Ako sam dobro primjetio na ovim reportažama s treninga, Hebibović je danas normalno trenirao s ekipom.amorovski je napisao/la: S tim sto Hebibovic ima povredu ledja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Emmanuel i Ikande ce za Sarajevo sigurno prestavljati pojacanja,u pravom smislu te rijeci,jer realno u nasoj ligi takvih igraca nema! Emmanuel je na SP za mlade bio najbolji igrac i strijelac,sto nije mala stvar takvog igraca dovesti u klub,isto vazi za Ikandea koji je opet imao dosta dobru klupsku karijeru,recimo bio je standardan u jednom Makabiju Tel Avivu.... vjerujem da ce uprava uciniti sve da ih angazujemo,idemo korak ispred drugih,to je definitivno... sta ima za DelacA?
Svaka čast za komentar.ShofaII je napisao/la:I onda bi neko pumu, adidas, nike a ovi ljudi zarađuju hljeb praveci dresove maice itdMCMXLVI je napisao/la:Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS![]()
[youtube][/youtube]

Da je slučaj da su igrači brži i bolji u Nike,Adidas,Puma opremi,onda uredu treba mijenjati,ovako neka nama Haada

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Zato su mu je svaki list ko Samirova dva. Vidi ga na videu.. Fizicki se sa njim i Ikandeom ne moze poredit ni jedan nas igrac. Koliko god Evropski igraci imali talenta i te neke fudbalske kreativnosti toliko Afrikanci imaju snage, izdrzljivosti, cvrstine, explozivnosti. A to bas fali u ekipi - takva 3-4 igraca.. I da ne bude da generaliziram ovaj mali je fizicki Tarzan za recimo Kouadi-a ili Diattu..pitarlOOk je napisao/la:Nešto ko Radovac visok otprilke, Mimin mali samo četri centa veći od njega
-
- Kontakt:
Braco moja BORDO-KRVI imao bih jedno pitanje za vas posto vidim da je ova tema najaktuelnija i najprometnija (za svaku pohvalu
), i molio bih administraciju da oprosti na off-topicu, ali jednostavno sam vremenski pod pritiskom i trebam hitno odgovor/prijedlog od nekog od vas, evo mog posta sa teme Chat:
Momci imam jedno pitanje za Sarajlije islamske vjeroispovijesti, sutra bih se mozda mogao zadesiti u Sarajevu a postit cu aBd, pa da pitam moze li se gdje iftariti bez rezervacije (da li se uopste u SA rezervise?) i sta odnoso gdje bi mi vi preporucili? I da li se Aksam-namaz klanja u GHB dzamiji odma sa zalaskom sunca ili ima odredjen termin kada je Aksam-namaz za vrijeme ramazana?
Hvala unaprijed na odgovoru/prijedlogu!

Momci imam jedno pitanje za Sarajlije islamske vjeroispovijesti, sutra bih se mozda mogao zadesiti u Sarajevu a postit cu aBd, pa da pitam moze li se gdje iftariti bez rezervacije (da li se uopste u SA rezervise?) i sta odnoso gdje bi mi vi preporucili? I da li se Aksam-namaz klanja u GHB dzamiji odma sa zalaskom sunca ili ima odredjen termin kada je Aksam-namaz za vrijeme ramazana?
- bordoakapitar
Meni oba Nigera djeluju opako! Jedva cekam da potpisu! Imaju onu explozivnost koja je tacno falila ekipi... Bravo za Upravu!
Jučer sam napisao da se nadam da ćemo izvesti prvi sastav protiv Rijeke pa trebalo bi biti tako prema ovim izjavama. Znači Rijeki je generalna proba protiv nas pa naravno FKS se mora respketovati. Drago mi je što je Dženo rekao da ćemo pored svega igrati i na rezultat. Ja od Rijeke očekujem prvi sastav protiv nas od 1 minute, ali očekujem i od nas full prvi sastav sa max. 3 izmjene do kraja susreta. Ako izvadimo prvi sastav iz rukava vidjeti ćemo gdje smo trenutno i koliko smo jaki. Ovo šta kažu zatvoreno za javnost jasno je svako svakoga špijunira pa tako i Lech nas u Sloveniji 1000%.
SRETAN BROJ - 1725
btw.
Na Rijeku kvata 1.57
na svetinju 4.75
, neriješeno 4,00.
Pa zar ih ovoliko kladionice favoriziraju i smatraju jakim

