I sto je bitno cija je drzava? Ni Engleska nije Cardiffova drzava pa opet igraju PL

Nije problem njega dovesti, problem su nacionalistički ispadi zbog čega je mali i prekrižen.Aerodromsko je napisao/la:Nek nam prodaju Subica i neka igraju ligu ove godine
Sam se ubio..zaboravio sam na tookoca je napisao/la:Nije problem njega dovesti, problem su nacionalistički ispadi zbog čega je mali i prekrižen.Aerodromsko je napisao/la:Nek nam prodaju Subica i neka igraju ligu ove godine
Sam pao..
gasenje a placaju se skupe pripreme, kako da ne.okoca je napisao/la:GašenjeInače, fudbaleri Borca predvođeni trenerom Vladom Jagodićem se uredno pripremaju na novu sezonu. Za četvrtak je planiran odlazak u Sloveniju na drugi dio priprema.
Ovo svakako nije njihova država.
Što je Mile kriv ?Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.
Kosarka u BiH je najgora moguca investicija!!!Signore je napisao/la:Kosarka je jeftinija od nogometa, cista racunica.
Meni je jasno da uzimaju dok ima, al stvarno mi nije jasno kako mogu uzimati pare kad je klub vec pred gašenjem.Pappy je napisao/la:Što je Mile kriv ?Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.Upumpao je boga oca samo ove sezone u Borca. Drugi je par čarapa što je Borac oko sebe nakupio ojebine koja samo gleda da se rastali. Borac je pred utakmicu u Foči sa Slavijom dobio 150 000 KM, a mi toliko od entiteta nismo vidjeli za pet godina. A oni iz samo jednog puta. A ko zna koliko je takvih uplata bilo tokom sezone. Ja znam za tri, različitih cifara, ali ogromnih.
Ma ne,bolje tu pricu plasirati Mile kriv nego posteno priznati da je klub bankrotirao.13 miliona duga a osvojila se dva trofeja (sto se broje)Pappy je napisao/la:Što je Mile kriv ?Sabinho je napisao/la:Borac-velikan nema prostora pored Igokee hmmm Mile sta napravi, od seoskog kluba stabilan kolektiv a od velikog Borca i BL bankrot i kasabu.Upumpao je boga oca samo ove sezone u Borca. Drugi je par čarapa što je Borac oko sebe nakupio ojebine koja samo gleda da se rastali. Borac je pred utakmicu u Foči sa Slavijom dobio 150 000 KM, a mi toliko od entiteta nismo vidjeli za pet godina. A oni iz samo jednog puta. A ko zna koliko je takvih uplata bilo tokom sezone. Ja znam za tri, različitih cifara, ali ogromnih.
U kom smislu obojeni ? Ako misliš partijski, mislim da je većina SNSD. Zbog toga se i forsirala ona priča oko fuzije sa Krupom jer je i tamo isti kadar.Sabinho je napisao/la:Samo me zanima kako su obojeni ljudi u njihovoj upravi (bivsi i sadasnji) i na osnovu cega su tu postavljeni.
E tu dolazimo do Mile i Milinih. Vi dobro i opstajete jbg obzirom na situaciju.Pappy je napisao/la:U kom smislu obojeni ? Ako misliš partijski, mislim da je većina SNSD. Zbog toga se i forsirala ona priča oko fuzije sa Krupom jer je i tamo isti kadar.Sabinho je napisao/la:Samo me zanima kako su obojeni ljudi u njihovoj upravi (bivsi i sadasnji) i na osnovu cega su tu postavljeni.