ahahahhahaah da da!Sabinho je napisao/la:
A Ibrakovic je u Torinu je li?

samo ne reče zašto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ahahahhahaah da da!Sabinho je napisao/la:
A Ibrakovic je u Torinu je li?
Ako može i da je otvoreni lom jelade43 je napisao/la:Sta je ovo s Dupovcem, nadam se da je povreda . Nije valjda zbog lose igre izasao u 19.minuti ccc
Gdje ces se nadati da je povreda pobogu!? Bolje i da je los bio nego da se momak povrijedio.ade43 je napisao/la:Sta je ovo s Dupovcem, nadam se da je povreda . Nije valjda zbog lose igre izasao u 19.minuti ccc
Šala mala naravnoRN87 je napisao/la:Ako može i da je otvoreni lom jelade43 je napisao/la:Sta je ovo s Dupovcem, nadam se da je povreda . Nije valjda zbog lose igre izasao u 19.minuti ccc
Kako 'eAdo76 je napisao/la:Gdje ces se nadati da je povreda pobogu!? Bolje i da je los bio nego da se momak povrijedio.ade43 je napisao/la:Sta je ovo s Dupovcem, nadam se da je povreda . Nije valjda zbog lose igre izasao u 19.minuti ccc
@ Mortem beže,dobro nam dosao iz jame mrkog uglja
EllhamdulilahMortemHz je napisao/la:Kako 'eAdo76 je napisao/la:Gdje ces se nadati da je povreda pobogu!? Bolje i da je los bio nego da se momak povrijedio.ade43 je napisao/la:Sta je ovo s Dupovcem, nadam se da je povreda . Nije valjda zbog lose igre izasao u 19.minuti ccc
@ Mortem beže,dobro nam dosao iz jame mrkog uglja
FrancescoTotti je napisao/la:Sad sam nesto cuo, ne znam sta da mislim, likujem il da se smijem, al napisat cu ovdje svejedno.
Matej Delac dolazi na novu posudbu u Sarajevo, Chelsea kupuje Cimirota i ostavlja ga na posudbi u Sarajevu.
+1THEC je napisao/la:nemojte vi gledati Zrinjski i porediti njihovu utakmicu sa nama i ovo danas, jer mozemo i mi porediti onda 70 minuta protiv Gladbacha na Kosevu i onu tekmu sa Zrinjskim pa ce ispasti da bi oni uzeli njemce, bi al u ku.rcu i ovi Armenci nisu jaci ni od Zrinjskog niti je njihova liga bolja od nase, jednostavno im se desila losa utakmica, losa postavka,bravura Dujkovica ala Bandovici to je to, pa Olimpic da je malo vise srece imao danas je u prvom poluvremenu mogo razbiti Slovake pa me bas zanima kako bi onda to poredili, jaci smo od SLovaka a slabiji od Armenaaca
...mi smo u evropi realno sasvim druga ekipa i zato i gajimo optimizam pred utakmice sa Lechom, i tako je godinama unazad tako da to sto su nasi ostali klubovi napravili nema veze sa nama nikakve