Na Rijeku kvata 1.57

Pa zar ih ovoliko kladionice favoriziraju i smatraju jakim

SRETAN BROJ - 1725
Pa ako gledaju bubam po TM dobro je pa nije 1,20 na njih jbg..Rijeka je 3 koplja ispred nas realno..pitic je napisao/la:btw.
Na Rijeku kvata 1.57![]()
na svetinju 4.75
![]()
, neriješeno 4,00.
Pa zar ih ovoliko kladionice favoriziraju i smatraju jakim![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo
Pantelija je napisao/la:Ne kontamm cemu ismijavanje harmonija, covjek je igrac koji bi prekucao nas komplet vezni red.... igrao u milanu koji je u to vrijeme imao u veznom redu jednog ronaldinja... kod nas sve stratezi i menadzer svi znaju sve, majke mi nsita mi mrze nema nego kada neko pocne pricati o igracu kojeg nikad i nigdje nije gledao... je li znate odakle je dosao momak s kojim je mamic potpisao ugovor jucer?Derdiyok je napisao/la:Vratite nam Noukena a evo vam Harmonija
je li znate odakle je dosao momak u partizan, odigrao sezonu ili pola i otisa u dortmund?
pogba je dosao iz u21 mancestera gdje nisu razisljali uospte da mu daju ugovor profi, a njemu vec prosla 19-ta godina bila?
mogu ovako do jutra da nabrajam igrace koji su imali veliki potencijal ali se u datom trenutku nisu snasli... biti posudjen u salarentanu i slicno prekucale ekipe u italiji je jako zeznuta stvar jer talijani su kao nacija takvi da talijan uvijek ima prednost, a ako si jos na posudbi tek onda ti je belaj.... pa kada sa nivoa igraca koji je bio najbolji pojedinac u17 WCup-a dodjes do trece talijanske lige nije to jednsotavno za psihu igracaali ko je god pogledao ove tekme vidi se da ima itekako veliki potencijal. Uz to, svi pisete o tme kako treeba pratiti ova svjetska prvenstva bla bla do 17 do 19 itd, a bunite se sto na PROBU dolazi igrac koji je bio ponajblji pojedinac jednos SP....
![]()
Jos gora stvar, prizivaju se igraci nakon dva centarsuta ... i jednog uklizavanja....
Harmony ce biti najjaci igrac FKS ako potpise... inace mi smo davnih dana preskocili level izraelskog prvaka i to je za nas taraba ekipa...
Bravo,Bravo,Bravo. Previse djece na ovoj temi nazalost,slabo ima konstruktivnog dijaloga.
Pa kad prije nakucaše vrijednost ekipe 34,48 Mil. €mma_hz je napisao/la:Pa ako gledaju bubam po TM dobro je pa nije 1,20 na njih jbg..Rijeka je 3 koplja ispred nas realno..pitic je napisao/la:btw.
na svetinju 4.75
![]()
, neriješeno 4,00.

