Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Andrej je napisao/la:
A eto ja ne znam. Bilo bi mi drago da dovedemo još koga, pogotovo desnog beka, ali iskreno ti kažem nemam pojma ko nam fali tačno, jer ne znam koji će sistem Allegri igrati i kako će na adaptaciju reagovati igrači koje smo doveli. Ne volim da donosim zaključke prije reda. Da pljujem po pojedinim igračima, treneru i upravi, a sezona nije ni počela. A meni se čini da se to ovdje već radi. Kao i prethodnih sezona.Pogba je napisao/la: Mislim da je ova prica kako eto moramo slijepo vjerovati Marotti i Co malo izlizana, a znamo svi da cemo imati problema ako tim ostane kakav je.
A koga ti to vidiš kao "koliko-toliko kvalitetnog beka"Pogba je napisao/la:Nadam se da ima akvirenata njegovih usluga. Jedinstvena prilika da ga se rijesimo i dovedemo koliko-toliko kvalitetnog beka koji nam treba kao suho zlato.
BlueBosnian je napisao/la:Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.IlFantasista je napisao/la:Kao što rekoh sinoć, prelazni rok je za nas završen, barem kad je u pitanju dovođenje novih igrača. Šteta, jer ima nekoliko lijepih prilika na tržištu.
Ostali su bez 2 glavna igrača, a doveli ne baš dokazanog igrača - Dybalu, i totalno bezveze napadača Mandžukića (ono, niđe veze, bačene pare.. ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim)
Khediru i ne ubrajam, transfer niđe veze. Pozitivno je što je došao za dž, a negativno što ga se kasnije nećeš moći riješit (ala J.Martinez)
Rugani je ok..
Neto, trebao je upasti neko mlađi, ovako će presjediti najbolje godine..
Za Gersona sam rekao, lik želi u Barselonu, i tu sva priča završava.
Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.
@Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovnoIlPrincipino je napisao/la:
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnimMandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija![]()
Pa? Kakve to veze ima s bilo čim?Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Jbt, kontaš li ti bar nešto?Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji![]()
Opet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.Dybala![]()
Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se maloRugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno![]()
L'Avvocato je napisao/la: @Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovno![]()
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim
Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!
Cisto da i ti jos jednom vidis sta si napisaoPa? Kakve to veze ima s bilo čim?
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt..
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Jbt, kontaš li ti bar nešto?
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta?O bože..
![]()
GiovincoOpet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.
Nadam se da će biti pun pogodak.
Pa jebga jarane ako vec radis kriticki osvrt na uradjeni posao onda ga uradi dosljedno. Rugani nije OK. Daleko od toga da je samo OK. Uprava je odlucila odbiti ogromne ponude za ovako mladog igraca, odlucili su odbiti druge posudbe i pored toga sto ima 20 godina daju mu priliku u prvom timu. Stalno se zalimo kako je stara ekipa, kako mladi igrac ne dobivaju sansu. Rugani (za razliku od Mime) je dobio svoju sansu i sigurno ce steci dosta iskustva u ovoj sezoni, tako da je to fantastican posao, a ne ok.Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se malo
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.