FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pisem na mob-u pa halalite. ne tipra tolko pravopis. samo da napisem
. rajvoSaaaaaaa sampion. pozz raja 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
Oploditelj
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Da pozdravim sve koji se lizu sa najvecim neprijateljima,negativno ste me iznenadili i nisam znao da bi ovo uradili iako vjerovatno znate koliko vas mrze i sta bi sve uradili da vam naskode..a vi se samo lizite
Samo SARAJEVO!
Potpis ne na ovo...nego na svaki zarez , tacku ....smile itd
welcome back tebra
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ta nas je kantica da se najblaže izrazim "namučila" na koševu prošle sezone malo je reći...mma_hz je napisao/la:Gledam ovaj Zrinjski sada i sjetih se nekog naseg "kolege" sa foruma koji je o superlativima pisao o Todorovicu..nismo se mi njega ocigledno bezze odrekli..lik je trenutno kantica.
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Samo SARAJEVO!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ne valja samo pljuvat pa lizat

ja znam da su benjo colic , eldar hasanovic i mladen zeljkovic otisli u pofalicki za trio su isplaceni tako sto ce pofalicki tenirat samo dva puta sedmicno da djeci zelje ne zauzimaju mjesta. eto toliko. halalite morao sam
:-$
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A oni su..?guzapitar je napisao/la:ja znam da su benjo colic , eldar hasanovic i mladen zeljkovic otisli u pofalicki za trio su isplaceni tako sto ce pofalicki tenirat samo dva puta sedmicno da djeci zelje ne zauzimaju mjesta. eto toliko. halalite morao sam:-$
Sabrine mi moje!
a oni su cista zajebancina. na to i potenciram pasa
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jes' yebeno muciti nasu odbranuBitiSrcemVezan je napisao/la:ta nas je kantica da se najblaže izrazim "namučila" na koševu prošle sezone malo je reći...mma_hz je napisao/la:Gledam ovaj Zrinjski sada i sjetih se nekog naseg "kolege" sa foruma koji je o superlativima pisao o Todorovicu..nismo se mi njega ocigledno bezze odrekli..lik je trenutno kantica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti puno brateOploditelj je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da pozdravim sve koji se lizu sa najvecim neprijateljima,negativno ste me iznenadili i nisam znao da bi ovo uradili iako vjerovatno znate koliko vas mrze i sta bi sve uradili da vam naskode..a vi se samo lizite
Samo SARAJEVO!
welcome back tebra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E hajde pojasnite majketi, o kakvim neprijateljima pričate???Oploditelj je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da pozdravim sve koji se lizu sa najvecim neprijateljima,negativno ste me iznenadili i nisam znao da bi ovo uradili iako vjerovatno znate koliko vas mrze i sta bi sve uradili da vam naskode..a vi se samo lizite
Samo SARAJEVO!
welcome back tebra
U novi boj ...
ko hoce da pomogne za nove cijena na transfermarktu za fk sarajevo nek se meni javi na pp.
Vjerovatno je aludirao na Zrinjski. Razumijem ga i dijelimo isto misljenje.hz033 je napisao/la:E hajde pojasnite majketi, o kakvim neprijateljima pričate???Oploditelj je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da pozdravim sve koji se lizu sa najvecim neprijateljima,negativno ste me iznenadili i nisam znao da bi ovo uradili iako vjerovatno znate koliko vas mrze i sta bi sve uradili da vam naskode..a vi se samo lizite
Samo SARAJEVO!
welcome back tebra
Ljudi koji zive u zemlji koju ne vole i koju ne gledaju kao svoju ne zasluzuju nasu podrsku.
Ljudi koji su koristili svaki nas pogresan korak ne bi li nam naskodili ( jednom su uspjeli, vise ne) takodzer ne zasluzuju nasu podrsku.
dok god pored njihovog grba stoji zastava BiH mogu se pusit kolko hoce
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Venom, Zagor i 49 gostiju.