SRETAN BROJ - 1725
@hifans treniro je on tako od kako je doso, cini mi se.. Zadnju polusezonu u Velezu je imo problema s ledjima, bar tako Mostarci kazu.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ajmo biti malo realni.
-Oba Nigera su fantasticni igraci. Ikande bio standardan u 3x jacem timu od nas,a Brzi najbolji mladi igrac na SP,a nije to mala stvar. Realno ako potpisu nasu ligu ce prekucati brzinom i kreativnosti cim se malo uigraju i udu u formu i bit ce i prelhako prodati za minimalno milion, eto vidjecemo.
-Haad je najbolje rijesenje za nas. Od Nike/Adidasa/Pume/Diadore i sl. mi ne bi dobivali neke pare kao sto to rade veliki timovi,mozda kad bi bili na nivou Dinama pa ok,ali ovako slabo. I zato je 3x bolje podrzati domaće i zaposliti 30-50 Bosanaca i Hercegovaca nego Kineza. Istina je da malo treba poraditi na dizajnu,ali vjerujem ako uskoro budu novi dresovi da će biti predobri.
-Dosta vas misli da ćemo moći parirati Rijeki ili čak da ćemo ih pregaziti,ali vjerujte varate se. Oni su dosta,dosta jači tim od nas i budite zadovoljni ako ne bude više od 2 razlike.
-Oba Nigera su fantasticni igraci. Ikande bio standardan u 3x jacem timu od nas,a Brzi najbolji mladi igrac na SP,a nije to mala stvar. Realno ako potpisu nasu ligu ce prekucati brzinom i kreativnosti cim se malo uigraju i udu u formu i bit ce i prelhako prodati za minimalno milion, eto vidjecemo.
-Haad je najbolje rijesenje za nas. Od Nike/Adidasa/Pume/Diadore i sl. mi ne bi dobivali neke pare kao sto to rade veliki timovi,mozda kad bi bili na nivou Dinama pa ok,ali ovako slabo. I zato je 3x bolje podrzati domaće i zaposliti 30-50 Bosanaca i Hercegovaca nego Kineza. Istina je da malo treba poraditi na dizajnu,ali vjerujem ako uskoro budu novi dresovi da će biti predobri.
-Dosta vas misli da ćemo moći parirati Rijeki ili čak da ćemo ih pregaziti,ali vjerujte varate se. Oni su dosta,dosta jači tim od nas i budite zadovoljni ako ne bude više od 2 razlike.
Sabrine mi moje!
Možeš na Bascarsiji da biraš, gdje god da uđeš neces se pokajatiJerryLouis je napisao/la:Braco moja BORDO-KRVI imao bih jedno pitanje za vas posto vidim da je ova tema najaktuelnija i najprometnija (za svaku pohvalu), i molio bih administraciju da oprosti na off-topicu, ali jednostavno sam vremenski pod pritiskom i trebam hitno odgovor/prijedlog od nekog od vas, evo mog posta sa teme Chat:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne samo po TM. Ko je pratio HNL, sve je vidiomma_hz je napisao/la:Pa ako gledaju bubam po TM dobro je pa nije 1,20 na njih jbg..Rijeka je 3 koplja ispred nas realno..pitic je napisao/la:btw.
na svetinju 4.75
![]()
, neriješeno 4,00.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tolika nam je vrijednost sa svim igracima koji su nam se vratili s posudbe. Vidis da nam je trenutni kadar od 40 igraca. Bez tih igraca kada nam je negdje oko 27 i tada oni vrijede nesto vise od 27 mil eurapitic je napisao/la:Pa kad prije nakucaše vrijednost ekipe 34,48 Mil. €mma_hz je napisao/la:Pa ako gledaju bubam po TM dobro je pa nije 1,20 na njih jbg..Rijeka je 3 koplja ispred nas realno..pitic je napisao/la:btw.
na svetinju 4.75
![]()
, neriješeno 4,00.
I onda neko nama govori upumpava amidža pare u FKS pa šta onda ovi vlasnici rade u Rijeci
štampaju novac u svlačionicama Rijeke.
-
- Kontakt:
Momci jel se spominje šta oko tog igrača koji će nas sviju oduvati? nije džabe ibrak u torinu. Ne znam ko je, ali ja se nadam nekoj bas igracini pošto znam da smo prije jedno mjesec dana pregovarali sa Vidićem(nije laz, provjereno) ali nije valjda uspjelo zbog koliko sam ja upoznat mogućih problema sličnim Ljupku petroviću
Golman Slobode Kenan Pirić na pragu belgijskog Club Bruggea
Kad sam govorio o njemu da je klasa za nasu ligu,ovde su me mnogi napadali.Umjesto da uzmemo jedno milionce ,nasi ga pustise Slobodi.Bojali se da Bandovica skinu sa pozicije br.-2.
Sto je zalosnije Bruggea ce ga od Slobode uzeti za male pare,jer cisto sumnjam da on ima profesionali ugovor.
Kad sam govorio o njemu da je klasa za nasu ligu,ovde su me mnogi napadali.Umjesto da uzmemo jedno milionce ,nasi ga pustise Slobodi.Bojali se da Bandovica skinu sa pozicije br.-2.
Sto je zalosnije Bruggea ce ga od Slobode uzeti za male pare,jer cisto sumnjam da on ima profesionali ugovor.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 jul 2015, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.