Kakva je situacija u taboru Poljaka ? Ima li šta pozitivno za nas ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne samo po TM. Ko je pratio HNL, sve je vidiomma_hz je napisao/la:Pa ako gledaju bubam po TM dobro je pa nije 1,20 na njih jbg..Rijeka je 3 koplja ispred nas realno..pitic je napisao/la:btw.
Na Rijeku kvata 1.57![]()
na svetinju 4.75
![]()
, neriješeno 4,00.
Pa zar ih ovoliko kladionice favoriziraju i smatraju jakim![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pitic je napisao/la:O tome sam pričao u postu iznadBelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Diskutabilno...recimo Maribor je jedini igrao grupne faze CL a Dinamo,Rijeka i Partizan su igrale grupne faze EL...iako se slazem da su Dinamo i Rijeka jace ekipe
Jesu 100%. Igrati ćemo i mi ABD za koju godinu samo da nastavimo ovako raditi u klubu.xbox je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Diskutabilno...recimo Maribor je jedini igrao grupne faze CL a Dinamo,Rijeka i Partizan su igrale grupne faze EL...iako se slazem da su Dinamo i Rijeka jace ekipe
Koliko znam igrao je i Dinamo i Partizan grupnu fazu CL.
Ja ne želim da se FKS blamira rezultatom i ako je prijateljska tekma u pitanju. Ako će oni prvu postavu izvesti daj da i mi izvedemo prvu postavu neka bude pošteno pa ko koga razbije. A usput vidjeti ćemo gdje smo protiv mnogo skupljeg protivnika.THEC je napisao/la:ljudi moji prijateljska je utakmica, sve da dobijemo mi 3-0 ne znaci da smo jaci od njih ili da nas oni dobiju istim ili vecim rezultatom ne znaci da su toliko iznad nas, pa i cijene igraca su im u startu vece jer je bilo dosta dobrih transfera iz HNL-a za razliku od nase lige, tako da ne trebamo mi previse uzimati ovu prijateljsku kao nesto relevantno
Upravoxbox je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Diskutabilno...recimo Maribor je jedini igrao grupne faze CL a Dinamo,Rijeka i Partizan su igrale grupne faze EL...iako se slazem da su Dinamo i Rijeka jace ekipe
Prva je na Kosevu brate..delko je napisao/la:Upravoxbox je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Diskutabilno...recimo Maribor je jedini igrao grupne faze CL a Dinamo,Rijeka i Partizan su igrale grupne faze EL...iako se slazem da su Dinamo i Rijeka jace ekipe
Koliko znam igrao je i Dinamo i Partizan grupnu fazu CL.mortem se malo zezno
btw sto se tice prijateljske tu je rezultat nebitan ali u Poljskoj kad bi se izvuklo nesto tipa 1:1, uh bilo bi puno Kosevo i velika sansa za prolaz
kad je mogao Cukaricki uzeti Domzale moze i SA Lecha
Ove sezone,na to sam mislioxbox je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Diskutabilno...recimo Maribor je jedini igrao grupne faze CL a Dinamo,Rijeka i Partizan su igrale grupne faze EL...iako se slazem da su Dinamo i Rijeka jace ekipe
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, misstianopenaldo, NazorUso i 31 gost.