

Jonas Gutierez :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 jun 2015, 03:11

Zip je napisao/la:Jonas Gutierez :kafa:

:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jun 2015, 03:30

Hatem Ben Arfa trenutno bez ugovora.
Ibrace djeluj :mrgreen:

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 28 jun 2015, 05:46

Evo malo prosirenog izvjestaja sa utakmice, tj koliko sam je mogao pogledat jer sam bio iza gola.

Ostrakovic- hmm mogao bi nam biti prvi golman sigurno je to da je bolji od Bande ali isto tako dosta slabiji od Delaca, danas sam mu ja upratio jedan kiks a to je da je jedan korner kad je bio nije dobro ocijenio let lopte, i jednom se poigravao nesto u stilu Hasagica.

Baric- Standardno covjek koji ima najbolji centarsut i jednom i drugom nogom u klubu ali koji ima problema sa pasovima a imao je danas problema i sa cuvanjem nekih igraca kluba koji je u 2 federalnoj ligi....

Kovacevic- Mnogo aktivniji u odbrani od Berberovica, imao jedno lose dodavanje prema Ostraku, sve u svemu prolazna ocjena

Berberovic- nisam ga bas mnogo primjetio u tom 1 pol. u kojem je igrao, bez nekih vecih kikseva ali i bez nekih dobrih poteza

Puzigaca- cesto u napadu kako smo ga i naucili gledat kod Dzene, imao jedan lijep prodor ulazak u 16 m ali nije prosla lopta

Ikande- kad bi se gledala samo ova utakmica sigurno dostojna zamjena cimirotu, imao taj jedan kiks na pocetku, svidjelo mi se sto je stalno trazio loptu, organizirao napade, primjeti se da voli vise igtu prema naprijed za sta ima i predispozicije, to ce nam sigurno biti plus u prvenstvu a za evropu( ako bude igrao) ne znam bas, ali tesko je suditi po ovoj utakmici gdje smo 90% vremena napadali.
Prodor necu ni komentarisati nadam se da cete dobiti video :bow:

Posto sam opet da napomenem bio iza gola napad nisam bas dobro vidio, ali eto vidjela se opet ona zelja benke, par prodora Bekica(Amera) vracanje u odbranu krste, sirenje igre po krilima Stojceva, libili su se sutati to im zamjeram a imali su lijepih prilika za to.

2.pol
Plakalo- po mom misljenju plakalo moze biti nas samo 3 golman a ako mislimo Ostrog ostavit na 1 mjestu trebamo dovesti jednog perspektivnog mladjeg golmana da bude 2 golman, danas plakalu(ako sam dobro vidio) ispade lopta i igrac ga prebacuje a Tatko izbacuje glavom s crte, nije imao puno posla

Odbranu cu cijelu izkomentarisat u jednom dijelu da mi je izgledala cvrsce nego u prvom dijelu, protic los uobicajno, kallasi se ubacivao gore, trazio loptu ali mn je izgledalo opet da on vise smeta dulji gore, Mihojevic je imao jednu dobru priliku kad je korner bio skocio je visoko i dobro zahvatio loptu a ona prosla tik pored stative.
Ovdje cu samo spomenuti i Rustema koji je mn bar sa one moje pozicije bio neprimjetan.

Cimi- vidjelo se da igra malo sa rezervom, danas slabo kakva mi imamo ocekivanja od njega

Al. Bekic- blijed pravo, jos sa protom na strani je to izgledalo sosta traljavo

Dulja je izgleda pravo pozelio igrat fudbala a i kako se osisao na cent izgleda ima bolju aerdinamiku haha danas medju najboljim, dosta prodora dosta ubacivanja, korisnih lopti 10/10

Meša ako ovako bude igrao kao danas Stojcevu je klupa, sa duljom u timu igrao predobro, danas 5-6 prodora i driblinga ali ne kao sto su u stojceva dok predribla jednog u mjesto jos 2 stignu, mesa kad predribla, ostavi ljude iza ledja. 10/10

Okic danas u spicu nije los bio gol i dvije asistencije i onaj jedan duljin go je njegov jer je sutao . Trkacki veoma dobar, borba na nivou. Ocjena 9/10

Rikia su danas forsirali kad je usao svaka lopta na njega a on kao osica trci, steta sto je nizak i mrsav dosta pa je u duelima 0 imao jednu predobru priliku ali mu je golman odbranio.

Ako sam nekoga zaboravio halalite, nisam sa onog mjesta mogao bas puno upratiti.
Domacini extra, tribine pune bas lijep ambijent, njihovi navijaci bilo ih je oko 30-tak ugl do 17 god max pripremili pirotehniku, neku kao mini koreografiju imali bubanj, svaka cast sigurno bolje nego da su pred kompjuterom..

