FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 04 jul 2015, 15:40

Jel mi ovo ne da da se uclanim sa ovogodisnjom clanskom ???....
Jel to vec pocela prodaja ovosezonskih, pa zabranili pristup dosadasnjim na bordo tv... a jesu azurni cccc... mogli su lufta bar mjesec ostaviti

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 15:40

Jedino Krleta ili Bekica gurnuti na CF, ali niko na tom mjestu nije ni blizu Benkare. Samo nemoj da se on povrijedi ozbiljnije pred Leš. :pray:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 15:41

Do kad ti vazi? i samo produzi tu sto imas,nece ti novu praviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 jul 2015, 15:41

macahz je napisao/la:Jel mi ovo ne da da se uclanim sa ovogodisnjom clanskom ???....
Jel to vec pocela prodaja ovosezonskih, pa zabranili pristup dosadasnjim na bordo tv... a jesu azurni cccc... mogli su lufta bar mjesec ostaviti
Kad ti istekne članarina odmah blokiraju pristup fan zoni.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 04 jul 2015, 15:43

nema se tu šta posebno shvatati, Dženi bilo najbitnije zadnja linija i otprilike sastav, ko da oni ne igraju tekme u sklopu treninga međusobne, pa se ne može mrki probati, a i vidjećeš ga sigurno sa Ukrajincima i to vjerovatno od početka
Mosa RajvoSa

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 jul 2015, 15:48

Lacoste je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:Ja nemogu shvatiti Dzenu sto nije ubacio Emanuela da vidi malo sta moze. Mi osim Benka nemamo drugog napadaca....Imamo, ali onda trebas druge pozicije mjenjati...
nemojte samo bgt da mi pokusavamo shvatiti dzenu,prozivali smo ga radi mitrevskog i kostica,a na kraju se uspostavilo da covjek radi extra vidi ko ima a ko ne kvalitet.
Ali ko moze zamjeniti Benka??? Koga bih ti to ubacio?
pa zar ti druze zaista mislis da se na treningu ne vidi sta moze jedan igrac,a realno benku ne moze niko zamijeniti,trenutno nema na trzistu igraca boljeg od benke za nase uslove.
Samo Sarajevo

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 04 jul 2015, 15:52

joker90 je napisao/la:Jedino Krleta ili Bekica gurnuti na CF, ali niko na tom mjestu nije ni blizu Benkare. Samo nemoj da se on povrijedi ozbiljnije pred Leš. :pray:
Koga ces onda staviti na njihova mjesta?

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 04 jul 2015, 15:59

kanarinac je napisao/la: pa zar ti druze zaista mislis da se na treningu ne vidi sta moze jedan igrac,a realno benku ne moze niko zamijeniti,trenutno nema na trzistu igraca boljeg od benke za nase uslove.
Ovo nema veze sa Emanuelom, mi jednostavno nemamo drugog napadaca da makar pravi neku konkurenciju Benki. U slucaju da stavis Bekica i Velkoskog, koga onda staviti na njihove pozicije. J.ebeno, ali da se zna, Dzeno ima moju podrsku 100%

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 16:03

Lacoste je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jedino Krleta ili Bekica gurnuti na CF, ali niko na tom mjestu nije ni blizu Benkare. Samo nemoj da se on povrijedi ozbiljnije pred Leš. :pray:
Necu ja nikog, Dzeno ce. Bekic je svakako rezerva kad je Dulja spreman, a ako Krleta pomjeris na CF onda Okica na krilo. Nesto bi se moralo kombinovati. Ne znam sta si uopste htio ovim postom reci. Znamo svi da je Benko nazamjenjiv, ali ako se povrijedi jedan od ove dvojice ide na CF, u to sam siguran.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jul 2015, 16:11

Nesto se ne prica vise o Harmonyu, da li ce potpisati ili se izjalovilo, znam da ovo pita neko svakih sata, ali nekako mi ovo sve smrdi :problem:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 jul 2015, 16:16

Sretno Nemanja. Hvala ti za sve.

:bih:

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 04 jul 2015, 16:16

Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
sad nezz koliko je to istina

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 04 jul 2015, 16:16

Ništa to sad ne smrdi, ako potpiše a ne bude igrao e onda će da smrdi (čitaj Koaudio)

Koliko vidim u Sloveniju nije otišao ni jedan omladinac osim Anđušića (ne računam Mihojevića i Kobiljara). Valjda će dobijati veću minutažu u toku sezone, a koliko vidim u ove dvije utakmice gore nije dobio ni minute.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 04 jul 2015, 16:16

MortemHz je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:Ljudi moji, ja sam igrom slucaja bas jedne prilike zavrsio na Kantridi, gdje sam gledao baš NK Rijeku. Znaci kad sam vidio cijene ulaznica, tri puta se preznojio o tri puta otisao u more da se okupam.
Igrali su ligašku tekmu protiv Lokomotive, znaci tekma totalno regularna, nebitna.
Najjeftinija karta je 30Kuna (7KM) i to je za navijacku tribinu i to je ok, ali za svaku ostalu sljedecu tribinu cijena je 100Kuna (20KM). Dodaš jos cenera i imaš sezonsku kod nas. Tako da, sagledajte malo ovo iz vise kadrova.

slika

Izdajico :think: :think:
:o

.
:(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 04 jul 2015, 16:20

joker90 je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:
Necu ja nikog, Dzeno ce. Bekic je svakako rezerva kad je Dulja spreman, a ako Krleta pomjeris na CF onda Okica na krilo. Nesto bi se moralo kombinovati. Ne znam sta si uopste htio ovim postom reci. Znamo svi da je Benko nazamjenjiv, ali ako se povrijedi jedan od ove dvojice ide na CF, u to sam siguran.
Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 jul 2015, 16:22

BICA je napisao/la:Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
Sa Harmony-em je sve dogovoreno, i plata i sve ostalo, potpisuje na dvije godine cim se Ibrak vrati iz Slovenije.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 16:23

kinosvra je napisao/la:
BICA je napisao/la:Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
Sa Harmony-em je sve dogovoreno, i plata i sve ostalo, potpisuje na dvije godine cim se Ibrak vrati iz Slovenije.
To skauteee :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 16:27

Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 04 jul 2015, 16:29

hilmo je napisao/la:Ništa to sad ne smrdi, ako potpiše a ne bude igrao e onda će da smrdi (čitaj Koaudio)

Koliko vidim u Sloveniju nije otišao ni jedan omladinac osim Anđušića (ne računam Mihojevića i Kobiljara). Valjda će dobijati veću minutažu u toku sezone, a koliko vidim u ove dvije utakmice gore nije dobio ni minute.
:thumbdown: :thumbdown:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 04 jul 2015, 16:33

joker90 je napisao/la:
Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???
Izvini brate ako tako mislis, ali sjedim i kontam koga ubaciti ako Benko ne moze? Stvarno ne znam, jer koga god stavim u napad fali mi jedan igrac za izmjenu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, muhamedhulk i 49 gostiju.