To skauteeekinosvra je napisao/la:Sa Harmony-em je sve dogovoreno, i plata i sve ostalo, potpisuje na dvije godine cim se Ibrak vrati iz Slovenije.BICA je napisao/la:Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
sad nezz koliko je to istina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ništa to sad ne smrdi, ako potpiše a ne bude igrao e onda će da smrdi (čitaj Koaudio)
Koliko vidim u Sloveniju nije otišao ni jedan omladinac osim Anđušića (ne računam Mihojevića i Kobiljara). Valjda će dobijati veću minutažu u toku sezone, a koliko vidim u ove dvije utakmice gore nije dobio ni minute.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izvini brate ako tako mislis, ali sjedim i kontam koga ubaciti ako Benko ne moze? Stvarno ne znam, jer koga god stavim u napad fali mi jedan igrac za izmjenu.joker90 je napisao/la:Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
Krstu gurnes na devetku, a na krilo: Bekic1/Bekic2/Sevko/Nemanja. S tim da Sevko i Bekic1 mogu igrati i devetku, ako bi se Krste umorio ili povrijedio.Lacoste je napisao/la:Izvini brate ako tako mislis, ali sjedim i kontam koga ubaciti ako Benko ne moze? Stvarno ne znam, jer koga god stavim u napad fali mi jedan igrac za izmjenu.joker90 je napisao/la:Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Ultra Benko 
MortemHz je napisao/la:To skauteeekinosvra je napisao/la:Sa Harmony-em je sve dogovoreno, i plata i sve ostalo, potpisuje na dvije godine cim se Ibrak vrati iz Slovenije.BICA je napisao/la:Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
sad nezz koliko je to istina![]()
Mosa RajvoSa
- odmazda
- Kontakt:
Jel mi moze neko reci jel igrao Sani Emmanuel i kakv je bio ako je ulazio interesuje me hoćemo li imati dostojnu zamjenu za benku
Sent from my C6603 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva zamjena,nije igrao Sani
Komazec bi bio odličan back up benki...ili u rijetkim trenutcima kad ganjamo rezultat špic Benko Komazec...pihhh
-
bordobijeli
- Kontakt:
krste moze mjenjati benku a i bekic ali mislim da je ovo samo neka povredica Benko ce vec u ponedjeljak normalno treniratiodmazda je napisao/la:Jel mi moze neko reci jel igrao Sani Emmanuel i kakv je bio ako je ulazio interesuje me hoćemo li imati dostojnu zamjenu za benku
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Klub je završio sa tim likom za sva vremena i to s razlogom tako da nema potrebe da o njemu uopšte razmišljamo kamo li pričamo.mohz87 je napisao/la:Komazec bi bio odličan back up benki...ili u rijetkim trenutcima kad ganjamo rezultat špic Benko Komazec...pihhh
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nevezano za to paša...BordoArmy88 je napisao/la:Klub je završio sa tim likom za sva vremena i to s razlogom tako da nema potrebe da o njemu uopšte razmišljamo kamo li pričamo.mohz87 je napisao/la:Komazec bi bio odličan back up benki...ili u rijetkim trenutcima kad ganjamo rezultat špic Benko Komazec...pihhh
Kod nas ti je ono ako se ne dao bog neki igrac povrijedi/proda ,tad nastaje frka da se dovede zamjena.I onda pocinje potraznja,koja traje duze nego što treba,pa i kad šarne potpis malo se papiri cekaju,negdje zapelo.A primjer je više ; prvo desni bocni,pa stoper, pa evo sad golman.
Moramo se što prijesiti riješiti, tih djecijih bolesti.
Moramo se što prijesiti riješiti, tih djecijih bolesti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jul 2015, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je sa Ikandeom kakvi su problemi sa papirima?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
dobar ovaj Apoel 
@ado valjda nesto u vezi one suspenzije koju je imao u Izraelu
@ado valjda nesto u vezi one suspenzije koju je imao u Izraelu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 04 jul 2015, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- PeppermintSA
- Kontakt:
nije dobio vizu za Sloveniju.Ado76 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom kakvi su problemi sa papirima?
Ne to nego izgleda da ima neku suspenziju u Izraelu i da je neki problem sa papirima,odnosno ispisnicomPeppermintSA je napisao/la:nije dobio vizu za Sloveniju.Ado76 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom kakvi su problemi sa papirima?
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.