Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Lijepo poso Marotte opet, besplatno uzeo prvog golmana top ekipi Serie A, kroz koju godinu nek ga proda da se sta i zaradi.
Andrej je napisao/la:
- IlPrincipino
- Kontakt:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Početak priprema sa svim igračima, o jes!
- L'Avvocato
- Kontakt:
A eto ja ne znam. Bilo bi mi drago da dovedemo još koga, pogotovo desnog beka, ali iskreno ti kažem nemam pojma ko nam fali tačno, jer ne znam koji će sistem Allegri igrati i kako će na adaptaciju reagovati igrači koje smo doveli. Ne volim da donosim zaključke prije reda. Da pljujem po pojedinim igračima, treneru i upravi, a sezona nije ni počela. A meni se čini da se to ovdje već radi. Kao i prethodnih sezona.Pogba je napisao/la: Mislim da je ova prica kako eto moramo slijepo vjerovati Marotti i Co malo izlizana, a znamo svi da cemo imati problema ako tim ostane kakav je.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pogba uvijek ima nešto za reći, ne mogu da vjerujem 
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/dr ... 91457.html
Kakva tragedija sportskog novinarstva .. jaoooooo ! Ne mogu da vjeurjem da je ovo nekome moglo doci u san haha
Kakva tragedija sportskog novinarstva .. jaoooooo ! Ne mogu da vjeurjem da je ovo nekome moglo doci u san haha
Max Allegri
- korisnikforuma
- Kontakt:
Isla rastura
Definitivno top 3 igrač Čilea uz Vidala i Alexisa
Definitivno top 3 igrač Čilea uz Vidala i Alexisa
- IlFantasista
- Kontakt:
Isla poludio, treba ga ostaviti na pripremama haha 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- masteRofPoker
- Kontakt:
13 miliona i kuca mu daleko bila od Torina. Nosi !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jede malu djecu na ovom prvenstvu.
★★★
Nadam se da ima akvirenata njegovih usluga. Jedinstvena prilika da ga se rijesimo i dovedemo koliko-toliko kvalitetnog beka koji nam treba kao suho zlato.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
A koga ti to vidiš kao "koliko-toliko kvalitetnog beka"Pogba je napisao/la:Nadam se da ima akvirenata njegovih usluga. Jedinstvena prilika da ga se rijesimo i dovedemo koliko-toliko kvalitetnog beka koji nam treba kao suho zlato.
Juventus FC
Necu da se mijesam Marotti u posao, prozivaju me ovdje. 
U Italiji su 3 izbora koja i nisu neki visoki nivo, ali koji su dobri potencijali i valjalo bi nekoga prikljuciti timu, Vrsaljko, Zappacosta ili Widmer.
Nije da je trziste generalno bogato bekovima, ali sigurno se neki potencijal da iskopati iz Bundeske ili Holandije tipa Baba ili nesto tako.
Islu ko zeli u Juventusu sigurno nam ne zeli dobro, pa i da je Juventino.
Darmiana ne racunam jer nije realna opcija, a valjalo bi se dogovoriti s Realom npr za Coentraoa, sigurno ne bi bio skup, a posluzio bi.
Ovdje mixam jer je svejedno na kojoj strani je bek, mada bi desni valjao vise. Valja hraniti loptama ovaj novi napad.
U Italiji su 3 izbora koja i nisu neki visoki nivo, ali koji su dobri potencijali i valjalo bi nekoga prikljuciti timu, Vrsaljko, Zappacosta ili Widmer.
Nije da je trziste generalno bogato bekovima, ali sigurno se neki potencijal da iskopati iz Bundeske ili Holandije tipa Baba ili nesto tako.
Islu ko zeli u Juventusu sigurno nam ne zeli dobro, pa i da je Juventino.
Darmiana ne racunam jer nije realna opcija, a valjalo bi se dogovoriti s Realom npr za Coentraoa, sigurno ne bi bio skup, a posluzio bi.
Ovdje mixam jer je svejedno na kojoj strani je bek, mada bi desni valjao vise. Valja hraniti loptama ovaj novi napad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
King Arturo

BlueBosnian je napisao/la:Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.IlFantasista je napisao/la:Kao što rekoh sinoć, prelazni rok je za nas završen, barem kad je u pitanju dovođenje novih igrača. Šteta, jer ima nekoliko lijepih prilika na tržištu.
Ostali su bez 2 glavna igrača, a doveli ne baš dokazanog igrača - Dybalu, i totalno bezveze napadača Mandžukića (ono, niđe veze, bačene pare.. ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim)
Khediru i ne ubrajam, transfer niđe veze. Pozitivno je što je došao za dž, a negativno što ga se kasnije nećeš moći riješit (ala J.Martinez)
Rugani je ok..
Neto, trebao je upasti neko mlađi, ovako će presjediti najbolje godine..
Za Gersona sam rekao, lik želi u Barselonu, i tu sva priča završava.
Mandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija
Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji
Dybala
Rugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno
Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- L'Avvocato
- Kontakt:
@Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovnoIlPrincipino je napisao/la:
@Pogba Ne prozivam te ba, opusti se, samo što mi nekad nema logike sav ovaj pesimizam na temi... kao da navijamo za Inter.
★★★
- BlueBosnian
- Kontakt:
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnimMandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija![]()
Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!
Pa? Kakve to veze ima s bilo čim?Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt..
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Jbt, kontaš li ti bar nešto?Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji![]()
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta?
Opet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.Dybala![]()
Nadam se da će biti pun pogodak.
Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se maloRugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno![]()
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..
Aj' živio ti meni..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
L'Avvocato je napisao/la: @Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovno![]()
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim
Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!
Nije los, al je odron. Na stranu sto ga ne smatras (a smatras) losim, cinjenica je jos uvijek da je to igrac koji je bio prvotimac u navedenim klubovima, zabijao golove, ginuo na terenu i radio sto malo koji napadac radi. Uzevsi u obzir da ce biti na klupi, ako ne bude promjenjena formacija, Mandzukic na klupi je sve osim "nepotreban", jer kad imas klasu na klupi, imas i roster, odmor, rotaciju. Tako da, Matri je bio nepotreban, Mandzo ce biti veoma veoma koristan.
Cisto da i ti jos jednom vidis sta si napisaoPa? Kakve to veze ima s bilo čim?
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt..
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Jbt, kontaš li ti bar nešto?
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta?O bože..
![]()
Jel shvatas kakav je uspjeh dovesti jednog od najboljih golmana lige, cisto da bi on bio rezervra ? To je ogroman uspjeh, a ti se tu zalis sto nije dosao neko mladji. Nit moze mladje, nit moze bolje od Neta. Ja se cudim zasto nisi stavio u opis pored Neta "bravo upravo, svaka cast", nego si i u tom nasao manu, da je mogao biti mladji
GiovincoOpet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.
Nadam se da će biti pun pogodak.
Pa jebga jarane ako vec radis kriticki osvrt na uradjeni posao onda ga uradi dosljedno. Rugani nije OK. Daleko od toga da je samo OK. Uprava je odlucila odbiti ogromne ponude za ovako mladog igraca, odlucili su odbiti druge posudbe i pored toga sto ima 20 godina daju mu priliku u prvom timu. Stalno se zalimo kako je stara ekipa, kako mladi igrac ne dobivaju sansu. Rugani (za razliku od Mime) je dobio svoju sansu i sigurno ce steci dosta iskustva u ovoj sezoni, tako da je to fantastican posao, a ne ok.Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se malo
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.