Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 01 jul 2015, 11:21

Ma izvuci ce se, svi se uvijek izvuku. U slucaju da se ne izvuku u ligi ce ostat Mladost VO.

I sto je bitno cija je drzava? Ni Engleska nije Cardiffova drzava pa opet igraju PL :mrgreen:

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 01 jul 2015, 11:24

Nek nam prodaju Subica i neka igraju ligu ove godine
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

okoca
Kontakt:

Post Postao/la okoca » 01 jul 2015, 11:35

Aerodromsko je napisao/la:Nek nam prodaju Subica i neka igraju ligu ove godine
Nije problem njega dovesti, problem su nacionalistički ispadi zbog čega je mali i prekrižen.

Sam pao.. :)

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 01 jul 2015, 11:56

okoca je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:Nek nam prodaju Subica i neka igraju ligu ove godine
Nije problem njega dovesti, problem su nacionalistički ispadi zbog čega je mali i prekrižen.

Sam pao.. :)
Sam se ubio..zaboravio sam na to
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 01 jul 2015, 19:35

FUN FACT, Od 6 mogucih trofeja na drzavnom nivou u prošloj sezoni Sarajevo osvojilo 4 ,Seniori prvenstvo,juniori Kup,kadeti prvenstvo i pioniri prvenstvo. Malo li je...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 jul 2015, 20:35

okoca je napisao/la:
Inače, fudbaleri Borca predvođeni trenerom Vladom Jagodićem se uredno pripremaju na novu sezonu. Za četvrtak je planiran odlazak u Sloveniju na drugi dio priprema.
Gašenje :thumbup:
Ovo svakako nije njihova država.
gasenje a placaju se skupe pripreme, kako da ne. :puke:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2015, 20:46

Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2015, 21:02

Kosarka je jeftinija od nogometa, cista racunica.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 jul 2015, 21:51

hebo vas borac više :roll:
1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 jul 2015, 21:56

Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.
Što je Mile kriv ? :D Upumpao je boga oca samo ove sezone u Borca. Drugi je par čarapa što je Borac oko sebe nakupio ojebine koja samo gleda da se rastali. Borac je pred utakmicu u Foči sa Slavijom dobio 150 000 KM, a mi toliko od entiteta nismo vidjeli za pet godina. A oni iz samo jednog puta. A ko zna koliko je takvih uplata bilo tokom sezone. Ja znam za tri, različitih cifara, ali ogromnih. ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 jul 2015, 21:59

Taj im je Mile i predprošle sezone pred utakmicu sa nama uplatio finu cifru da bi uopšte mogli i igrati.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 jul 2015, 21:59

Signore je napisao/la:Kosarka je jeftinija od nogometa, cista racunica.
Kosarka u BiH je najgora moguca investicija!!!
Nit imas para, nit uslova nit mogucnosti da nesto uradis u Evropi..
Klasicno pranje para, svi znamo da su se mnogi ljudi obogatili na racun slave KK Bosne.. Dok je bila jos jaka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jul 2015, 22:00

Pappy je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.
Što je Mile kriv ? :D Upumpao je boga oca samo ove sezone u Borca. Drugi je par čarapa što je Borac oko sebe nakupio ojebine koja samo gleda da se rastali. Borac je pred utakmicu u Foči sa Slavijom dobio 150 000 KM, a mi toliko od entiteta nismo vidjeli za pet godina. A oni iz samo jednog puta. A ko zna koliko je takvih uplata bilo tokom sezone. Ja znam za tri, različitih cifara, ali ogromnih. ;)
Meni je jasno da uzimaju dok ima, al stvarno mi nije jasno kako mogu uzimati pare kad je klub vec pred gašenjem. :crazy:
Nad tobom sunce najljepše sja

Urban

Post Postao/la Urban » 01 jul 2015, 22:03

Meni je jasno da uzimaju dok ima, al stvarno mi nije jasno kako mogu uzimati pare kad je klub vec pred gašenjem. :crazy:
[/quote]

Nazalost u ovoj zemlji je najvise ljudi kojima je stalo jedino do licne koristi a sad sto ce se neki kolektiv ugasit hebe se njima ..
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jul 2015, 22:10

Pappy je napisao/la:
Ma ne,bolje tu pricu plasirati Mile kriv nego posteno priznati da je klub bankrotirao.13 miliona duga a osvojila se dva trofeja (sto se broje) :puke: Bilo je iskreno i transfera u solidne klubove ali i od tog novca ni traga ni glasa,ovo plakanje po novinama smara bas a plan za izlazak iz krize niko ne nudi.Nek' se ugase!

Treba pitati sarajevske klubove koliko su to dobili od kantona i entiteta,pa su opet tu gdje jesu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2015, 22:11

Samo me zanima kako su obojeni ljudi u njihovoj upravi (bivsi i sadasnji) i na osnovu cega su tu postavljeni.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 jul 2015, 22:15

Ma iz Borca trolaju svake godine na isti nacin. Do sada su se ugasili milion puta.
#divovi

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 jul 2015, 22:16

Sabinho je napisao/la:Samo me zanima kako su obojeni ljudi u njihovoj upravi (bivsi i sadasnji) i na osnovu cega su tu postavljeni.
U kom smislu obojeni ? Ako misliš partijski, mislim da je većina SNSD. Zbog toga se i forsirala ona priča oko fuzije sa Krupom jer je i tamo isti kadar.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2015, 22:17

Pappy je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Samo me zanima kako su obojeni ljudi u njihovoj upravi (bivsi i sadasnji) i na osnovu cega su tu postavljeni.
U kom smislu obojeni ? Ako misliš partijski, mislim da je većina SNSD. Zbog toga se i forsirala ona priča oko fuzije sa Krupom jer je i tamo isti kadar.
E tu dolazimo do Mile i Milinih. Vi dobro i opstajete jbg obzirom na situaciju.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jul 2015, 22:19

I ta Krupa umalo uleti u PL. Ako sagledamo sve mislim da su i zasluzili. Rudaru i Leotaru se trebao oduzeti dovoljan broj bodova da ni jedan ne zavrsi prvi u slucaju da su stvarno namjerali.

I bila bi steta da se fuzionisu sa Borcom. Imaju fin stadioncic, steta da kasnije propada zbog tudjih gresaka.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 12 gostiju.