Danas uzeo clansku ali ne pita koji sam po redu, zaboravih jbg ugl danas od 2,5k ljudi svaki drugi-treci je imao majicu od Sa tj msm na one iz fan shopa...

@hilmo jel dovoljno opsirno ? :mrgreen:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 28 jun 2015, 05:52

Ja msm da nam ne treba druga 10-ka ako Mesa bude ovakav kakav je bio danas + sto ima Stojcev jos tu, bolje imati neku 3 opciju iz akademije

A sto se tice stopera ne znam sto govorite da bi trebali posuditi Kovacevica i Mihojevica a doveli smo kao Stepanova da oni uce od njega, pa nece sigurno iz Travnika, Viteza od njega nista nauciti, ako je ikako moguce rijesiti se sad Dzeme, a mislim da ce Tatko na zimu ici a do tada pretpostavljam da ce Tatko-Stepanov biti prvi stoperski par :)
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jun 2015, 06:56

E bas mi je drago sto je Shevchenko dobro odigrao!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 28 jun 2015, 08:07

@hordasDoboj Thanks, Bro :thumbup: Opširnije od bilo koje novine ili portala VELIKI POZZZ :wave:
Mosa RajvoSa

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 jun 2015, 08:25

Svaka cast @hordasDoboj. Ma kakva desetka i ovako ce bit tesko zadovoljit Stojceva i Alispahica a nema niko takve dvije desetke ni blizu gdje i jedan i drugi se mogu igrat sa protivnicima. Golman je najbitniji trenutno. Jos da neko prikaci kakve slike ili snimak utakmice to bi bilo pravo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 08:41

Stvarno ce mi bi muka ako ne dobijemo Delaca , on je pojacanje vrhunsko . Sit sam sekirancije kod kornera i ubacaja , samo kako ih je kupio ovu polusezonu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 28 jun 2015, 08:47

'' NEstvarno je ime s kojim se pregovara(samo pregovara i nije dogovoreno,i po meni to je nestvarno) al eto ,do 8 jula ce odluciti,nije jos rekao ne.Nama bordo ludacima je ostalo da se nadamo.A i bez njega smo prejaki,uzivat cemo aBd u narednom periodu ! ''
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 jun 2015, 08:52

Aerodromsko je napisao/la:'' NEstvarno je ime s kojim se pregovara(samo pregovara i nije dogovoreno,i po meni to je nestvarno) al eto ,do 8 jula ce odluciti,nije jos rekao ne.Nama bordo ludacima je ostalo da se nadamo.A i bez njega smo prejaki,uzivat cemo aBd u narednom periodu ! ''
Pa reci ime da mi bar u mislima bude lijepo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2015, 08:54

slika
1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 28 jun 2015, 09:04

Amca007 je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:'' NEstvarno je ime s kojim se pregovara(samo pregovara i nije dogovoreno,i po meni to je nestvarno) al eto ,do 8 jula ce odluciti,nije jos rekao ne.Nama bordo ludacima je ostalo da se nadamo.A i bez njega smo prejaki,uzivat cemo aBd u narednom periodu ! ''
Citat :cool:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 jun 2015, 09:08

Aerodromsko je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
Citat :cool:
hahahahah....Ivo Andric
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2015, 09:09

Pretjerujete, ne znam sta ocekujete? Da neko kaze ime tog igraca a nista jos nije dogovoreno :roll: Ime zna jako mali broj ljudi i plan je da se ne izlazi s imenom dok se ne dogovori saradnja, ili ako uopste dodje do saradnje. Sve misli usmjerite na trenutni kadar i Lech, ne zamarajte se imenom i ne licitirajte ovdje imenima jer cinimo tim medvjedju uslugu sebi...
1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 28 jun 2015, 09:10

Head je napisao/la:Pretjerujete, ne znam sta ocekujete? Da neko kaze ime tog igraca a nista jos nije dogovoreno :roll: Ime zna jako mali broj ljudi i plan je da se ne izlazi s imenom dok se ne dogovori saradnja, ili ako uopste dodje do saradnje. Sve misli usmjerite na trenutni kadar i Lech, ne zamarajte se imenom i ne licitirajte ovdje imenima jer cinimo tim medvjedju uslugu sebi...
Rece frajer koji je svaki dan lozio raju lazima,e svasta :?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jun 2015, 09:14

Da li myb dovođenje 10ke znači nečiji odlazak nakon europe?
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Serha, Taree i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []