stampy je napisao/la:Avdo popisan u inventar
Volim te Avdo
stampy je napisao/la:Avdo popisan u inventar
Ma mozemo se mi zajebavat koliko hocete, ali je pod Avdinom palicom i Sarajevo i Siroki polozilo oruzje u Vrapcic Areni, a malo je falilo i kone koje su jedva izvukle remi zahvaljujuci onom ljigošu od sudije.rodjenisa je napisao/la:stampy je napisao/la:Avdo popisan u inventar
![]()
zaveden je pod rednim brojem 4863
![]()
nepokretna imovina
Volim te Avdo
gdje ih više vadiš?shaman7 je napisao/la:Malo više sabura, samo ću vam reći da potpis Maletića na produzenje znaci dolazak novih igrača. Jedini uslov mu je bio da potpiše ako se budu dovela pojačanja i na tome se radi
Na one igrače se i mislilo. On pomaže tj. "nagovara" da dođu, biće to sve okejAlemC85 je napisao/la:gdje ih više vadiš?shaman7 je napisao/la:Malo više sabura, samo ću vam reći da potpis Maletića na produzenje znaci dolazak novih igrača. Jedini uslov mu je bio da potpiše ako se budu dovela pojačanja i na tome se radi
MALETIĆA nakon završetka sezone ostaviit u klubu da radi u novoj reformisanoj omladinskoj školi. Momak nas je zadužio kao niko.shaman7 je napisao/la:Na one igrače se i mislilo. On pomaže tj. "nagovara" da dođu, biće to sve okejAlemC85 je napisao/la:gdje ih više vadiš?shaman7 je napisao/la:Malo više sabura, samo ću vam reći da potpis Maletića na produzenje znaci dolazak novih igrača. Jedini uslov mu je bio da potpiše ako se budu dovela pojačanja i na tome se radi
Vidimo se vecaras RAjapravnik1981 je napisao/la:Obavještavamo sve navijače i simpatizere da će se 28.6. u nedjelju u 21:30 održati sastanak na platou ispod Starog mosta. Cilj je da zajedničkim snagama pokušamo pomoći našem Veležu u narednom periodu. Pozvani su svi kojima crvena boja leži na srcu.
VELEZDOGROBA je napisao/la:od sutra se ocekuju pojacanja.....ova cistka sto je bila je odradjena planski da bi se otvorila vrata novim igracima.
spominje se bilbija ali trazi 50 000 po sezoni -Eura)
veceras svi pod stari most
Pa brato ako zelimo u Evropu, mora se odrijesiti kesaVELEZDOGROBA je napisao/la:od sutra se ocekuju pojacanja.....ova cistka sto je bila je odradjena planski da bi se otvorila vrata novim igracima.
spominje se bilbija ali trazi 50 000 po sezoni -Eura)
veceras svi pod stari most
čuvaju seke čitlučanke1922VFC1981 je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56349EE9
Vidi ove ekipe,nocna straza
Šire religijushaman7 je napisao/la:čuvaju seke čitlučanke1922VFC1981 je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56349EE9
Vidi ove ekipe,nocna straza![]()
Provjeren info?100%?pastore je napisao/la:Stokic vas pojacava
Da,znat ce se ja mislim sutra,ono sto joco trazi velez ce ispuniti,tako mi rece jaran koji igra ne bih da kazem gdjeAndrija je napisao/la:Provjeren info?100%?pastore je napisao/la:Stokic vas pojacava
Nadam se da taj tvoj jaran ima tačne informacije.Ako ovo bude tačno napokon će i Velez nakon dugo godina imati pravog špica.Hvala drug na infu i nadam se da je tačno.pastore je napisao/la:Da,znat ce se ja mislim sutra,ono sto joco trazi velez ce ispuniti,tako mi rece jaran koji igra ne bih da kazem gdjeAndrija je napisao/la:Provjeren info?100%?pastore je napisao/la:Stokic vas pojacava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.